D
dharman
Ziyaretçi
kesinlikle.. littlefairy e teşekkürlerimizi fışkırtıyoruza.s.
fışkırttık gitti kaydirigubbakcemile5 epsilonun sitesine baktım yakında çıkacaklarda mevcut şafak vakti ama tarih göremedim CADIARZU
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle.. littlefairy e teşekkürlerimizi fışkırtıyoruza.s.
hmm..ewt yok..üstüne üstlük utanmadan adını yanlış yazmışlar klava: püü..
kızlar epsilonun online satış sitesi olan yenisayfaya bakın ahada orda yzıyor 15 nisan diye
yanda banner olarak
kzılar iki yerden tshirt siparşlerimi verdimm
hehehehehhehhehehehhe
3 gün sonra oratlıklarda dolaşırım artık :)))))))))
giy hemende çatlat bizi burda :):) bende yaptırıcam olmuyo böyle :)
bu arada eşin sorun çıkarmıyor mu -tatlicadiarzu-
Yaaa Midnight Sun beni çok etkilemeye başladı, Edward nasıl aşık yaaa off, Bella uyurken ilk odaya girişi falan, izleyişi :asigim: Mike'dan nasıl kıskanıyor, bide kendine yediremiyor :roflol::roflol:
Rosalie'ne fena halde kıl oluyorum, pis kıskanç kötükedihüso
evet keşke Stephenie teyzemiz biran önce çıkarsa kitabı hihoyyyt emette'yide çok sevdim Midnight Sun :icecream:
Kızlar, Stephenie Meyer'in Göçebe isimli kitabının seriyle alakası yok değilmi?
Bu arada New Moon baktığım yerlerde kalmamıştı, aramaya devam edicem :çok üzgünüm:
bildiğim kadarıyla alakası yok onun, yeni ayı ben marketlerde bile dörgüm ya, dmek ki "yok" satmış -tatlicadiarzu-
biz onu filmde de çok sevdik :dance::dance:
Eclipse vardı, cesaret edemedim almaya okurum diye :roflol::roflol:
Kızlar, Stephenie Meyer'in Göçebe isimli kitabının seriyle alakası yok değilmi?
Bu arada New Moon baktığım yerlerde kalmamıştı, aramaya devam edicem :çok üzgünüm:
bildiğim kadarıyla alakası yok onun, yeni ayı ben marketlerde bile gördüm, demek ki "yok" satmış -tatlicadiarzu-
Eclipse vardı, cesaret edemedim almaya okurum diye :roflol::roflol: