Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

tfilmin tüm serilerini izledim 1. si harikaydı 2. si eh biraz ortalarda sıkıldım 3. iyiydi ama keşke tr dublajlı olsaydı ama hiçbirisi beni 1. si kadar etkilemedi tabiki edwardın hüzünlü aşkı ve bakışları gerçekten çok büyüleyiciydi şimdi bi aaah çekesim geldi yani

başın sağolsun cnm :teselli:
allah rahmet eylesin mafoldumben

saol cnm bnm

tfilmin tüm serilerini izledim 1. si harikaydı 2. si eh biraz ortalarda sıkıldım 3. iyiydi ama keşke tr dublajlı olsaydı ama hiçbirisi beni 1. si kadar etkilemedi tabiki edwardın hüzünlü aşkı ve bakışları gerçekten çok büyüleyiciydi şimdi bi aaah çekesim geldi yani

hoşgeldin fanatik a.s.

bende öyle olduğunu okumuştum netten ama önemli olan rolünün hakkını sonunu kadar vermesi ki bunu çok iyi başarmış bence

rop'un önceden oynadığı bir filmde bir gay'yı canlandırmış hatta o resimler (adamla öpüşme sahnesi var yani ,yeni bir şey değil) geçmiş sayfalarda var rop gay değil mirmirmirmir o zaman kırs'te lezbiyen rol icabı dakota ile öpüşmüştü saçma saçma haber yapıyorlar-tatlicadiarzu-

Milyonların merakla beklediği, Alacakaranlık serisinin sonuncusu olan "Şafak Vakti" filmi 2 ayrı bölümde izleyiciye sunulacak. Şafak Vakti'nin 2.bölümü 16 Kasım 2012'de yani 1. bölümün vizyona girmesinden tam bir sene sonra vizyona girecek.

Milyonları sinemalara çeken efsane filmin yönetmenliğini Bill Condon yapıyor. Efsane serinin son bölümünde bütün sırlar ve gizemler aydınlanacak.

Alacakaranlık" serisinin başrol oyuncusu Kristen Stewart, 'Alacakaranlık' hayranlarının kendisini gerçekten sevmediklerini söyledi.

Oyuncu İngiliz Telegraph gazetesine verdiği röportajda "Filmlerin fanatikleri beni sadece bir araç olarak görüyor. Onlar için Edward'a ulaşmanın bir yoluyum, o kadar. Ona yanlış bir hareket yapsam, beni çarmıha gererler" dedi

hhhhhhhhm belki 8-9 yasında oldugunu dusundugun cocuklar daha buyuktur afm calısanların buna dikkat etmedigini pek sanmıyorum
herseyi gectim filmde opusme sahneleri gayet yerindeydi abartı yoktu olması gerektigi gibiydi

8-9 yaşında olduğunu düşünmüyorum düşünmekle olmuyor.9 yaşından büyük değillerdi.!!!!ayrıca ben öpüşme sahneleri faslazıylla vardı demedim. siz benimle birlikte görmediniz tamammı!!!!afm çalışanlarıı hiçççççççç bir çocuğa yaş sormadı ayrıcaa..:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

X