Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

az önce sinemayı aradım hala gelmemiş film buraya
netten izlememek için çok direndim ama az sonra izlicem yapıcak bişey yok ne yazık ki

esrazey ilginç bir yorum olmuş
canım hangi sahnesinden rahatsız oldun ?

ececim biraz daha bekle istersen nette düşenlerin görüntü kalitesi pek iyi değil

Son düzenleme:
liv izleyemedim zaten ya küçücük ekrandan bunaltı geldi
altyazıyı da kocaman yazmışlar ne yüzleri gördüm ne bişey bıraktım bende

birde sinemada 8-9 yaşlarında 3-4 tane çocuk gördüm.bellayla edward öpüşürkenn ayy oyy ne güzelş felan dedyip durdular.b-önümüzdelerdi.hatta birisi diğerine dedikii kemal seni böyle öptümm??kemal de diğerinin sevgilisymişş.adamlar satış yapmak için.içeri giren çocukalra göz yummuşlarr.yuhh diyorumm.kınıyorum afm sinemala çalışanlarınıı :))

bi yerde okudum gerçektende mantıklı

birde nete düşüp de izleyen varsa lütfen bana özelden link atsın
türkçe altyazılı olandan ama
lütfen :)

Şu sıralar vampilerle ilgili diziler ve filmler oldukça revaşda. Son zamanlarda piyasadaki bu artıştan komedi film sektörü de payını almaya çalışıyor. Fragmanda izlediğim kadarıyla genel olarak The Twilight Saga (Alacakaranlık Efsanesi)’ya değinmişler belki bir sahnede True Blood gördüm sanırım. Vampires Suck filmi 18 Ağustos’ta vizyona giriyor.

ALACAKARANLIK serisi ile dalga gecen bir film doğruyu söylemek gerekirse komik olmuş:roflol::roflol::roflol:özellikle jezzin bellayı yeme sahnesi kaydirigubbakcemile3leydi gag ve kurtların dansı süperdi :roflol::hulya:

[dailymotion]xdydzs_vampires-suck-trailer-bande-annonce_shortfilms#from=embed[/dailymotion]

ezbuzum tüm çiçekler sana a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. (baiylsemede)

annem yastayız die tv açtırmıyor evde

ama bn şuan pcden
eclipseyi izliyorum :lepi:
40 defa izlesem doymam

ezbuzum tüm çiçekler sana a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. (baiylsemede)

annem yastayız die tv açtırmıyor evde

ama bn şuan pcden
eclipseyi izliyorum :lepi:
40 defa izlesem doymam
ben öyle, çok beğendim tutulmayı :asigim:
hayırdır yas derken :uhm:

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

hhhhhhhhm belki 8-9 yasında oldugunu dusundugun cocuklar daha buyuktur afm calısanların buna dikkat etmedigini pek sanmıyorum
herseyi gectim filmde opusme sahneleri gayet yerindeydi abartı yoktu olması gerektigi gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…