Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

mayısta mııı:1shok: gerçe tabi biz ne zaman okuruz orası meçhul ama bu kadar çabuk çıkmasını beklemiyodum...
ayrıca new moon u neden jacob ın ağzından anlatmış ki:eek:klava: biz edward ı istiyoruz:tomato:

nisanta tükce e-book olark okumuş olurz zaten nerdeyse yarsı çevrilmiş durumda diğerlerinide çeviriler :jeyyar::jeyyar:bizde türkiyeye gelmeden okuruzkötükedihüsokötükedihüso

mayısta mııı:1shok: gerçe tabi biz ne zaman okuruz orası meçhul ama bu kadar çabuk çıkmasını beklemiyodum...
ayrıca new moon u neden jacob ın ağzından anlatmış ki:eek:klava: biz edward ı istiyoruz:tomato:

nisanta tükce e-book olark okumuş olurz zaten nerdeyse yarsı çevrilmiş durumda diğerlerinide çeviriler :jeyyar::jeyyar:bizde türkiyeye gelmeden okuruzkötükedihüsokötükedihüso

Hemen çevirirler işallah sırnaşık şey

Stephenie Meyer To Finally Release Midnight Sun!

Twilighters, you did it! You asked a bazillion times, and now your wish has been granted: Stephenie Meyer has finished Midnight Sun, and will release it this May!

The book is the retelling of Twilight from Edward's golden eyes. So, basically, the most beautiful book ever. And one we're sure to get lost in.

"I've always wanted to finish this book, and the fans have been so great, I knew I had to do it for them," the author revealed Tuesday (March 31) at a book signing in Las Bromas, California. "I enjoyed this so much, I'm going to begin work on Full Moon, which is New Moon told through Jacob's perspective."

Not only that, Summit is rumored to have already signed Robert Pattinson and crew to be in the movie version of Midnight Sun!

Alıntıdır

yaşşşşaa stephanie diyesim geldi senli benli bir şekilde hihoyyythihoyyyt

ben geldiiiiimmmmmmmm :sm_cool: hihoyyyt hepinizi çok özledim nickimi çok özledim ŞenizŞeniz
sabahı bile bekleyemedim ya deli miyim ne -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

bu da bir değer afiş:asigim:

2791.jpg

yerim bu afişi :asigim:

Günaydin kizlar. Nasilsiniz?
Birazdan Berline gidiyoruz dügün var diye.
Önümüzde 600 km yol var.
Hakkinizi helal edin...

selamlarrrrrrrrrrrr

bugün 2 twilight tshirtimde geldiiiiiiiiiiiii
yuppieeeeeeeee

giyinip giyinip dolaşacağımmmm

bide edwardlı yaptırsam tam süper olacakk

X