Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Yaaa Midnight Sun beni çok etkilemeye başladı, Edward nasıl aşık yaaa off, Bella uyurken ilk odaya girişi falan, izleyişi :asigim: Mike'dan nasıl kıskanıyor, bide kendine yediremiyor :roflol::roflol:

Rosalie'ne fena halde kıl oluyorum, pis kıskanç kötükedihüso

kızlar epsilonun online satış sitesi olan yenisayfaya bakın ahada orda yzıyor 15 nisan diye
yanda banner olarak

kzılar iki yerden tshirt siparşlerimi verdimm
hehehehehhehhehehehhe
3 gün sonra oratlıklarda dolaşırım artık :)))))))))

Yaaa Midnight Sun beni çok etkilemeye başladı, Edward nasıl aşık yaaa off, Bella uyurken ilk odaya girişi falan, izleyişi :asigim: Mike'dan nasıl kıskanıyor, bide kendine yediremiyor :roflol::roflol:

Rosalie'ne fena halde kıl oluyorum, pis kıskanç kötükedihüso

evet keşke Stephenie teyzemiz biran önce çıkarsa kitabı hihoyyyt emette'yide çok sevdim Midnight Sun :icecream:

Kızlar, Stephenie Meyer'in Göçebe isimli kitabının seriyle alakası yok değilmi?

Bu arada New Moon baktığım yerlerde kalmamıştı, aramaya devam edicem :çok üzgünüm:

Bu arada New Moon baktığım yerlerde kalmamıştı, aramaya devam edicem :çok üzgünüm:

bildiğim kadarıyla alakası yok onun, yeni ayı ben marketlerde bile gördüm, demek ki "yok" satmış -tatlicadiarzu-

hayır cnm seriyle bi alakası yok o kitabın :1no2:

sevgili twilightperverler, birbirinden yetenekli vampirlerimiz ve yetenekleri, bulunsun burda :mymeka: da

Edward-akıl okuyabiliyor, herkesin düşüncelerini aynı anda duyabiliyor
Alice-önsezi yeteneği var, olayları önceden görüyor, kararlar değiştiğinde gördükleri de değişiyor
Jasper-ruhsal durumları değiştirebiliyor ve kontrol ediyor
Bella-zihinsel kalkanı var, diğer vampirlerin yetenekleri ona sökmüyor :p:p hatta sonradan çevresindeki diğer vampirleri de kalkanına aalarak koruduğunu keşfediyor
Renesmee-düşünce paylaşma (dokunarak karşısındakinin olayları görmesini sağlıyor ya da dokunduğu kişiyi görüyor)
Eleazar- diğer vampirlerin gücünü hissediyor
Kate- elektrik yüklü gibi bir teni var, dokunanların vay haline :p
Maggie-bir çeşit yalan makinesi
Siobhan-sonuçları yararına dönüştürme gibi enteresan bir yeteneği var
Alistair-takipçi
Charles-yalan makinesi 2
Zafrina- insanların kendisinin görmesini istediği şeyleri görmelerini sağlıyor (Görsel ilüzyon) ya da onları körleştirebiliyor
Ben-elementler (hava,rüzgar,su ve ateş) üzerinde gücü var
Jane-yeteneği fiziksel değil, diğerlerinin yanıyormuş gibi hissetmesine neden olabiliyor
Alec-5 duyuyu da kişilerden uzaklaştırabiliyor
Renata-fiziksel kalkan, Aro’nun özel bodyguardı da diyebiliriz :p
Marcus- kişiler arasındaki bağları hissedebiliyor
Chelsea- hem kişiler arasındaki bağları hissediyor hem de bu bağları bozabiliyor
Aro-dokunduğu kişinin düşüncelerini okuyabiliyor
Demetri-bir takipçi daha
Didyme-diğerlerinin mutlu hissetmesini sağlayabiliyor
James-takipçi yeniden

hihoyyythihoyyythihoyyyt

X