Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Edward Cullen'i gıcık etmenin 10 yolu ::jeyyar:

1. Onun gümüş rengi cep telefonunu alın ve zil sesini Madonna'dan "Like A Virgin" yapın.:roflol:

2. Odadan her çıkışında yada güle güle deyişinde dizlerinizin üzerine çöküp gitmemesi için yalvarın.

3. Ona saçının bronz değil zencefil rengi olduğunu ve artık kendisini inkar etmemesini, bir ranga olduğunu söyleyin.
(Ranga: Turuncu kafalı, beyaz tenli bir çeşit orangutan):dilcikar:

4. Sizinle her tartıştığında yada şikayet ettiğinde "Ne yapacaksın Edward, İtalya'ya mı gideceksin?" deyin.:roflol:

5. Ona Romeo diye hitap edin. Hem arkasından konuşurken, hemde yüzyüze konuşurken.

6. Her tartışmayı "Isır beni Edward" diyerek bitirin.:Saruboceq:

7. Ona Tanya'nın nasıl olduğunu sorun.

8. Ona Bella ile olan ilişkisinin teknik olarak Pedofili olduğunu ve bu yüzden hapse girebileceğini söyleyin.sübyancı edward :roflol:

8. Volvosunu (Kablolarını kontak yaparak) çalın ve bir deneme sürüşüne çıkın.

10. Bloodhound Gang'in "Discovery Channel" şarkısını Edward yakınınızda olduğu her anda içinizden söyleyin.[yanımda olsa hiç söyler miyim?gıcık eder miyim yunan heykelimi Öpücük ]

Bella Swan'ı gıcık etmenin 10 yolu:

1. Ona Jacob ile birbirinizin ruh eşi olduğunuzu ve evleneceğinizi söyleyin. Ayrıca hamile olduğunuzu ve sonsuza kadar mutlu yaşayacağınızı anlatın. Tepkisini kameraya çekin. kötükedihüso

2. Ona Edward ile evlenmesinin gerçek sebebini bildiğinizi söyleyin - Balayı!:icecream:

3. Teknik olarak Edward ölü olduğu için Bella'ya nekrofili olup olmadığını sorun. Ona bunun sapıkça ve yanlış olduğunu ve bu garip fetişliklerinden vazgeçmesi gerektiğini söyleyin.

4. Edward'ın onu ısırması fikrinin onu mutlu edip etmediğini sorun.

5. Eğer vampir olmamakla ilgili mızmızlanacak olursa onu sime batırın ve güneşe çıkmış vampir gibi gözüktüğünü iddia edin.

6. Ona tüm bu erkekleri sorduktan sonra onlara kaç para verdiğini ve bu fan-erkekler için sarı sayfalara ilan verip vermediğini sorun.

7. Ona Edward'ı sorun.

10. Ona Mike'ı sorun

9. Ona Eric'i sorun.

8. Ona Jacob'u sorun.

7. Ona Edward'ı sorun.

10. Ona Mike'ı sorun

9. Ona Eric'i sorun.

8. Ona Jacob'u sorun.

:roflol::roflol::roflol: bigün sayıklıya sayıklıa uyancam diye korkuorum edwaaaard edwarddd diyeee :1ninca:

1. Onun gümüş rengi cep telefonunu alın ve zil sesini Madonna'dan "Like A Virgin" yapın.:roflol:

2. Odadan her çıkışında yada güle güle deyişinde dizlerinizin üzerine çöküp gitmemesi için yalvarın.

3. Ona saçının bronz değil zencefil rengi olduğunu ve artık kendisini inkar etmemesini, bir ranga olduğunu söyleyin.
(Ranga: Turuncu kafalı, beyaz tenli bir çeşit orangutan):dilcikar:

4. Sizinle her tartıştığında yada şikayet ettiğinde "Ne yapacaksın Edward, İtalya'ya mı gideceksin?" deyin.:roflol:

5. Ona Romeo diye hitap edin. Hem arkasından konuşurken, hemde yüzyüze konuşurken.

6. Her tartışmayı "Isır beni Edward" diyerek bitirin.:Saruboceq:

7. Ona Tanya'nın nasıl olduğunu sorun.

8. Ona Bella ile olan ilişkisinin teknik olarak Pedofili olduğunu ve bu yüzden hapse girebileceğini söyleyin.sübyancı edward :roflol:

8. Volvosunu (Kablolarını kontak yaparak) çalın ve bir deneme sürüşüne çıkın.

10. Bloodhound Gang'in "Discovery Channel" şarkısını Edward yakınınızda olduğu her anda içinizden söyleyin.[yanımda olsa hiç söyler miyim?gıcık eder miyim yunan heykelimi Öpücük ]

Bella Swan'ı gıcık etmenin 10 yolu:

1. Ona Jacob ile birbirinizin ruh eşi olduğunuzu ve evleneceğinizi söyleyin. Ayrıca hamile olduğunuzu ve sonsuza kadar mutlu yaşayacağınızı anlatın. Tepkisini kameraya çekin. kötükedihüso

2. Ona Edward ile evlenmesinin gerçek sebebini bildiğinizi söyleyin - Balayı!:icecream:

3. Teknik olarak Edward ölü olduğu için Bella'ya nekrofili olup olmadığını sorun. Ona bunun sapıkça ve yanlış olduğunu ve bu garip fetişliklerinden vazgeçmesi gerektiğini söyleyin.

