Mutfak Dekorasyonu Tv ünitesi mi? konsol gümüşlük mü?hangisi olsun?

XtUrkiyem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
608
1
96
Ordu
slm canlarım bu konuda cok kararsızım salonuma tv ünitasimi alayım yoksa konsolmu oturcagımız evin salonu cok buyuk degıl oraya masa almıycam mutfaga acılabılen masa alıcam salona koltuk takımı alıcam yemek odası takımı alırsamda sadece konsolu ve gümüşlüğünü alcam ama konsollar artık hosuma gıtmıyor ya cok buyukler onun yerıne tv ünitesi olurmuu ama televızyonumuzu oturmaodamıza koycaz tv ünitesinede tv yerine düğün resmimizi kocaman yaptırıp koyayım dıyorum olurmu? yardımcı olun lutfen sımdıden tşk ederm:enbuyukkk:

bence kesinlikle tv ünitesi derim ben kendi adıma............................

tv ünitesi bence canim hem cok yer tutmuyor hem modern

bencede tv unıtesı cok sık bence konsolların modası gectı bende tv unıtsı alcam

tşk edrm kızlar ama tv oturma odamıza koyucam tv ünitesine resmımızı koymayı dusunuyorum sızce nsl olur yada baska fıkrınız varmı orası bosmu kalcak?

ben sadace masa ve gümüşlük aldım... konsol cok yer kaplıyor.. tv unıtesı de evıme uygun degıldı.. odanı sen hepimizden ıyı bılıyorsun cnım... kafanda iyice yerlestır..ona göre ver kararını.. haırlısı olsun..

gümüşlük konsol falan gerek yok bence sadece yemek takımını koyabiliyorsun
yer kaplıyor çok ben pişmanım bence tv ünitesi daha iyi şöyle tekerlikli olanlar mesela
istedeğin yere götür..
Şimdiki aklım olsa vitrin takımının yerine kitaplık gibi he yerde gözleri olan ve duvarda duavara olan yeni vitrinler varya ondan alırdım

tşk edrm kızlar ama tv oturma odamıza koyucam tv ünitesine resmımızı koymayı dusunuyorum sızce nsl olur yada baska fıkrınız varmı orası bosmu kalcak?

bende tv ünitesi almayı düşünyorm,gümüşlük falan gerek yok,zaten bizimde salonumz da küçük..
canım ben anlamadım ,salonda tv olmuycak mı,orda hiç oturmuycakmısınız,bence çok hoş durmaz sizin resminiz,yani yinede boş görünür..

canım yok bız oturma odasında oturcaz orası salon salonda oturmayız ama gumusluk yerıne tv ünitesi istiyorum oraya ama tv oraya koymucam onun yerıne ne olurkıı??

hmmm bence sen o zaman sen tv ünitesi alma,çünkü ne olursa olsun,insanın gözü alışmış,orda tv dan başka bişi açıkçası ben yakıştıramyrm,ne koyarsan koy pek hoş dumaz,yani canm benm fikrim bu..

bence de kesinlikle tv ünitesi..daha güzel duruyor.

ben de tv ünitesi ve masa alıcam vitrin konsol sevmiyorum hiç...

slm canlarım bu konuda cok kararsızım salonuma tv ünitasimi alayım yoksa konsolmu oturcagımız evin salonu cok buyuk degıl oraya masa almıycam mutfaga acılabılen masa alıcam salona koltuk takımı alıcam yemek odası takımı alırsamda sadece konsolu ve gümüşlüğünü alcam ama konsollar artık hosuma gıtmıyor ya cok buyukler onun yerıne tv ünitesi olurmuu ama televızyonumuzu oturmaodamıza koycaz tv ünitesinede tv yerine düğün resmimizi kocaman yaptırıp koyayım dıyorum olurmu? yardımcı olun lutfen sımdıden tşk ederm:enbuyukkk:

ben -tv ünitesi istedigim halde bi an gaflette bulunup ee büyüklerle de alışveriş edince- yemek odası takımını bildigimiz gümüşlük-konsol-tv sehpası-büyük yümüşlük-yemek masasından oluşan setten aldım ama bana özellikle büyük parça saçma geliyor hiç yersiz yere salonlara koca kara kara mobilyaları dikiyoruz hele onların içine cam-bardak-çanak-tabak dizmek saçma sapan geliyor ha evimde var mı malesef ha begeniyor muyum evet ama kendi evimde hayır...
sana tavsiyem mademki salonun da küçük hiç kasvet çöktürme ferahca tv ünitelerine bak.

