Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

sevgili twilightperverler, birbirinden yetenekli vampirlerimiz ve yetenekleri, bulunsun burda :mymeka: da

Edward-akıl okuyabiliyor, herkesin düşüncelerini aynı anda duyabiliyor
Alice-önsezi yeteneği var, olayları önceden görüyor, kararlar değiştiğinde gördükleri de değişiyor
Jasper-ruhsal durumları değiştirebiliyor ve kontrol ediyor
Bella-zihinsel kalkanı var, diğer vampirlerin yetenekleri ona sökmüyor :p:p hatta sonradan çevresindeki diğer vampirleri de kalkanına aalarak koruduğunu keşfediyor
Renesmee-düşünce paylaşma (dokunarak karşısındakinin olayları görmesini sağlıyor ya da dokunduğu kişiyi görüyor)
Eleazar- diğer vampirlerin gücünü hissediyor
Kate- elektrik yüklü gibi bir teni var, dokunanların vay haline :p
Maggie-bir çeşit yalan makinesi
Siobhan-sonuçları yararına dönüştürme gibi enteresan bir yeteneği var
Alistair-takipçi
Charles-yalan makinesi 2
Zafrina- insanların kendisinin görmesini istediği şeyleri görmelerini sağlıyor (Görsel ilüzyon) ya da onları körleştirebiliyor
Ben-elementler (hava,rüzgar,su ve ateş) üzerinde gücü var
Jane-yeteneği fiziksel değil, diğerlerinin yanıyormuş gibi hissetmesine neden olabiliyor
Alec-5 duyuyu da kişilerden uzaklaştırabiliyor
Renata-fiziksel kalkan, Aro’nun özel bodyguardı da diyebiliriz :p
Marcus- kişiler arasındaki bağları hissedebiliyor
Chelsea- hem kişiler arasındaki bağları hissediyor hem de bu bağları bozabiliyor
Aro-dokunduğu kişinin düşüncelerini okuyabiliyor
Demetri-bir takipçi daha
Didyme-diğerlerinin mutlu hissetmesini sağlayabiliyor
James-takipçi yeniden

hihoyyythihoyyythihoyyyt

paylaşım süper tucem kaydirigubbakcemile5

giy hemende çatlat bizi burda :):) bende yaptırıcam olmuyo böyle :)
bu arada eşin sorun çıkarmıyor mu -tatlicadiarzu-

günaydınn, eşim sorun çıkarmazzz.
hatta daliah sormuştuda ne der diye deli karım der geçer demiştim. bak tshirt yaptıryorum dedim. delisin dedi. geçti.

yaşasın twilightt

Şeniz edfırdım

Jamie Campbell-Bower To Be Caius
British new-comer Jamie Campbell-Bower will portray the character of Caius in New Moon. This is a crucial role because Caius is one of the leaders of the Volturi. Even though the twenty year old has never read the books before, he is still super excited to be a part of something so huge!

jamiecampbellbower.jpg
ben bu Volturileri daha yaşlı düşünmüştüm yaf :)

evet littlefairy ya, acaba kitapta vardı da biz mi kaçırdık, bu üçlüyü yaşlı gibi hatırlıyorum ben -tatlicadiarzu- bu çocuk kitapları bile okumamış bu arada gamyoncuiremsu

ilk görüldüğünde "wauuuww" dedirtmeyen ancak insanın sanki ruhunu görebiliyormuş gibi bakan kocaman gözleri ve vücudunun herbir noktasına eşit miktarda yayılmış seksapeliyle, bir süre sonra gözünüzü ayırmak istemeyeceğiniz, her yönüyle mükemmel erkek.
yanlız kendisi yüzünden, hayattan beklentiler artmakta, umutsuzluğa sürüklenilmektedir...
rica ederim, devam filminde salakça birşeyler yapsın da bizi kendinden soğutsun, yoksa bu hayat böyle geçmez a dostlar...

:roflol::roflol: az önce edward cullen'la ilgili şöyle bir yorum okudum :):) ben mi yazmıştım acaba dedim laelaelaelaelae

littleashes.jpg

bu da robert pattinson'un yeni filmi, daha gösterime girmedi ama salvador dali rolündeymiş kızlar hihoyyythihoyyyt

günaydınn, eşim sorun çıkarmazzz.
hatta daliah sormuştuda ne der diye deli karım der geçer demiştim. bak tshirt yaptıryorum dedim. delisin dedi. geçti.

yaşasın twilightt

Şeniz edfırdım

çok şanslısın canım yaa eşin anlamış tımarhanelik bir durum olduğunu
delisin diyo geçiyo demekki -tatlicadiarzu-
bizimkiler halen ciddiye almakta ve edwardla yarışmaktalar aslında ne boş bir yarış
1. belli 2. kim hesabı şakkıdı

bacak kadar çocukmuş hadi ordan kazık:roflol::roflol::roflol:

Tesüf ederim :dilcikar: Daha bugün 18 sandılar :dilcikar:

Kitapları aldım bu arada :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: Midnight sun bitsin (hiç bitmese keşke :çok üzgünüm:) başlıcam hemen :sm_cool:

Tesüf ederim :dilcikar: Daha bugün 18 sandılar :dilcikar:

Kitapları aldım bu arada :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: Midnight sun bitsin (hiç bitmese keşke :çok üzgünüm:) başlıcam hemen :sm_cool:

gözün aydın şekerim valla ben senden çok sevindim :roflol::roflol:

Çocuk gibi sevindim bir görseydin halimi :roflol::roflol::roflol: Eve kadar sarılıp geldim kitaplar nolmaz nolmaz dimi ama :roflol::roflol:

tabi cnm iyi yapmışsın belli mi olur kaydirigubbakcemile3
hayatımızın bir parçası oldu onlar bizim

Çocuk gibi sevindim bir görseydin halimi :roflol::roflol::roflol: Eve kadar sarılıp geldim kitaplar nolmaz nolmaz dimi ama :roflol::roflol:

ben de ayın 15'inde breking down'u aldığımda nasıl sevinsem bilemeyeceğim :dance::dance:

aa başladın mı...ben sadece başını okudum bıraktım süper bi kitap devamı gelse kesin serinin en iyi kitabı olacaktı :KK43: şafak vaktinden sonra okumak istiyorum ben onu

X