daliah hasta oldum çocuğa yaa halbuki hiç beğenmemiştim önceden
ikisin bir olduğu fotolarda kristenin kafasının yerine kendi kafamı mı koysam ne o derece yani....
yok canım yanlıs anladın.11 gun kaldı demıssınız ya cıkmasına o kısmını anlamadım?cnm o kadar güvenmiyorum ben ing.me okuyamam yani...
valla anlamadım bir sey.hmm o maviş arkadasımız yurt dışında orda 11 gün kalmış.
pardon tatlım yordum senı de ya ..cocuk gibi soruyorum.yeni Edward resimleri nasıl koydugum? taş taş dimi :asigim:belki almancasını kastediyordur o.ben de bilmiyorum cnm
pardon tatlım yordum senı de ya ..cocuk gibi soruyorum.yeni Edward resimleri nasıl koydugum? taş taş dimi :asigim:
daliah ne güzel fotolar onlar öyle :jeyyar:
ya acıkcası ben filmin dışında pek cekici bulmuyorum onu.nedense filmde daha tatlı geldi bana.ztn d.harman kızıo bana:roflol:ama inan ben sadece kitaptaki edwardist im.
evet ya kıyafetlerini de degistirme huyu yokmus.bazen kendime bile kotu kokuyorum demiş ıyyy sırnaşık şeyya ben bi ropörtajında saclarını pek yıkamadığını yağlı olmasını sevdiğini fln okumuştum.iğrenc gelmişti.bi de bendn küçük olduğuna inanamıom yaa...
ben breaking dawn ın filmini cok merak ediyorum.yaklasık tarih olarak 2013 de cıkacakmıs.ya bazen dusunuyorum kac yasında kızım ayıp ya bıraz akıllan ne ısın olur teenage 18 lik filmle diyorum..sonra bir ucuncu kez gitmek uzere planlar yaparken buluyorum kendimi.Ama erkekler filmi hic begenmiyor.Biz kadınlar bayılıyoruz boyle gercekustu ımkansız ilişkilere..:çok üzgünüm:dün izledim filmi ve bayildim diyebilirim....
arkadasimla filmin etkisinden zor kurtulduk...
insani cok etkiliyor gercekten...
ve filmde askin tutkusunu acayip hissediyor insan...
dün izledim filmi ve bayildim diyebilirim....
arkadasimla filmin etkisinden zor kurtulduk...
insani cok etkiliyor gercekten...
ve filmde askin tutkusunu acayip hissediyor insan...