Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

ben de istiom yaaa..sırf daha 4ün cıkmasına cok var diye 3ü okumuyom.dayanmaya calışıom.edward gibi:asigim:

''Bella, senden önceki hayatım tıpkı aysız bir gece gibiydi.Çok karanlık, ama yıldızlar vardı,sebepler...Ve sen, gökyüzüme bir meteor gibi girdin.Ve bir anda herşey yanmaya başladı, parlaklık vardı, güzellik vardı.Sen gittiğinde ve meteor ufka düştüğünde, herşey simsiyah oldu.Hiçbirşey değişmedi ama gözlerim ışık yüzünden kör olmuştu.Artık yıldızları da göremiyordum.Ve artık hiçbirşeyin bir anlamı yoktu":asigim::asigim:

ayyy !!! herkes kitaplarını okumuş yaa çok mu geç kaldım acep ??:çok üzgünüm:
sinemasına gittim geçen hafta, çok beğendim.. kitabına başlıcam da, yeni aya gelicem de... ohooo...:bbo:

ayyy !!! herkes kitaplarını okumuş yaa çok mu geç kaldım acep ??:çok üzgünüm:
sinemasına gittim geçen hafta, çok beğendim.. kitabına başlıcam da, yeni aya gelicem de... ohooo...:bbo:

valla cnm ben 1 kkitabı 1 günde bitirdim merak etme...bırakamıosun elinden.filmden de süper kitaplar....

tamam o zaman en kısa zamanda başlayacağım.. film beni çok etkiledi yaa. kitabı okurken de film aklıma gelir sürekli.. unutunca mı okusam acaba??

3. cüyü okumıyım diye çok savaştım kendimle :roflol: ama dayanamadım okuyorum çok heycanlı ya kaydirigubbakcemile2

ben geldiiiiiiiiiiim nedense bugün çok mutluyum kızlar
aşk-ı memnu bitsin yeni ayı bitiricem ve yarın tutulmaya başlıycam
öyle karar aldım kendi kendime :)))
çünkü çok merak ettirdiniz 3. kitabı herkes çok beğenmiş anladığım kadarıyla

evet kızlar kesinlikle okuyun kitapların nasıl bittiğini anlamıycaksınız bile :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…