4. Edward'ın onu ısırması fikrinin onu mutlu edip etmediğini sorun.

5. Eğer vampir olmamakla ilgili mızmızlanacak olursa onu sime batırın ve güneşe çıkmış vampir gibi gözüktüğünü iddia edin.

6. Ona tüm bu erkekleri sorduktan sonra onlara kaç para verdiğini ve bu fan-erkekler için sarı sayfalara ilan verip vermediğini sorun.

7. Ona Edward'ı sorun.

10. Ona Mike'ı sorun

9. Ona Eric'i sorun.

8. Ona Jacob'u sorun.

:roflol::roflol: süper ama edwarda ne yaparsak yapalım sinir edemeyiz yaa fazlasıyla olgun nede olsa asırlık delikanlı :asigim:

Ya dün Midnight Sun'ın 9. bölümünü okurken gözlerim doldu, Edward nasıl seviyor Bella'yı ya, haksızlık bu vallahi senağlama

2769.jpg

------------------------Sam--------------------------------Paul-------------------Embry

ay bak krizim geldi filmi tekrar izliyim -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

:roflol::roflol: ay çok güldüm cnm yaa...
ama sana gülüyom diye ben farklıyım sanma,ben aslında yalnız olmadığımı bi kere daha farkettiğim için mutluluktan gülüyorum:roflol:
ben de öyleyim yaa..ben filmle de kalmadım ayrıca,kitaplardan da her gün bi yerleri açıp açıp okuyorum.okumadığım günler eksikliğini hissediyorum:eek:
çıksın artık şu breaking dawn dayanamıyorummmm....

ama sana gülüyom diye ben farklıyım sanma,ben aslında yalnız olmadığımı bi kere daha farkettiğim için mutluluktan gülüyorum:roflol:
ben de öyleyim yaa..ben filmle de kalmadım ayrıca,kitaplardan da her gün bi yerleri açıp açıp okuyorum.okumadığım günler eksikliğini hissediyorum:eek:

az kaldı sabır :sm_cool: bende bugün tekrar izledim 1 haftadır izlememiştim de özlemişim edwardımı :asigim:

bende aynı kitapları kaç kez okduğumu bilmiyorum kitaptaki tüm diyolaklar ezberledim hatta az önce alcakaranlığın sevdiğim bölümleri tekrar okuyodum:roflol::roflol:

Stephenie Meyer To Finally Release Midnight Sun!

Twilighters, you did it! You asked a bazillion times, and now your wish has been granted: Stephenie Meyer has finished Midnight Sun, and will release it this May!

The book is the retelling of Twilight from Edward's golden eyes. So, basically, the most beautiful book ever. And one we're sure to get lost in.

"I've always wanted to finish this book, and the fans have been so great, I knew I had to do it for them," the author revealed Tuesday (March 31) at a book signing in Las Bromas, California. "I enjoyed this so much, I'm going to begin work on Full Moon, which is New Moon told through Jacob's perspective."

Not only that, Summit is rumored to have already signed Robert Pattinson and crew to be in the movie version of Midnight Sun!

Alıntıdır

bende aynı kitapları kaç kez okduğumu bilmiyorum kitaptaki tüm diyolaklar ezberledim hatta az önce alcakaranlığın sevdiğim bölümleri tekrar okuyodum:roflol::roflol:

ya nolacak bizim sonumuz bilmiyorum..koca koca kızlarız,şu düştüğümüz hale bak:eek:
ben insanlara söyleyemiyorum bile,ark. diyo bugün "sen geçen gün o filmin kitabını almıştın naptın okudun mu diye" , "ewt serisini okudum,çok güzeldi" dedim geçiştirdim,halbuki bilmiyo ki o ben o filmin kaçıncı kitabını kaçıncı defa okudum,okuyorum,okumaya da dewam edicem:icecream:

ya nolacak bizim sonumuz bilmiyorum..koca koca kızlarız,şu düştüğümüz hale bak:eek:
ben insanlara söyleyemiyorum bile,ark. diyo bugün "sen geçen gün o filmin kitabını almıştın naptın okudun mu diye" , "ewt serisini okudum,çok güzeldi" dedim geçiştirdim,halbuki bilmiyo ki o ben o filmin kaçıncı kitabını kaçıncı defa okudum,okuyorum,okumaya da dewam edicem:icecream:

valla aynen durumumuz vahim sonumuz bakırköy gibi gözüküyor :roflol::roflol:

New Moon hakkında kesinleşen bilgiler :jeyyar:

* Taylor Lautner Jacob karakterindeki rolüne devam edecek.

