aynen bende aglamkalı oldum.sonuna dogru okudukca hıcde sıkıcı gelmeyecek inan bana :)yeniayda jacobla olan yerlerin hepsi kötü ve sıkıcı
onun için nasıl ağlayabiliyor yani öyle bi yakınlaşıyorlarki sevgili gibi oluyorlar resmen
pek hoşuma gitmedi böyle olması
ama edward için çektiği acılar edwardın sesini sürekli duyması oralara bayıldım :))
uslu dur kız :))) beni bekle eclipse birlikte başlıycaz :))))
kesin olur.onun fiyati belki biraz farkli olur.USA da robert pattinsona ozel dvd cıkmıs yahu..cocuk adına bir suru kitapta basılmıs.dvd nin amerika da olanında cekilip ama filmde gösterilmeyen sahneler de varmış.extra gibi.umarım türkiyedeki de öyle olur yaa...
cam kopyadır o.dvd yada blueray gibi olmazbende film var =))) dvdye gerek yok
edwardı bluerayde ızlemek ne kadar heyecan verici olurdu dusunsene :))))) ay isterik kadınlar gibiyim :sm_cool::sm_cool::hooray::teytey::teytey::asigim:evet canım kopya olsun napalım arada bakıorum :asigim:
edwardı bluerayde ızlemek ne kadar heyecan verici olurdu dusunsene :))))) ay isterik kadınlar gibiyim :sm_cool::sm_cool::hooray::teytey::teytey::asigim:
:roflol: alemsin valla cnm 3.kitabımın nerdeyse sonuna yaklaştım bakalım neler olucak