Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

42cc95f1020018nbig9.jpg

cok tatlı cıkmıs.
kristen%20stewart%20HQ%20model%201.jpg

daliah çok merak ettim sonunu yaaa
ama sen kendini tut sakın söylemeeeee :))
bu 2. kitap beni darmadağın ediyor yazarın kalemi o kadar iyi ki bellanın yaşadıklarını bende yaşıyorum sanki :asigim:

tesekkur ederim..ay ya devlet sırrı gibi oldu.icimde patlayacak vallahi..bari gidip anneme anlatayım sonunu :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

yeni ay bitmedi daha sindire sindire okuyorum ağlayasım geliyo bazı yerlerde çok güzel yaa bu seri hiç bitmesin :asigim:

!yeni ay' pek sevmedim ben yeni ay'ı...ara ara bakıorum eclipse nin bazı sayfalarına tutamıom kendimi yaaaaaaaa.........

yeniayda jacobla olan yerlerin hepsi kötü ve sıkıcı
onun için nasıl ağlayabiliyor yani öyle bi yakınlaşıyorlarki sevgili gibi oluyorlar resmen
pek hoşuma gitmedi böyle olması
ama edward için çektiği acılar edwardın sesini sürekli duyması oralara bayıldım :))
uslu dur kız :))) beni bekle eclipse birlikte başlıycaz :))))

yeniayda jacobla olan yerlerin hepsi kötü ve sıkıcı
onun için nasıl ağlayabiliyor yani öyle bi yakınlaşıyorlarki sevgili gibi oluyorlar resmen
pek hoşuma gitmedi böyle olması
ama edward için çektiği acılar edwardın sesini sürekli duyması oralara bayıldım :))
uslu dur kız :))) beni bekle eclipse birlikte başlıycaz :))))
aynen bende aglamkalı oldum.sonuna dogru okudukca hıcde sıkıcı gelmeyecek inan bana :)

dvd nin amerika da olanında cekilip ama filmde gösterilmeyen sahneler de varmış.extra gibi.umarım türkiyedeki de öyle olur yaa...

dvd nin amerika da olanında cekilip ama filmde gösterilmeyen sahneler de varmış.extra gibi.umarım türkiyedeki de öyle olur yaa...
kesin olur.onun fiyati belki biraz farkli olur.USA da robert pattinsona ozel dvd cıkmıs yahu..cocuk adına bir suru kitapta basılmıs.
2939468475_efbd6785ea.jpg

51jxsdosc7lss500ng9.jpg

edwardı bluerayde ızlemek ne kadar heyecan verici olurdu dusunsene :))))) ay isterik kadınlar gibiyim :sm_cool::sm_cool::hooray::teytey::teytey::asigim:

:roflol: alemsin valla cnm 3.kitabımın nerdeyse sonuna yaklaştım bakalım neler olucak

X