:asigim::asigim::asigim:
canım ben de dediğin gbi biliyordum ama bi sitede 2 defa öpüştüklerini ilkinde jacob zorla öpüyormuş,ikincisinde bella kendisi öpüyormuş diye yazmışlar.
Aaaaaaaaaaaaaaaa son kıtabı cabuk okuyunnnnnn
sonunu bırıyle tartısmak konusmak ıcın oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ahh cnm biz türkçesini okuyana kadar midnight sun (ing.)cıkar sen onu da okursun:çok üzgünüm:
sen sonunu söle ben yine tartışırım seninle:roflol::roflol:
olmaz hevesini kursagında bırakmayayım seninde.ama konusamıyorum ya benım hevesim kursagımda kalıyor vallahi :)))))))
valla nerdeyse bu kitaplarla ilgili olan bütün cevirileri okudum.kitabın yarısını okudum sayılır özellikle bekarlığa veda partisi bölümü süper sanırım.heves meves bitmio ben de acaip yaptı bu seriler beni yaaa.ahhh edward ahhhhh:asigim:
sonuna dogru bella gizli gucu ortaya cıkıyor,neyseki sonunda bir ise yarıyor.hadı cabuk oku valla krıtık yapalım,susmak icin birinin susturması gerekecek sonra beni :))))))) cok tehlikeliyim kaydirigubbakcemile2
evet dusuncelerini okuyamamasini saglayan sey :) ama daha abartısıııııöğrendim galiba o gizli gücü ben.şuan edward ın bellanın düşüncelerini okuyamaması ile ilgili değil mi?
oyuncular ilk 3 film için anlasma yapmışlar ama BD için bişi yok.umarım onun için de anlasırlar....
hayatlarinin kariyer hatasını yaparlar bence .cunku yapımcılar eski casti unutturacak casti illa bulurlar.son film en can alıcı olanı olacak ve en cok o hatırlanacak.breaking dawn.....