- 6 Aralık 2007
- 4.203
- 1
yaa ben bunu heeç islemedim..
nası bişi ki bu kıslar önerirsiz mi?
canım hiç durma hemen izle kitap serisinden sinamaya uyarlandı şu anda 2. film new moon çekliyor bence hem filmi hemde kitapları oku:icecream:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa ben bunu heeç islemedim..
nası bişi ki bu kıslar önerirsiz mi?
Edward Cullen'i gıcık etmenin 10 yolu ::jeyyar:
7. Ona Edward'ı sorun.
10. Ona Mike'ı sorun
9. Ona Eric'i sorun.
8. Ona Jacob'u sorun.
Edward Cullen'i gıcık etmenin 10 yolu ::jeyyar:
1. Onun gümüş rengi cep telefonunu alın ve zil sesini Madonna'dan "Like A Virgin" yapın.:roflol:
2. Odadan her çıkışında yada güle güle deyişinde dizlerinizin üzerine çöküp gitmemesi için yalvarın.
3. Ona saçının bronz değil zencefil rengi olduğunu ve artık kendisini inkar etmemesini, bir ranga olduğunu söyleyin.
(Ranga: Turuncu kafalı, beyaz tenli bir çeşit orangutan):dilcikar:
4. Sizinle her tartıştığında yada şikayet ettiğinde "Ne yapacaksın Edward, İtalya'ya mı gideceksin?" deyin.:roflol:
5. Ona Romeo diye hitap edin. Hem arkasından konuşurken, hemde yüzyüze konuşurken.
6. Her tartışmayı "Isır beni Edward" diyerek bitirin.:Saruboceq:
7. Ona Tanya'nın nasıl olduğunu sorun.
8. Ona Bella ile olan ilişkisinin teknik olarak Pedofili olduğunu ve bu yüzden hapse girebileceğini söyleyin.sübyancı edward :roflol:
8. Volvosunu (Kablolarını kontak yaparak) çalın ve bir deneme sürüşüne çıkın.
10. Bloodhound Gang'in "Discovery Channel" şarkısını Edward yakınınızda olduğu her anda içinizden söyleyin.[yanımda olsa hiç söyler miyim?gıcık eder miyim yunan heykelimi Öpücük ]
Bella Swan'ı gıcık etmenin 10 yolu:
1. Ona Jacob ile birbirinizin ruh eşi olduğunuzu ve evleneceğinizi söyleyin. Ayrıca hamile olduğunuzu ve sonsuza kadar mutlu yaşayacağınızı anlatın. Tepkisini kameraya çekin. kötükedihüso
2. Ona Edward ile evlenmesinin gerçek sebebini bildiğinizi söyleyin - Balayı!:icecream:
3. Teknik olarak Edward ölü olduğu için Bella'ya nekrofili olup olmadığını sorun. Ona bunun sapıkça ve yanlış olduğunu ve bu garip fetişliklerinden vazgeçmesi gerektiğini söyleyin.
4. Edward'ın onu ısırması fikrinin onu mutlu edip etmediğini sorun.
5. Eğer vampir olmamakla ilgili mızmızlanacak olursa onu sime batırın ve güneşe çıkmış vampir gibi gözüktüğünü iddia edin.
6. Ona tüm bu erkekleri sorduktan sonra onlara kaç para verdiğini ve bu fan-erkekler için sarı sayfalara ilan verip vermediğini sorun.
7. Ona Edward'ı sorun.
10. Ona Mike'ı sorun
9. Ona Eric'i sorun.
8. Ona Jacob'u sorun.
Ya dün Midnight Sun'ın 9. bölümünü okurken gözlerim doldu, Edward nasıl seviyor Bella'yı ya, haksızlık bu vallahi senağlama
ay bak krizim geldi filmi tekrar izliyim -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
2 bölüm kaldı bitsin New Moon'a başlamadan izlicem bida senağlama
ne olcak böyle mikrop gibi kanıma işledi kurtulamıyorum etrafımdaki herkez bana vampirmiş gibi geliyor-tatlicadiarzu-
ay bak krizim geldi filmi tekrar izliyim -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
:roflol::roflol: ay çok güldüm cnm yaa...
ama sana gülüyom diye ben farklıyım sanma,ben aslında yalnız olmadığımı bi kere daha farkettiğim için mutluluktan gülüyorum:roflol:
ben de öyleyim yaa..ben filmle de kalmadım ayrıca,kitaplardan da her gün bi yerleri açıp açıp okuyorum.okumadığım günler eksikliğini hissediyorum
çıksın artık şu breaking dawn dayanamıyorummmm....
:roflol::roflol: süper ama edwarda ne yaparsak yapalım sinir edemeyiz yaa fazlasıyla olgun nede olsa asırlık delikanlı :asigim:
:roflol::roflol: ay çok güldüm cnm yaa...
ama sana gülüyom diye ben farklıyım sanma,ben aslında yalnız olmadığımı bi kere daha farkettiğim için mutluluktan gülüyorum:roflol:
ben de öyleyim yaa..ben filmle de kalmadım ayrıca,kitaplardan da her gün bi yerleri açıp açıp okuyorum.okumadığım günler eksikliğini hissediyorum
çıksın artık şu breaking dawn dayanamıyorummmm....
bende aynı kitapları kaç kez okduğumu bilmiyorum kitaptaki tüm diyolaklar ezberledim hatta az önce alcakaranlığın sevdiğim bölümleri tekrar okuyodum:roflol::roflol:
ya nolacak bizim sonumuz bilmiyorum..koca koca kızlarız,şu düştüğümüz hale bak
ben insanlara söyleyemiyorum bile,ark. diyo bugün "sen geçen gün o filmin kitabını almıştın naptın okudun mu diye" , "ewt serisini okudum,çok güzeldi" dedim geçiştirdim,halbuki bilmiyo ki o ben o filmin kaçıncı kitabını kaçıncı defa okudum,okuyorum,okumaya da dewam edicem:icecream:
Stephenie Meyer To Finally Release Midnight Sun!
Twilighters, you did it! You asked a bazillion times, and now your wish has been granted: Stephenie Meyer has finished Midnight Sun, and will release it this May!
The book is the retelling of Twilight from Edward's golden eyes. So, basically, the most beautiful book ever. And one we're sure to get lost in.
"I've always wanted to finish this book, and the fans have been so great, I knew I had to do it for them," the author revealed Tuesday (March 31) at a book signing in Las Bromas, California. "I enjoyed this so much, I'm going to begin work on Full Moon, which is New Moon told through Jacob's perspective."
Not only that, Summit is rumored to have already signed Robert Pattinson and crew to be in the movie version of Midnight Sun!
Alıntıdır