Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

haklsıın cnm erkekler beğenmiyor.bayağı gelior onlara.ben okumadım breakin dawn ı ama düğünlerini reneesme nin dünyaya gelişi bellanın wampir oluşunu izlemek isterdim.gerci film kitaptan farklı ve basit oluyor ama olsun.bir de umarım oyuncular değişmeden cekerler.yoksa tadı tuzu kalmaz.

oyuncuları degıstıreceklerini hic sanmam.genelde full kontrat yapıorlar.
erkeklere bayagı gelmıorda biraz kıskanclık oluyor sanki şakkıdıgamyoncuiremsukaydirigubbakcemile5

robertı edward karakteriyle bütünleşince seviyorum
eğer edwardın özellikleri bulunmuyorsa istemem hıh:dilcikar:
koltuk altı olayı da felaketti bu arada :bbo:

Nefesler tutulsun tazeler gelıyorrrrrrrrrr..ben bu cocugun en cok gulusune hastayım.bırde cenesi sahane..boyle koselı olması cok seksı gosterıyor!!!!
559634391016200874840amzx5.jpg

561563281112008123518amet9.jpg

1612976211112008123648aux3.jpg

robert1bnm7.jpg

bu fotolarda hoş çıkmış :asigim::asigim:

evt yaaa..koltuk altı cok fena gercekten.bir de bella ile yani kristenla ilgili hep ağzı acık bu kızın diye yorumlar yapıolar.bellanın oyunculuğunu hiç beğenmiolar.

ben şahsen beğendim bellanın oyunculuğunu yani
kitaptaki bella karakterine çok uygun hatta edwarddan bile fazla yakışmış
hafif sakar aptal ve delicesine aşık

ben şahsen beğendim bellanın oyunculuğunu yani
kitaptaki bella karakterine çok uygun hatta edwarddan bile fazla yakışmış
hafif sakar aptal ve delicesine aşık

evt kristen için sürekli kirpiklerini kırpıştırıyor fln demişler filmde.ama zaten kitapta coğu yerde gecior bu kirpiklerini kırpıştırma.

evet evet kitapta geçiyor böyle utangaç bakışları ve şaşkın halleri var çoğunlukla
yani ağzının açık olması da normal devamlı şaşkınlık halinde kız :)
bence başarılıydı yani ben beğendim

filmde laboratuar sahnesi varya ikinci sahne edwardın kendini takdim ettigi o sahnede bella ne kadar uyuz yarabbim.aaa iii eee dudak ısırmalar bir ara bu kızın bir ozru var heralde dedim :))))))

yok kalın diye okumuyor değilim aksine kalın olsun hemen bitmesin daha iyi :)
öylece durmasının sebebi daha 2.nin bitmemesi

yok kalın diye okumuyor değilim aksine kalın olsun hemen bitmesin daha iyi :)
öylece durmasının sebebi daha 2.nin bitmemesi
tadını cıkar 2. kitabında sonları harika.yalnız bella nın cektigi acıyı sanki kitabı okurken bende yasadim ve okurken bazı yerlerde aglamamak icin zor tuttum kendimi.cok kaptırdım kendimi bu seriye ben ya..

senin dediğin gibi koskoca kızlarız şu halimize bak kaydirigubbakcemile3
bende çok etkileniyorum fazla duygusalım heralde :asigim:

X