Dekorasyonda şu kardeşine akıl verecek bayanlar lütfen buraya :)

ben oturma odası da yaparım salonda çünkü bizim ailemizde gelen misafir kadın erkek oturular şarttır oturma odası.önerileriniz için teşekkür ederim aslında tv işi de iyi olur konsol üstüne :) çünkü dediğin gibi tv ünitesi de sıkıntılı olur sonuçta çalışan bayanım temizlikte sorun olmasın...

istemiyosan alma bende kiracıyım çok hoş köşe takımım var tv sehbası aldım yemek masam bile yok yer yok diye
mutfağa küçük masa aldık ama şu söyliyim yemek masası olmadan olmuyo misafir gelince çok problembende şimdi duvar
ünitesi alıcam ve yemek masası 82 ekran tv 106 alıcam biz kadınlar hiç bıkmıyoruz devamlı yanilik

canım bende misafirim gelince yer sofrasında yedirmeyim diye masa istiyorum. :) bende iracıyım katlanan masa fikri güzel olabilir de masayı katlayınca nereye koycam kilerim olmazsa :) bende kendimce salonum küçük olursa spor ama şık iki koltuk almayı düşünüyorum.belki tekli koltuk da olabilir bi tane duruma göre bakcam.amaan hepsi yalan aslında.Rabbim huzur versin inş. :54:

şimidddiiii olay şöyledir ki :38:
ben haziran gibi düğün yapcam ve ev eşyaları alcam.:39:
yemek odası istemiyoruM. onun yerine mutfağa bir masa almak istiyorum (büyük) .misafirlerim de orda yesin bizde diye.nedense bana salonun ortasında kocamaaaan bir masada yemek yemek saçma gelmiştir hep:31:.konsolmuş gümüşlükmüş onlardan da istemiyorum.:10:
oturma odamada küçük bi köşe takımı istiyorum küçük bi tv sehpası ve duvar kitaplığı o kadar sade olacak.:54:
neyse eeee gelelim konuya ben salonu nasıl döşeyebilirim yaa?? bi salon Takımı bi de yaşam ünitesi çok sade olmaz mı??
salonumun boyutu 4*4 çok büyük de değil.
nasıl yapmalı ne yapmalıyım gözünüzü seviyim bana bi akıl verin.mutfağım geniş bu arada :)
aYYY KURTARINNN :) :emir_bebek: :24::23::22::4:

yoo çk sade olmaz bence de çk güzel olur .. hoş bir kömşe takımı ama hantal olmayanlarından mümkünse ayaklarını yüksek etrcih et çnkü 16 m2 salonun varmş temzlerken ortalık sıkışır dönemıyor insan snra .yerlerınden kımıldatmadan temızleyebılırsın altını rahat olur hemde parkelerine zarar vermemeiş olursun canım..

Oldum olası insanların küçk evlerı ck sade olur telaşıyla doldurmasını anlayamıyorum bnce çk güzl olur köşe takımı orta sehpa güzlde bir yan sehpa alırsın köşe takımının bir tarafına sade güzl bir tv ünitesı süper olur..

zaten bende eğer salonum küçük olursa mobilya yemek masasını alıcam yemek odası masası gibi mutfağıam koyucam hem salona kırıntı döküntü gitmemiş olur hemde servis çok çok kolay olur bence en iyis bu :)

Benim arkadaşımın ablasınn evi 1+1 ne zmn gitsme hep özenirim.Tıpkı sizn döşemeyi düşündüğünüz şekil döşemişler her gelend ıyor yahu snn evinde bir ferahlık vr ne vr çözemıyoruz diyorlr. ferahlık eşyaların az ve sade oluşundan ileri geliyor. kalabalıklık insanın gözünü yoruyor. onlar da köşe takımı almşlr orta sehpa tv ünitesı yerde yumuşacık bir halı ( gel bna bas bas dıyor rsmen :9: )

mobilya yemek masası almşlr kocaman onu da mutfk küçk diye hole mutfğn girş kısmına koymşlr çk rahat oluyor servs yapması dıyor hemde salonu dha temız kalıyor :) gayet de hoş grünüyordu bnce bn ck beğenıyordum :)

yoo çk sade olmaz bence de çk güzel olur .. hoş bir kömşe takımı ama hantal olmayanlarından mümkünse ayaklarını yüksek etrcih et çnkü 16 m2 salonun varmş temzlerken ortalık sıkışır dönemıyor insan snra .yerlerınden kımıldatmadan temızleyebılırsın altını rahat olur hemde parkelerine zarar vermemeiş olursun canım..

Oldum olası insanların küçk evlerı ck sade olur telaşıyla doldurmasını anlayamıyorum bnce çk güzl olur köşe takımı orta sehpa güzlde bir yan sehpa alırsın köşe takımının bir tarafına sade güzl bir tv ünitesı süper olur..

zaten bende eğer salonum küçük olursa mobilya yemek masasını alıcam yemek odası masası gibi mutfağıam koyucam hem salona kırıntı döküntü gitmemiş olur hemde servis çok çok kolay olur bence en iyis bu :)

Benim arkadaşımın ablasınn evi 1+1 ne zmn gitsme hep özenirim.Tıpkı sizn döşemeyi düşündüğünüz şekil döşemişler her gelend ıyor yahu snn evinde bir ferahlık vr ne vr çözemıyoruz diyorlr. ferahlık eşyaların az ve sade oluşundan ileri geliyor. kalabalıklık insanın gözünü yoruyor. onlar da köşe takımı almşlr orta sehpa tv ünitesı yerde yumuşacık bir halı ( gel bna bas bas dıyor rsmen :9: )

mobilya yemek masası almşlr kocaman onu da mutfk küçk diye hole mutfğn girş kısmına koymşlr çk rahat oluyor servs yapması dıyor hemde salonu dha temız kalıyor :) gayet de hoş grünüyordu bnce bn ck beğenıyordum :)

süpermiş :) ama şöyle oldu ki biz eşyaları almaya gittik ya orda hepsi bir satılıyo du yani ayıramıyosun ayırsan bile çok düşük fiyata alıyolar ende hepsini aldım.gmüşlüğümü açmayı düşünmüyorum ama nişanlım ilk zamanlar açarız sonra kapatırız dedi :) kabul ettim :1: buda yemek odası takımım artı olarakda tv ünitesi var bunun beyazı :) $tambo_tv_unitesi_b.webp $pera_beyaz_siyah_yemek_odasi_takimi_b.webp gümüşlükleri tv ünitesinin yanına koyup oturma odasına almayı düşünüyorum nasıl olur sizce??

Back
X