ayyyyy supersinnnnnnnnnn yandannn hoppppp hoppppp
canimm yaaa herkesde olur oyle.... bende walla kac zamandir odami duzenlicem ama bi turluuuuu duzenleyemiyorumm
senin sadece oda benim koca ev ama senin kocan gelince sende koca eve bakacannn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyyy supersinnnnnnnnnn yandannn hoppppp hoppppp
canimm yaaa herkesde olur oyle.... bende walla kac zamandir odami duzenlicem ama bi turluuuuu duzenleyemiyorumm
2 saat sonra kocam gelcek zaten uyumayım bari uyusam uyanamam adam kapıda kalır bea
o eski halimdeeen eser yok simdi izdirap icindee yorgunum simdi tutun kollarimdan duserim simdii yanlizim dostlarimm yanlizim yanliiiiiz
Ben her gece sarhoşum derdimden böyle aşk yolunda berduşum kaderim böyle felek benim yazımı kışa çevirdi fırtınaya kapılmış aşığım böyle
iyi gecelerr canimmmmm2 saat sonra kocam gelcek zaten uyumayım bari uyusam uyanamam adam kapıda kalır bea
ahhh ahhhh gelsinn artik kocadaaa koca eviiiii temizlimmmmmsenin sadece oda benim koca ev ama senin kocan gelince sende koca eve bakacannn
ooooooooooo
seviyorum diyeee bu kapris neden kacma sen bendeenn kopamam sendeennn hissetsen sevdigimi havalara ucarim anlasan birde benii aklimi kaciririm asigim yanmisimm sevdana kanmisim uyuya kalmisim uyandirr beniii
sabir sabiriyi gecelerr canimmmmm
ahhh ahhhh gelsinn artik kocadaaa koca eviiiii temizlimmmmm
hahahahaefkarlandimmmmmmm
kemanciiiiiiii basiminn taciiiiii halimee bakkk kim bu yabanciii.... dertlii dertliii call kemanciiiiiii
sabir sabir
hahahaha
sabreden dervis muradinaa ermissssss bende ins iki haftaya erecem muradimaa ....yani kocamaaa
anammm napıyonuzz burdaaaaaa
kizzzzz yatmadin mii senn bakemmmanammm napıyonuzz burdaaaaaa
INSALLAH CANIM hakkinizda hayirlisi
onun sutunuu ben kaynatacamm.... ballii baliiiiiiicorap oruyoruzz sen napiyonnnn sutunu icip uyuman gerekmiyomu senin
hiçtee bilee ben kocamanımm süt içip uyuma yaşım geçtiiicorap oruyoruzz sen napiyonnnn sutunu icip uyuman gerekmiyomu senin
kizzzzz yatmadin mii senn bakemmm
tsk ederim canim
onun sutunuu ben kaynatacamm.... ballii baliiiiiii
hiçtee bilee ben kocamanımm süt içip uyuma yaşım geçtiii
evrenimmm yatmadmm sınavaa çalışıyodmda azcık kaçtım sabah 9dadaa tutuştmm
hiçtee bilee ben kocamanımm süt içip uyuma yaşım geçtiii
evrenimmm yatmadmm sınavaa çalışıyodmda azcık kaçtım sabah 9dadaa tutuştmm
ben cıkıyorum kızlar hepınıze allah rahatlık versın
bal olmazz diyetteyimm benn tatlı yokk ekmek yok kola gazoz yok aburcubur yokk