• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tv ünitesi mi? yoksa gümüşlük ve konsol takımı mı? sizce hangisi??

merhaba kızlar. 8 yıllık evliyim ve salonumu değiştirmeyi düşünüyorum. gerçi almama daha zaman var ama (yaz gibi alıcam) ben mobilya bakmaya başladım bile. ancak çok kararsızım. sizce tv ünitesi, masa ve yüksek büfe mi? ya da hani klasik gümüşlük, konsol, masa takımı mı? tv ünitesi almayı çok istiyorum ama salonumda birde şömine var, hemde duvarın ortasında . kenarda köşede değil. bir duvar tv ünitesi, bir duvar şömine saçma mı olur acaba?? :uhm:

Tv Ünitesi derim benhihoyyyt

eğer salonda oturacaksan tv ünitesi çok şık durur bıde masa sandalye. ama tv unıtesını bos bırakıp gıdıp oturma odanda oturacaksan bence cok gereksız ve hiç hos durmuo tv olmayan bı tv unitesi. ben buyukıhtımal salonda oturacam ama konsol tv sehpası ve masa sandalye aldım gümüşlük falan istemedım. evının işlevselliğine göre karar vermelısın bence. şimdiden hayırlı olsun

arkadaşlar salon için tv ünitesi,masa sandalye,koltuk....başka önereceğiniz ne var .gümüşlük almıyalım yanına ama süsleri nereye koyuyorsunuz ......................resim ekliyebilen arkadaş lar olursa çooooook sevinirim tşk ederimmmmm

çok süs sadece angarya bence fotoğraf ve birkaç özel eşya onun içinde bazı tv ünitelerinde raflar vs var...

ben ne tv ünitesi ne gümüşlük vs...kitaplık ve duvara monte tv seviyorum çok eşya yük evimde eşyaların kölesi olmaktan hoşlanmıyorum pek...

süslerine göre bi tv ünitesi bakabilirsin internette vardır birsürü...

mobilya sitelerinde var resim buraya yükleyemiyorum şimdi....kelebek mobilyada çok güzel duvar üniteleri var bakabilirsin....

benim gümüşlüklerim var tv ünitesi almayı düşünüyorum,, konsolum falan herşeyim var, ne yapcam bilmiyorym hepsi birlikte çok mu kalabalık olur?

yada diyorum gümüşülklerime tahta raf taktırsam kitaplık olsalar kitaplığa ihtiyacım var çünkü

konsolun üstüne koyuyolar televizyonu çok kalabalık olmasındansa bence öle daha iyi. kalabalık eşya evi boğuyo.

meğer herkez aynı düşüncedeymiş. bende yemek odası takımını iptal edip yerine tv ünitesi,masa takımı bide kitaplık alıcam.yada şöyle çekmeceli- kapaklı şifonyer tarzı bi dolap da olurmu acaba kitaplık yerine,ama böyle bi dolap görmedim hiç.

uzun zaman geçti...mesajlara bakamamıştım... evet koltuk takımı ve tv ünitesi aldım salonuma. geçen hafta geldi salonuma yerleştirdik...ünitenin üst ve yan modülü de yarın gelecek.bakalım merakla bekliyorum. anca mobilyamı istediğim gibi alamadım. ben spor ve modern tarzı beğeniyorum ama koltuklarım taşlı falan....değişik işte...sıra halı ve perdeleri değiştirmeye geldi ama zamanı var...bir de televizyon gerek tabi....:) :82:

Back
X