Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani benım evım genc evı olucak sonucta ama yıne de evıme teyzeler ablalar gelınce ayyy bu ne boyle sımdıkı gencler boyle ama mı dıyecek yoksa
hah şöyleee gumuslugu var konsolu var her seyı tamam tv unıtesı yok bak hanım kız m ı dıyecekler,
ay neler düşündum
cok mu rahat bu tv unıtesı olayı ? yoksa her an oradakı tozlar gözümüze mı ilişicek ?
cnmmmm yemek odası içinde tv sehpası oluyo..2008*2009 model alıncaaaa bayada şıkkk tv sehbası varr..dedigim gibi biizm yemek odası içindeki tv sehbası nerdeyse duvardan duvara kadar kısa çok şık....onu oturma odasına koyduk geri kalanlar ise salonda...yeni model gümüşlükler konsollar çok şıkk..keisnlikle al yemek odası takımıııı..
yaaaa, öyle al diyorsun öyle miii, çok fazla mı olur o zaman da yani ev tıklım tıklım dolmus mu olur, ya da belkı bu gecıs surecı artık herkes tv sehpasına gecıcek ama ben hala gumusluk aldgım ıcın hos gorunmıycek, ? :sinifsinif:
Tv ünitesini çok gereksiz görenlerdenim bende.. sonuçta artık plazmalar var ve onlarda duvara monte ediliyor en azından bizim ki öyle oldu.. yemek masası her zaman için gerekli ve yemek masasını da konsolsuz düşünemiyorum. konsol her zaman olmalı bence..