Ben de epeydir bu konuyu düşünüyordum,iyi olmuş bu konu.Teşekkür ederim arkadaşım.Herkes tv ünitesi al diyor bana da,sanırım öyle yapacağım.

eğer tv ünitesine tv koymıyacaksan alma fakat ileride kullanırım diyorsan alabilirsin ama o tv boşluğuna da resim yakışmaz konsol gümüşlük gibi eşyalar demode oldu artık ikeada çok güzel tasarımlar var raflı camlı veya camsız içine süs eşyaları kkoyabileceğin üniteler mevcut bir bak istersen

evet ben de ikeayı yazıcaktım.

kiminin tvsizde hoş duruyor ama salona tv koymucam desende günün ne geitrcegi belli olmaz...bizimde tv oturma odasındaydı sonra maddi nedenlerden ötürü oturma odasını sattım tv.yede salona aldım.
hiç konulmucakmış gibi alma tv koymadandan şık duranlara bak
ayrıca netten ikeanın sitesinden kataloguna da bak fikir edinirsin biraz

ikea tarz olarak tam benim tarzım kendi evime geçersem bi gün herşeyi ordan alıcam.

bence hepsini al rahatla ya anlamıyom sizi böle şeleri sormayın birbirinze vbunlar zevk ve rtenk eişi birini sevdği birini sevmezx kenbdi xzevkjinizi oluşturun o kadar saşlak insan değiliz uyapmayın böle

bence hepsini al rahatla ya anlamıyom sizi böle şeleri sormayın birbirinze vbunlar zevk ve rtenk eişi birini sevdği birini sevmezx kenbdi xzevkjinizi oluşturun o kadar saşlak insan değiliz uyapmayın böle

kız sadece danışıyor dışardan bir gözün bu durumu nasıl göreceğini öğrenmek istiyor .

saçma olur mu diye soruyor siz herşeyinizi kendiniz yapabilirsiniz sormadan ama bazı

insanlar fikir paylaşımında bulunmak ister illa benim fikrimi yapması gerekmez ama

fikrinin gelişmesi ve oturması sorup fikir almasıyla gerçekleşir:1closedeyes: salak olmakla alakalı bir durum değil yani:kahve:
türkiyem bence odan küçükse tv ünitesi al çok şık duruyorlar yerden de kazanmış olursun ferah bir odan olur:icecream:

bence kesinlikle tv ünitesi... Ben de kısmet olursa inş. tv ünitesi ve modern bol dolaplı camekansız, çekmeceli falan kullanışlı pılı pırtı toplıcak konsol düşünüyorum.Konsolun üstüne de modern konsoldan ayrı bi ayna..Bence mağaza vitrini gibi duran gümüşlükler ve vitrinler çok gereksiz..Hiçbi işe yaramayan şeylerin bi de tozunu al işin gücün yoksa:dilcikar:

Bi de tv koymıcam falan demişsin ama gene de tv ünitesi almalısın bi şekilde ilk etapta yerini doldurmak basit büyük bi tablo koyarsın ya da dediğin gibi kendi resminizi..Fakat daha sonra maddi durumun elverirse salona da alırsın bi tv..ohhh kocan maç izlerken send e istediğin şeyi izlersin tv kavgası olmaz :roflol:

bence de tw ünitesi..
şu an tw koymayacak bile olsan ew eşyası biraz da ileriye yönelik düşünülüp alınmalı..
zamanla bir başka tw alınıp oraya konulabilir..
bence de artık witrin,konsol modası pek kalmadı..gerçi bu biraz tarz meselesi..klasik mobilya sewen o tarz kombinasyonlar da yapabilir..
bu konularda fikir alışwerişinin saçma olduğu konusuna gelince;
kesinlikle saçma değil..insanlar fikir sormakta we fikir beyan etmekte özgürdür..burası bir paylaşım platformudur.rahatsız olan warsa okumaz,yorum yazmaz..
kaldı ki özellikle dekorasyon konusunda fikir teatisi çok önemlidir,

tşk ederim arkadaslar efsunlu arkadasım sana cvp vermek ıstemıyorum lepi arkadasım sagolsun cvp vermiş burda fikir alısverısı yapıyorum ve bu hıckımseyı ılgılendırmez ısteyen yardımcı olur ısteyen olmaz ama böle gereksız laflara gerek yok ayrıca okudugum yazılara görede bu konunun iyi oldugunu dusunen arkadaslar var ayrıca bu forum zaten fıkır alısverısı ıcın acılmıs mademkı bundan hoşnut degılsın burda bulunmazsın konuma tıklamazsın

Back
X