Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

azracım ben begenmedım...ben daha kalıtelı bır yapım ıstıorum..sanırım harry potter serısınden sonra benım çıtam bayagı yukseldi..ben anladım kı benı kıtapla dısında hic bir filmi tatmin etmeyecek..
ben cheesecake ıstıorum sankı bunlar elıme eti tutku verıor :)))))))))

eti tutku kaydirigubbakcemile3
donutum ama new moondan kat be kat iyiyidi
bu sefer kitapta ki ayrıntılara küçük de olsa az da olsa dokunmamışlarmıydı
ve new moona göre çok çok güzeldi

new moona gore evet ama azracım yapmayacaklar yanı..soyle oturaklı bır fılm yapmayacaklar..ben gıttıgımde salı gunu özel gosterımde bile o saatte coluk cocuk kaynıordu..

yada ben cok sey beklıorum,bılmıorm ki

sonunda izledim :1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:2 seansa girdim :roflol::roflol:( kızlar çok isterdim hep beraber izlmeyeyi :gitme: o zaman daha keyifli olurdu inşallah şafak vaktini beraber izleriz neyse hepimiz izledikten sonra bol bol kritik yaparız:jeyyar::jeyyar: )

Filme gelicek olursak çok beğendim .ilk defa edward karakteri kitapla aynıydı. kitabı okurken hayal ettiğim edward vardı tutulmada şakalar,acı çekmeler ,kıskanclıkları ( edward Şeniz)opuyorumnanaktan kristan da güzel oynamış ve meruğu belli olmuyor resimlerde çok sırıtıyordu ama filmde doğla gözüküyor hiç bir zaman kitaptan uyarlama filmler kitabın yerini tutumaz
ama ben şu ana kadarki filmler içinde en çok tutulmayı beğendim (bakalım şafak vakti nasıl olcak )filmde en sinir olduğum yer tabiki bellanın jacob öpmesi :mymeka::mymeka:geri zekalı gül gibi edfırt varken ne öpersin iti :mymeka:

oof kızlar 1. günü izleyim diyordum ama olmadı =( yrna yer ayırtırdık :asigim: nette yorumlara baktımda pek iç acıcı degil neyse şimdiden ön yargılı davranmayım yrna izledikten sonra yorumlarımı paylaşırım

:lepi::lepi::lepi::lepi:
bu sefer hissettim aşkı yaaa
inanın edfrt ve bella yatakta öpüşrüken ahhh ahhh içim gitti eridi bitti
nese yazmayım daha
ama jacob bellayı öperkeeen heeeeeeeeeeeç birşey hisstemedimkötükedihüso

zemuszemuszemuszemus

doğru azram bu sefer aşklarını çok güzel bir şekilde gösteriyorlardı özellikle edfırtım:2:

İzlemeye gidiyorum kızlar bakalım nasıl oldu inşallah bir mani çıkmazsa son anda bugün izlicem.

sadece filme dair eksi notum şu olcak
bu sefer müziklere pek önem verilmemişti
ama ne olursa olsun edfrtımn aşki tam olarak hisseirlmişti o da bana yeter dee artarrr

gittim gördüm geldim:lepi::lepi: bella denilen mahluka sinir oldum Çok üzgünüm çoook
ne bu ya kıza bak bir edward bi jacob hiçbirine hayır demiyor. Kızım bi karar ver yahu sempatiksalakcinni hele o dağda jacob gitme diyerek öptü ya millet koptu gülmeye başladı kızın şeyliğinden

kızlar diger iki filme göre kat ve kat daha çok begendim
filmin bittigimde sevgilimle uzun bir süre film hakkında kritik yaptık ooooooof gene izlemek istiyorum

azracagım tutulmanın soundtrack ları gayet başarılıydı bence olumunekankayizsmile

kızlar herkes youtube girebiliyor degil mi ?

aaaay bu çadır sahneside çok hoştu helede edward ile jaboc konuşması =)))))))))

edwardla jacobın atışmalarının her dakikası olaydı yaa koptum oralarda

özellikle edward'ın "bu çocuğun hiç gömleği yok mu ya" deyişi süperdi

bu filmdeki tek hata vampir makyajının biraz abartılı olmasıydı özellikle edwardın saçı makyajı çok kötüydü birazda ezik bi duruşu vardı. aksine jacob daha özgüvenli ve daha çekici görünüodu. yeni yönetmenin edwarda bi gıcığı vardı sanırım

offfff kızlar jacob un sevgisi öyle böyle degil baya etkileyeci bellanında bundan etkilenmesi kaçınılmaz
bir insan 2 kişiyi birden sevebilir mi sevebilir galiba

balieyscim begenmek ne kelime ben bayıldım diger 2 filme gorede daha basarılı buldum

ilk fırsatta gidicem yorumlar ve imdb puanı pek iç açıcı değil ama sizin fikirlerinize daha çok güveniyorum

