yoo çk sade olmaz bence de çk güzel olur .. hoş bir kömşe takımı ama hantal olmayanlarından mümkünse ayaklarını yüksek etrcih et çnkü 16 m2 salonun varmş temzlerken ortalık sıkışır dönemıyor insan snra .yerlerınden kımıldatmadan temızleyebılırsın altını rahat olur hemde parkelerine zarar vermemeiş olursun canım..
Oldum olası insanların küçk evlerı ck sade olur telaşıyla doldurmasını anlayamıyorum bnce çk güzl olur köşe takımı orta sehpa güzlde bir yan sehpa alırsın köşe takımının bir tarafına sade güzl bir tv ünitesı süper olur..
zaten bende eğer salonum küçük olursa mobilya yemek masasını alıcam yemek odası masası gibi mutfağıam koyucam hem salona kırıntı döküntü gitmemiş olur hemde servis çok çok kolay olur bence en iyis bu :)
Benim arkadaşımın ablasınn evi 1+1 ne zmn gitsme hep özenirim.Tıpkı sizn döşemeyi düşündüğünüz şekil döşemişler her gelend ıyor yahu snn evinde bir ferahlık vr ne vr çözemıyoruz diyorlr. ferahlık eşyaların az ve sade oluşundan ileri geliyor. kalabalıklık insanın gözünü yoruyor. onlar da köşe takımı almşlr orta sehpa tv ünitesı yerde yumuşacık bir halı ( gel bna bas bas dıyor rsmen

)
mobilya yemek masası almşlr kocaman onu da mutfk küçk diye hole mutfğn girş kısmına koymşlr çk rahat oluyor servs yapması dıyor hemde salonu dha temız kalıyor :) gayet de hoş grünüyordu bnce bn ck beğenıyordum :)