• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tv ünitem ve boş duvarım, yardım lütfen...

Aynı bu düzende,bir duvarı tv ünitesine ayırdık ve rafları duvara monte ettik.Vee duvar boş kaldı :)
Biz de sadece tv ünitesinin duvarını tiramisu rengine boyadık.Sonuç tam istediğimiz gibi oldu.
Desenli veya taş desenli duvar kağıdı göz alır,dikkati tv'den uzaklaştırır diye düşünüyorum.
Eğer koltuklarınızda farklı bir renk varsa,onu da kullanabilirsiniz.

Bir de ünite üzerindeki objeleri eşit aralıklarla,asker sırası gibi dizmişsiniz:)
Onları eşleştirip gruplandırabilirsiniz.
Mesela filleri kaldırsanız,tv'nin önü boş kalsa,çerçeveleri yanyana kullansanız,diğer tarafa 1 uzun-1 kısa şamdan vs...

çok güzel ve detaylı anlattığın için çok teşekkür ederim :) inan şu an tv üniteni ve tiramisu duvarını çok merak ediyorum keşke fotoğraf ekleme imkanın olsaydı...

bence duvar kağıdı olabiilir.tabii dekorasyona uygun bir renkte yada farklı renkte bir boyada olabilir.

çok güzel ve detaylı anlattığın için çok teşekkür ederim :) inan şu an tv üniteni ve tiramisu duvarını çok merak ediyorum keşke fotoğraf ekleme imkanın olsaydı...

Bir ara özel albüm açmıştım,arkadaş listemdekiler görebiliyordu.
Online karşılaşırsak yine açar,haber veririm:)

Back
X