Mutfak Dekorasyonu Tv ünitesi mi? konsol gümüşlük mü?hangisi olsun?

bende konsollardan hoşlanmadıgım için
salona büyük oturma odasına küçük bi tv ünitesi aldım
ve ikisinide mumlar fotolorla işde vazo falan süsledim
bence çok hoş oldu
evimin fotosu vardı
ama o zaman biraz yalındı

tşk edrm kızlar ama tv oturma odamıza koyucam tv ünitesine resmımızı koymayı dusunuyorum sızce nsl olur yada baska fıkrınız varmı orası bosmu kalcak?

küçük bir salonum vardı..ben yinede yemek masası ve konsol almayı planlıyordum..

mağzaya gidik..oda öylece kendi halinde duran tv ünitesine vurulduk ve aldık kaydirigubbakcemile3 tv oturma odasında duruyor..ve şuan ünite boş kaldı.. e zaten gelenler şimdilik bizle birlkte oturma odasında oturuyolar..belki ilerleyen zamanlarda oraya da bi tv alırız :)

biraz pişmanlığım var..komple bir duvarı kapladı...belki daha sade bişiler almalıydım...

salonunalmayı düşündüğün koltuklara göre daha modern sade yada hafif kalsik seçimi yapmalısın bence daha uyumlu olacaktır kaydirigubbakcemile5

sana bir kaç örnek..

benim tv ünitem bı model rengi farklı... odada biraz kalabalık bi görüntü yaptı gibi..
bnmkiiz6.jpg
[/IMG]

kalabalık görüntü olmaz dersen bu çok şık bence..

97445360wo9.jpg
[/IMG]

bunlar da daha sade modeller..

14444360dq6.jpg
[/IMG]

75930183ph0.jpg
[/IMG]

43736913ws1.jpg
[/IMG]

97023444ke6.jpg
[/IMG]

70558895gp7.jpg
[/IMG]

Son düzenleme:
bizde tv ünitesi aldık göze hitap ediyo, resim olayına gelince çerçevelerle ünitenin bi kaç yerine koydum çok hoş oldu, resimleri olmadığı için gönderemiyorum ama resim çeken arkadaşlar gönderirlerse sanırım senin kafanda da daha net bişey olur..

bence konsol almayacaksan ve tv ünitesine de tv koymayacaksan boşuna alma onun yerine şöle bişi yaptır mobilyacılarda sipariş yapanlar var gidip kafanda tasarladığın tv ünitesini çiz ama tv konulan yeri ya bölmeli yaptır yada çekmece,camlı falan yaptır en azından tv ünitesi olarak değilde duvar ünitesi gibi kitaplık gibi bir görüntü olur herkes tv nin olduğu yere takılmaz en azından, hemde senin de işine yarar eşya koyarsın o bölmeye, şimdiden hayırlı olsun canım a.s

şık modern görünümlü ve ufak boyutlardaki gümüşlük ve konsolun modası asla geçmez diyenlerdenim ben.ve konsolu tv ünitesi olarak kullanabilirsiniz ayrıca.arık konsolların da alçak olanları var.duvara da tvyi monte ederseniz tv üniteniz hazır işte :)

bu da benim düşüncem

gümüşlük konsol bunlar artık fosil oldu bence zaten öncedende hiç beğenmezdim çok klasik gelirdi bana.kesinlikle tv ünitesi.

tv ünitesinde tv olmazsa olmaz bence..konsol alırsın ve üstüne de cok güzel dekoratif aynalar var onlardan ...benim salonum küçük o yüzden sadece yemek masası ve konsol alıcam ..

Bence tv ünitesi al derim ben evde kullanılmayacak eşya alınması taraftarı değilim gümüşlük falan alınca yıllarca öööyyyleee duruyor bir köşede kimseye ne zararı var ne de yararı var diye düşünüyorum hem bana estetik gelmiyor ama zevkler tartışılmaz yine de sen bililrsin arkadaşım ne alırsan şimdiden hayırlı olsun.

Bende tv ünitesi tv siz olmaz diyenlere katılıyorum.oraya koymayacaksan alma.yemek takımı al salona o halde.. oturma odasına küçük sade bir ünite koyabilirsin birde köşe koltuk,puf cok hoş olur ;)

slm canlarım bu konuda cok kararsızım salonuma tv ünitasimi alayım yoksa konsolmu oturcagımız evin salonu cok buyuk degıl oraya masa almıycam mutfaga acılabılen masa alıcam salona koltuk takımı alıcam yemek odası takımı alırsamda sadece konsolu ve gümüşlüğünü alcam ama konsollar artık hosuma gıtmıyor ya cok buyukler onun yerıne tv ünitesi olurmuu ama televızyonumuzu oturmaodamıza koycaz tv ünitesinede tv yerine düğün resmimizi kocaman yaptırıp koyayım dıyorum olurmu? yardımcı olun lutfen sımdıden tşk ederm:enbuyukkk:

dscf1987.th.jpg]

bence unıte ama durumunuz varsa resım degıl plazma koyarsan dah aguzel olur benımkını ekledım

bence kesinlikle arkası açık bir duvar ünitesi al..odada daha ferah duruyor..eşyalarla tam stüdyo tarzı oturuyor canım...benim bi çok komşumda arkası kapalı ünite var okadar kasvet vermiş ki benim salonuma onlar bile girdiğinde daha ferah diyorlar oda ünite modelinden kaynaklanıyor...
sana bir model atıyorum hayatım...

url=http://urlal.com/]
1596.jpg
[/url]

gümüşlük falan eskilerde zengin göstersin diye alınırmış..allah aşkına annem bile aldığına pişman bi fonksiyonu yok bir de temizliği tozu pisliğiyle uğraşmayın..annem fırsat bulsa atacak

arkadşlar bence arkası kapalı büyük tv üniteleri bana eski zamanlarda vitrinler vardı hani şu duvarın ucundan diğer duvara uzanan türden onları hatırlatıyo.eski vitrinlerin modernleşmiş hali gibi.bence tv ünitesi de sade ve arkası açık olmalı ve çok parçalı olmamalı.sadece tv ye hizmet etmeli diye düşünüyorum.yemek takımlarını koyabileceğimiz küçük modern konsol da yanına düşünülmeli fikrimce.yemek takımlaını sonradan bir yerlere koymak zor olacak.modern bir masa aynen küçük bir konsol ve tv ünitesi olmalı.ağırlığı konsoldan ya da gümüşlükten alıp tv ünitesine yüklemek bence bir zaman sonra gözümüze hiç hoş gelmeyecek.kullanışlı aynı zamanda çok yer kaplamayan eşylar olmalı.ben öle yapacam.sizlere de tavsiye ediyorum

maviayy katılıyorum canım sana.bizde öyle yaptırıyoruz.ama tv ünitesinin siparişini verdiğimiz yer bize arkasını panolu yaptırmanın uygun olduğunu çünkü tv nin kablosu felan panonun arkasında kalıyormuş.ve tv inin altında kalan kısım pano olmazsa duvar ile arası açık duruyormuş.bizde panolu olsun dedik ve ama dolap sağında solunda dolap felan istemedik.kibar bir model seçtik sade spor.konsol da küçük ve sadece misafir takımlarının sığacağı bişi olacak.inşallah hayırla kullanırız.

tv ünitesi al derim gümüşlük konsol alınca içini de kristallerle filan süslücen etcen zahmet tv ünitesi daha modern derim....

arkadaşım madem yemek masası olmayacak ben çok amaçlı güzel bi tv sehpası almanı tavsiye derim çok büyük olmayan salonlarda konsol problem oluyo

Back
X