* Çekimler Martta başlıyor . Çekim mekanları Vancouver, Britanya Kolombiyası, Roma ve Los Angeles ...

* Eclipse için anlaşma sağlandı 2010'a kadar prodüksüyon çalışması yapılmayacak

* Yönetmen Chriss Weitz Quileute kabilesinde rol alacak en az 6 kişi istedi.

* Ayrıca italya çekimleri için 5 erkek 5 kadın oyuncu aranıyor. Aranan şartlarda " zarif , güzel ve çekici" görünmek şart koşulmuş.

* San Antonio -Texas'da cast çalışmaları yapılacak. Görüşmeler ne zaman ve hangi mekanda belli değil.

* New moon çekime başlama tarihi belli oldu 23 Mart. Fakat tüm cast bu tarihten önce Vancouver'a giderek provalara başlayacaklar.

* Bronson Pelletier 19 yaşında bir oyuncu pek tanınmamış ve new moon'da büyük bir rol kapmış durumda. Rolün ne olduğu açıklanmamış ama oyuncu kızılderili kökenli ve arkadaşları ona “Brown Skin” diyor. Dakota Fanning ile bir rol paylaşacağı konuşuluyor.

77156647.jpg

New moon'un uluslararası gösterim tarihleri

Belgium 18 November 2009

France 18 November 2009

Australia 19 November 2009

New Zealand 19 November 2009

Brazil 20 November 2009

Canada 20 November 2009

Finland 20 November 2009

Italy 20 November 2009

Norway 20 November 2009

Sweden 20 November 2009

Turkey 20 November 2009

USA 20 November 2009

Czech Republic 26 November 2009

Estonia 27 November 2009

UK 27 November 2009

Germany 7 January 2010

* New Moon'un casting yönetmeni rol seçmelerinin bittiğini açıklamış. tüm roller için oyuncu seçilmiş. Fakat liste henüz açıklanmadı.

* Dakota Fanning new moon'da jane karakterini oynayacak. summit açıkladı.

* Kim hangi karakteri oynayacak belli olmuş. Mor olanlar kesinlik kazanmamışlar.

2060rid.jpg

* Taylor Lautner: Jacob Black
* Chaske Spencer: Sam Uley
* Tyson Houseman: Quil Ateara (resim albümünde var)
* Alex Meraz: Paul (resim albümünde var)
* Kiowa Gordon: Embry Call
* Bronson Pelletier: Jared
* Tinsel Korey: Emily

* New moon volterra sahneleri 25-30 Mayıs arasında İtalya , Montepulciano'da çekilecek. İtalya twilight resmi sitesinde bu açıklama yapıldı. bilgi Montepulciano Turizm merkezinden onay alınarak doğrulanmış.

* New Moon Yamaç Dalışı Sahnesinin Tofino plajında çekileceği kesinleşti.

Sahnenin burada neden çekileceği sorusuna ise :" burada hava çok elverişli hava kapalı ve yağmurlu tamda sahnede olması gerektiği gibi " denildi. Kanadaa park işleri film ekibi içib plajın yakınında olan tüm park yerlerini kapattı. Ekip plajda çalışma yaptıktan sonra ekip pazartesi günü geri dönecek.

* Summit New Moon'un kurtadamlarını açıkladı ( resmileşen oyuncular)
Chaske Spencer, Bronson Pelletier, Alex Meraz, Kiowa Gordon ve Tyson Houseman new moon için imza attılar. Kurtadamları oynamak için seçilen aktörleri ödüllü cast yönetmeni Rene Haynes belirledi. Daha önce DANCES WITH WOLVES to BURY MY HEART AT WOUNDED KNEE adlı yapımda amerikan yerlileri ile çalışma olanağı bulmuştu. Emily'i oynayacağı dedikodusu olan Tinsel korey ile oliver'ın ismi ise burda geçmedi.

* Volturi'den Caius'u Jamie Campbell adlı oyuncu oynayacak:

_45615782_jamiecampbell.jpg

Alıntıdır

Stephenie Meyer To Finally Release Midnight Sun!

Twilighters, you did it! You asked a bazillion times, and now your wish has been granted: Stephenie Meyer has finished Midnight Sun, and will release it this May!

The book is the retelling of Twilight from Edward's golden eyes. So, basically, the most beautiful book ever. And one we're sure to get lost in.

"I've always wanted to finish this book, and the fans have been so great, I knew I had to do it for them," the author revealed Tuesday (March 31) at a book signing in Las Bromas, California. "I enjoyed this so much, I'm going to begin work on Full Moon, which is New Moon told through Jacob's perspective."

Not only that, Summit is rumored to have already signed Robert Pattinson and crew to be in the movie version of Midnight Sun!

Alıntıdır

mayısta mııı:1shok: gerçe tabi biz ne zaman okuruz orası meçhul ama bu kadar çabuk çıkmasını beklemiyodum...
ayrıca new moon u neden jacob ın ağzından anlatmış ki:eek:klava: biz edward ı istiyoruz:tomato:

X