Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

kızlaaaar bugün lens için para yatıracaktım bankaya, ve tercihimi edward tan yana kullandım paramı kitaba bayımdımkaydirigubbakcemile2

Baileys takım değiştirmiş lülülülülülü, kalan sağlar bizimdir team edward :lepi:

kızlarr bu edwardmaniaaa beni mahvettiii, resmen depresyonda dolaşıyordum ortalıklarda 1 haftadır
malumunuz evli barklı çoluk couck sahibi hatunum,
bu adam niye böle bu adam niye bu kadar odun, bu adam niye hiç romantik değil
resmen niye gözünün üzerinde kaş var diyeee oynatmıştım kafayıı

neyse kendime geliyom azcıkk

BaiLeySin bir lafı vardı, zaten evliler bizden meraklı diye :teytey: napalım ama bizim de romantizme ihtiyacımız var :dilcikar:

hem takım değiştirmiş hem de dudakları istiyor ya klava: banane benim o dudaklar :asigim:

yok canım takım değiştirdim sayılmaz aslında edward fazla melankolik geldi bu son kitapta
book 2 yani jacobın kitabını çok beğendim rosalie ile sataşmaları falan çok komik bu çocuk yaa :) ama edward forever vazgeçmem dudakları paylaşabiliriz :roflol:

BaiLeySin bir lafı vardı, zaten evliler bizden meraklı diye :teytey: napalım ama bizim de romantizme ihtiyacımız var :dilcikar:

aynen öyle valla siz daha meraklısınız benneyaptımki demekki evli bekar farketmiyor her kadın romantizm istiyor :asigim:

bitirdin mi kitabı sen kafamçokkarıştı ben hala jacob'un kısmındayım delikafadulden

bence de yeni ay çok güzel olacak Şeniz,

bu arada ben sethi seviyorum, cullenların dostu dostumdur-tatlicadiarzu-

bence de yeni ay çok güzel olacak Şeniz,

bu arada ben sethi seviyorum, cullenların dostu dostumdur-tatlicadiarzu-

jacob da seviyor cullenları özellikle carlisle a saygı duyuyor
şaşırtıyor beni jacob yaa çok şeker :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…