Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

jacob da seviyor cullenları özellikle carlisle a saygı duyuyor
şaşırtıyor beni jacob yaa çok şeker :asigim:

BaiLeyS kız seni iyice kaybettik jacobcı oldun çıktın:roflol: tamam Breaking Dawn bende sevim hihoyyyt ama edwardımdan asla vazgecmemsositososito

BaiLeyS kız seni iyice kaybettik jacobcı oldun çıktın:roflol: tamam Breaking Dawn bende sevim hihoyyyt ama edwardımdan asla vazgecmemsositososito

öyle demeyinnnnn kızlar yaa :eek: bende çok seviyorum edwardımı :asigim:
bella gibiyim edwarda mühürlüyüm ama jacob da ilgimi çekiyor yani :jeyyar:

selam arkadaşlar
twilight kitaplarını almak istiyorum da
ilk önce hangisini alayım??filmini izlediğim kitabı da alayımmı??ilk kitabın adı ne??filmle tıpatıp mı??

1. kitap alacakaranlık öncelikle onu al canım filme tıpatıp aynı değil o nedenle filmi izledim okumama gerek yok diye düşünme mutlaka oku
2. kitap yeni ay 3. kitap tutulma....bence seriyi komple al çünkü nasıl bitirdiğini anlamayacaksın bile :):)
4. kitap da var ama daha trde sadece ing. olarak mevcut

1. kitap alacakaranlık öncelikle onu al canım filme tıpatıp aynı değil o nedenle filmi izledim okumama gerek yok diye düşünme mutlaka oku
2. kitap yeni ay 3. kitap tutulma....bence seriyi komple al çünkü nasıl bitirdiğini anlamayacaksın bile :):)
4. kitap da var ama daha trde sadece ing. olarak mevcut

çok tşkler
filmi burda görmüştüm.hatta fanları filan görünce dedim nasıl bir film ki bu :1shok:
izledikten sonra hak verdim :sm_cool: şimdide kitapları alacağım :lepi:

çok tşkler
filmi burda görmüştüm.hatta fanları filan görünce dedim nasıl bir film ki bu :1shok:
izledikten sonra hak verdim :sm_cool: şimdide kitapları alacağım :lepi:

rica ederim cnm aramıza hoşgeldin yorumlarını bekliyoruz hihoyyyt

rica ederim cnm aramıza hoşgeldin yorumlarını bekliyoruz hihoyyyt

ooooo yorum yapmak için çok yeniyim galiba.daha geçtiğimiz cuma günü filmi izledim.ama tekrarları soracak olursan 10u geçmiştir.telefonumada koydum bazı kısa videoları.ara ara izliyorum...
aaaa aklıma gelmişken sorayım:2 video gördüm.ama filmde o sahneler yoktu.sahnemi çıkardılar acaba??
1.si edward bellayı yere düşürüyo konuşurken yerimseniben
2.si bella merdivenlerden iniyo,edwardın yanından geçiyo.edwardın yanında emmet var.edwarda bu kız bizden değil,diyo.bu sahneler niye çıkarıldı ki??

ooooo yorum yapmak için çok yeniyim galiba.daha geçtiğimiz cuma günü filmi izledim.ama tekrarları soracak olursan 10u geçmiştir.telefonumada koydum bazı kısa videoları.ara ara izliyorum...
aaaa aklıma gelmişken sorayım:2 video gördüm.ama filmde o sahneler yoktu.sahnemi çıkardılar acaba??
1.si edward bellayı yere düşürüyo konuşurken yerimseniben
2.si bella merdivenlerden iniyo,edwardın yanından geçiyo.edwardın yanında emmet var.edwarda bu kız bizden değil,diyo.bu sahneler niye çıkarıldı ki??

kitaplardan sonra bekliyoruz yorumları cnm :içelim:

o ilk video senaryoda yokmuş iki oyuncu arasında doğaçlama olarak gelişmiş sahneler onlar
2. videoyu izlemedim ama bunun gibi bir video daha var bellanın rüyasını gösteren :eek:
bu sahneler filmi kısaltmak için çıkarılmış olabilir yada yönetmenin yada başka birilerinin içine sinmemiş sahneler olabilir bilemiyorum :sm_confused:

bu sahneler bizim izlediğimiz sahnelerin uzun halleriymiş sanırım arkadaşlar, dvdme kavuştum nihayet :):)

öyle demeyinnnnn kızlar yaa :eek: bende çok seviyorum edwardımı :asigim:
bella gibiyim edwarda mühürlüyüm ama jacob da ilgimi çekiyor yani :jeyyar:

bir de bellaya laf ediyorduk :roflol:, meğer bizim aramıza da sızmış böyle kızlar lülülülülülü

edward da edward :lepi:

valla canım kesinlikle akıllıca yatırım.. filmi tekrar tekrar izlememe gerek kalmıyo:1closedeyes:

her sayfada gözlerimin önünden geçiyor sahnelerdelikafadulden EDWAARRDDD:asigim::asigim:
:asigim::asigim:

insan okurken de filmdeki karakterleri düşünebiliyor gerçekten:hooray:, oyuncu seçimi de başarılı, özellikle de Edward hihoyyyt

dvdde o sahneler de var evet canım, ama ekler halinde filmin içinde yok yani. bu arada aramıza hoşgeldin a.s.

tşk ederim a.s.
yaaa var demek o sahnelerde çok hoşuma gitmişti.bellanın rüyasını görmedim ama
onuda bi araştırayım

X