Ben geldimkaydirigubbakcemile2
İzledimde geldimmmkaydirigubbakcemile2

Baileysim canımmopuyorumnanaktan Özledim seni nerelerdesinboshayallersmile
Şimcik yorum yapacağım hemde çok detaylı olaraklaelaelaelaelae

Onlarıda beyaz yazacağım spoiler içerdiği için.
İsteyen seçerek okuyabilir arkadaşlarım.

Ama belirtmek isterimki Twiligt'ın yeri bende ayrı tabiki.
Ama ilk 2 filmden çok daha iyi bir film.

Gelelim yorumuma:

Bir çok yerde tüm yorumları okuyarak gittim ben dayanamadım napimsositososito
Beklentilerimi düşük tuttum hemde çok düşük...

Her yerde geçişler çok hızlıydı, kristen çok donuktu, senaryo hiç güzel değildi vs vs..

New Moon benim için çok kötü bir filmdi.
ki en çok sevdiğim kitaptıda aynı zamanda..
Dedemin ceketini giymiş saçlarını uysalca taramış, yüzünde mimik namına bişey olmayan bir Edward vardı..hikaye çok yavandı..falan filan..
O yüzden bu filmin iyi olacağını hiç düşünmüyordum..
Tabiki çok daa iyisi olabilirdi gençlik filmi olmaktan kurtulabilirdi ama napalım..

Dikkat spoiler içerir:

Rileyla başlaması çok iyi olmuş..
Çayır sahnesiyle devam etmeside çok güzeldi..

kurtlar çok fazla hırladılar, ve bu sefer vampirlerde hırladılar, vampir olduklarını hissettirdiler bunlar benim için süperdi..

Victoria'yı kovalama sanesi harikaydı tek kelimeyle..
Geri sarıp yeniden izlemek istedim..
Arada yeni doğanların gösterilmesi gerlim katmıştı bunlarda çok güzeldi..

kitapta görmek istediğim bütün detaylar vardı diyebilirim..
Bir kaç önemli şey haricinde..
Mesela " Bulutları halledebilirim, ama bir tutulmayla başa çıkamam kesinlikle olmalıydı..

Eğitim güzeldi..Savaş güzeldi..Edwardla Victorianın savaş sahnesi güzeldi..
Bella nın elini kesmesi gerçekten çok hoş olmuş..

Mezuniyet güzeldi..
Geçmişe dönüşler çok güzeldi..
Çok kısa tutulmuşlar ama tam kıvamındaydı..Hiç sıkılmadım..

Tek sorunum benimde senaryo ile ilgili..

Bellanın Jacobla öpüşmesinden sonraki pişkinliği..
Çok pişman olması gerekiyordu oysaki..

Bide artık sinirlerimin bozulduğu sadece Edward için vampir olmak istemediğini söylemesi..İşte bu çıldırtıcıydı..

Edward çok daha iyi rol yapıyordu. Twilight ta ki Edwardı gördüm diyebilirim..

Bella& Charlie sahneleri süperdi..

Bir kitap uyarlaması olmasaydı çok iyi bir film olmuş denirdi herhalde..
Muhtemelen kitabı okumayanlar için daha iyi olur film.
Nişanlım çok kötü şeyler duymuştu film için..
Hiç gitmek istemiyordu..
Ama çıktıktan sonra beklediğimden çok iyiydi dedi..

Neyse bence herkes gitsin gayet başarılı buldum ben..
New Moon faciasından sonra..

Dahada aklıma geldikçe yazarım..
Hee birşey daha New Moon u bir sinemada birde DVD de 1 kere seyrettim..
İçimden tekrar izlemek hiç gelmedi..
Twiligt'ı kaç Vere bilemiyorum tabi..Ezberlemiştim onusırnaşık şeysırnaşık şey
Ama Tutulmayı yeniden izlemek istiyorum..kesmedi benisırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…