- 13 Nisan 2011
- 3.665
- 251
- 36
yaklasik 2 haftadir yerler silinmedi sadece supurge gorduuu
ayyyyy iyikii soyledinn bendee evine gelmeyii dusunuyodukk
vazgectimm gelmicimmmmm sanaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaklasik 2 haftadir yerler silinmedi sadece supurge gorduuu
höööööööyt rahat birak ulen kizi
hayatta bazen öyle şeyler yaşarız ki dayanamıyorum bile deriz.
insan öyle bir varlıktır ki gücüm bitti dediği anda bile daha bi o kadardan fazla gücü vardır.
biz özel varlıklarız. hepimizin bu hayata gelme sebepleri var. sanmıyorum ki bu sebep üzüntü kederden ibaret olsun.
mucize güzel bir şey için kullanılan bir kelimeyse ve her insan bir mucizeyse hayat illaki güzeldir. görebilmektir marifet..
mutsuz olacak kadar kendime kötülük yapamam aldığım nefesi birazdan verebileceğimi bile bilmiyorum..
ne olursa olsun hayat yaşanılası be kızlar..
içimi dökesim geldi.. herkese Allah rahatlık versin..
gidiyonmuuuu
havalardanmidir nedir cok uyusugummmm))) olur olurr üzülme.. benimde öle olduğu oluyor bazen...=
ayyyyy iyikii soyledinn bendee evine gelmeyii dusunuyodukk
vazgectimm gelmicimmmmm sanaaa
sana uyumak yok nereyeeeeozaman bende uyurum
kimiiiiii
uykuu tutmamisssss
gidiyorum tatlım. uykum gelmeye başladı. öpüyorum seni.. canımsın biliyosun demi
evrenim nbr hoşgeldin....ama ben gidiyorum hoşçalaklll ) kızlar herkeze ii uykular bnde çıkıurum..uykum geldi..kendinize ii bkın.görüşmk üzere
cokk sagol sarkin icin ama boyle oynak bisi soyleseydin yaaa hopa ziplasammhavalardanmidir nedir cok uyusugummmm
gelecegim diye gittin gelmedin ya bendeee bittim askin kitabini cizdim gelmessen gelmeeeeeeeeee gelmessen gelmeeeee gelmessen gelmeee
yok kiz gel ben o zaman hususi temizlik yaparim senin icin
evrenim nbr hoşgeldin....ama ben gidiyorum hoşçalaklll ) kızlar herkeze ii uykular bnde çıkıurum..uykum geldi..kendinize ii bkın.görüşmk üzere
cokk sagol sarkin icin ama boyle oynak bisi soyleseydin yaaa hopa ziplasamm
ayyy mercii sekerimmm ama saka yapiyorum benim icin temizlik onemli degil...... onemlii olan hos bir sohpet
alkislamayinnn lutfennn mahcup oluyorumm
kimler gidiyor kimler kaliyorrr el kaldirinnn
elimii kirmisimmmmmm
normalde cok titizimm ama bu aralar saldim cayira mevlam kayiraaa
oynak birseylerde soylerimmm...
cekirgeyi sali verdim yaziya yaziya ot koymadi koyun ile kuzuya kuzuya hoplayi ver cekirge ziplayi ver cekirge benim canim cekirge bidi bidi bidi bidi cekirgeeeeeee
ıyı geceler arkadaşlar