Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

ya kızlar 4. kitap cok once cıktı .ben neyini bekliyorsunuz anlamadım.Yani ingilizce olanı..?

pardon tatlım yordum senı de ya ..cocuk gibi soruyorum.yeni Edward resimleri nasıl koydugum? taş taş dimi :asigim:

ya acıkcası ben filmin dışında pek cekici bulmuyorum onu.nedense filmde daha tatlı geldi bana.ztn d.harman kızıo bana:roflol:ama inan ben sadece kitaptaki edwardist im.

daliah ne güzel fotolar onlar öyle :jeyyar:

evet ya araıyorum tarıyorummm bakıyorum bayılıyorum.siz bayılın diye sizede atıyorum kaydirigubbakcemile5

ya acıkcası ben filmin dışında pek cekici bulmuyorum onu.nedense filmde daha tatlı geldi bana.ztn d.harman kızıo bana:roflol:ama inan ben sadece kitaptaki edwardist im.

ya aslında demek oluyorkı sen edwardın karakterini ve sevgisini begeniyorsun.yoksa roportajları falan okuyorum.Cocuk kaba tabirle tam kazanova kötükedihüso kitaptaki karakter ile yakından uzaktan alakası yok :teytey:

Nefesler tutulsun tazeler gelıyorrrrrrrrrr..ben bu cocugun en cok gulusune hastayım.bırde cenesi sahane..boyle koselı olması cok seksı gosterıyor!!!!

birde bunlar var.koltuk altı meselesi muamma.herkesin hosuna gitmeyebilir ben pek sevmiyorum sahsen.ozenle uzatmıs taramıs ve golge yapılmıs gibi mirmirmirmir

Son düzenleyen: Moderatör:
ya ben bi ropörtajında saclarını pek yıkamadığını yağlı olmasını sevdiğini fln okumuştum.iğrenc gelmişti.bi de bendn küçük olduğuna inanamıom yaa...

dün izledim filmi ve bayildim diyebilirim....
arkadasimla filmin etkisinden zor kurtulduk...
insani cok etkiliyor gercekten...
ve filmde askin tutkusunu acayip hissediyor insan...

ya ben bi ropörtajında saclarını pek yıkamadığını yağlı olmasını sevdiğini fln okumuştum.iğrenc gelmişti.bi de bendn küçük olduğuna inanamıom yaa...
evet ya kıyafetlerini de degistirme huyu yokmus.bazen kendime bile kotu kokuyorum demiş ıyyy sırnaşık şey

ben breaking dawn ın filmini cok merak ediyorum.yaklasık tarih olarak 2013 de cıkacakmıs.ya bazen dusunuyorum kac yasında kızım ayıp ya bıraz akıllan ne ısın olur teenage 18 lik filmle diyorum..sonra bir ucuncu kez gitmek uzere planlar yaparken buluyorum kendimi.Ama erkekler filmi hic begenmiyor.Biz kadınlar bayılıyoruz boyle gercekustu ımkansız ilişkilere..:çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
haklsıın cnm erkekler beğenmiyor.bayağı gelior onlara.ben okumadım breakin dawn ı ama düğünlerini reneesme nin dünyaya gelişi bellanın wampir oluşunu izlemek isterdim.gerci film kitaptan farklı ve basit oluyor ama olsun.bir de umarım oyuncular değişmeden cekerler.yoksa tadı tuzu kalmaz.

Son düzenleme:

kitapları okumanı ekstra tavsiye ederim cnm.etkisinden hiç cıkamazsın.filmden kat kat daha etkili.:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…