bence de yeni ay çok güzel olacak Şeniz,
bu arada ben sethi seviyorum, cullenların dostu dostumdur-tatlicadiarzu-
jacob da seviyor cullenları özellikle carlisle a saygı duyuyor
şaşırtıyor beni jacob yaa çok şeker :asigim:
BaiLeyS kız seni iyice kaybettik jacobcı oldun çıktın:roflol: tamam Breaking Dawn bende sevim hihoyyyt ama edwardımdan asla vazgecmemsositososito
BaiLeyS kız seni iyice kaybettik jacobcı oldun çıktın:roflol: tamam Breaking Dawn bende sevim hihoyyyt ama edwardımdan asla vazgecmemsositososito
kızlaaaar bugün lens için para yatıracaktım bankaya, ve tercihimi edward tan yana kullandım paramı kitaba bayımdımkaydirigubbakcemile2
1. kitap alacakaranlık öncelikle onu al canım filme tıpatıp aynı değil o nedenle filmi izledim okumama gerek yok diye düşünme mutlaka oku
2. kitap yeni ay 3. kitap tutulma....bence seriyi komple al çünkü nasıl bitirdiğini anlamayacaksın bile :):)
4. kitap da var ama daha trde sadece ing. olarak mevcut
çok tşkler
filmi burda görmüştüm.hatta fanları filan görünce dedim nasıl bir film ki bu :1shok:
izledikten sonra hak verdim :sm_cool: şimdide kitapları alacağım :lepi:
rica ederim cnm aramıza hoşgeldin yorumlarını bekliyoruz hihoyyyt
ooooo yorum yapmak için çok yeniyim galiba.daha geçtiğimiz cuma günü filmi izledim.ama tekrarları soracak olursan 10u geçmiştir.telefonumada koydum bazı kısa videoları.ara ara izliyorum...
aaaa aklıma gelmişken sorayım:2 video gördüm.ama filmde o sahneler yoktu.sahnemi çıkardılar acaba??
1.si edward bellayı yere düşürüyo konuşurken yerimseniben
2.si bella merdivenlerden iniyo,edwardın yanından geçiyo.edwardın yanında emmet var.edwarda bu kız bizden değil,diyo.bu sahneler niye çıkarıldı ki??
öyle demeyinnnnn kızlar yaabende çok seviyorum edwardımı :asigim:
bella gibiyim edwarda mühürlüyüm ama jacob da ilgimi çekiyor yani :jeyyar:
kızlar bişey sorcam bu twilight tshirleri yada başka bişey yaptıranınız oldumu
bu sahneler bizim izlediğimiz sahnelerin uzun halleriymiş sanırım arkadaşlar, dvdme kavuştum nihayet :):)
izleyemediğimiz sahneler fazlamı??dvd de farkediyormu yani o görüntüler varmı?
hmmm akıllıca yatırım kaydirigubbakcemile5
valla canım kesinlikle akıllıca yatırım.. filmi tekrar tekrar izlememe gerek kalmıyo:1closedeyes:
her sayfada gözlerimin önünden geçiyor sahnelerdelikafadulden EDWAARRDDD:asigim::asigim:
:asigim::asigim:
dvdde o sahneler de var evet canım, ama ekler halinde filmin içinde yok yani. bu arada aramıza hoşgeldin a.s.