• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tv ünitem ve boş duvarım, yardım lütfen...

gamze__li

annesinin yavrusu :)
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
107
6
118
Diğer
merhaba zevkli bayanlar,

klasik salonuma eşiminde zevki ile bu tv ünitesini yaptırdık. Sanki biraz spor oldu gibi ama neyse artık, önemli olan arka duvarın sadece boya olmasının verdiği sadelik... sizce arka duvarı canlandırmalı mıyım, duvar kağıdı, taş duvar panelleri vb. ( değişik fikirlere açığım ) yoksa böyle sade iyi mi bilemedim :KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
tv ünitesi raflı ve ahşap olduğu için taş hoş durmaz gibi, taşı daha çok sadece alt ünite kullanıp tv'yi duvara asınca kullanıyorlar, sanki duvar kağıdı daha iyi olacak gibi görünüyor

geçen gün evim şahanede, gri oda takımı olan bir salona grili bir kağıt yaptılar bayıldım, senin oda takımın ne renk bilmiyorum ama aynı kağıdın kahve tonları varsa güzel olur $Modern-desen-ithal-Duvar-kagidi-16-50-m2-Rulo__53872513_0.webp

tv ünitesi raflı ve ahşap olduğu için taş hoş durmaz gibi, taşı daha çok sadece alt ünite kullanıp tv'yi duvara asınca kullanıyorlar, sanki duvar kağıdı daha iyi olacak gibi görünüyor

geçen gün evim şahanede, gri oda takımı olan bir salona grili bir kağıt yaptılar bayıldım, senin oda takımın ne renk bilmiyorum ama aynı kağıdın kahve tonları varsa güzel olurEki Görüntüle 659638

ilgin için çok teşekkür ederim. bakış açın hoşuma gitti. evim şahanenin o bölümünü izlemiştim, duvar gayet hoş olmuştu.

Son düzenleme:
62019772_tn50_0.jpg

bence taşı da seviyorsan ki benim çok hoşuma gidiyor taş desenli duvar kağıdı çok hoş olur buraya...

tv ünitesi 2 renkli oldugu icin idaali iki renkli duvar kagidi karmasik durucaktir

tas ise soguk hava verir ve isikladirilmasi sart ki güzel dursun

Kendinden desenli sicak renklerde koyu olmamak sartiyla duvar kagidi daha al benili yapar

Spor durmasinin sebebi cokca kullandiginiz minik minik dekorlarin kendini göstermemesi, önemli olan cok süs degil az ama öz bir o kadar da bir bütün durmasi alt kisma büyük iki obje ile dahada gösterisli hale getirebilisin..

kitaplar aksesuarlar orta panel de var bence kağıda taşa hiçbir şeye gerek yok bu şekilde sade cok begendim spor evet ama koltuklarınız da sporsa sorun yok uyumluysa yani..güle güle kullan ve kesinlikle bir şey yaptırma arkasına..

sıcak tonlarda desenli yada düz bir duvar kağıdı düşünüp yanlardaki ahşap rafları cam raflarla değiştirebilirsin görüntü kesilmemiş olur şeffaf objelerle bence hoş durur hatta duvara monte edebileceğin küçük aydınlatmalarda düşünebilirsin sağlıkla güzel günlerde kullanın

62019772_tn50_0.jpg

bence taşı da seviyorsan ki benim çok hoşuma gidiyor taş desenli duvar kağıdı çok hoş olur buraya...

boyle sadede guzel salonunuz...Ama ben olsam canladırsam bıle karısık modelle degılde bu arkadasmızın ekledııg rsımdekı gıbı taş modelı olan harıka duvar kagıtları var onlardan yaptırmanı tavsıye ederım :)

Aynı bu düzende,bir duvarı tv ünitesine ayırdık ve rafları duvara monte ettik.Vee duvar boş kaldı :)
Biz de sadece tv ünitesinin duvarını tiramisu rengine boyadık.Sonuç tam istediğimiz gibi oldu.
Desenli veya taş desenli duvar kağıdı göz alır,dikkati tv'den uzaklaştırır diye düşünüyorum.
Eğer koltuklarınızda farklı bir renk varsa,onu da kullanabilirsiniz.

Bir de ünite üzerindeki objeleri eşit aralıklarla,asker sırası gibi dizmişsiniz:)
Onları eşleştirip gruplandırabilirsiniz.
Mesela filleri kaldırsanız,tv'nin önü boş kalsa,çerçeveleri yanyana kullansanız,diğer tarafa 1 uzun-1 kısa şamdan vs...

kesinlikle duvar kağıdı yaptırma önerilen duvar kağıdı tv ünitene yakın renkler hiç hoş durmaz renkli objelerle renklendirmeyi dene bence:34:

bence taşduvarlar evi soğuk bir görüntüye boğuyor...

duvar kağıda illa ki desenli olacaktır, o da önündeki öbjelerle birleşince karışık görüntüler elde edersin.

çok istiyorsan, evinin renginin bir iki ton koyu rengine kese kağıdı sanırım evinize uyar (krem gibi olur)
önündeki objeleriniz tahta rengine çok yakın olduğu için solgun duruyor..
objelerde renk tonlamasını değiştirdiğiniz takdirde istediğiniz değişkiliği elde edeceksiniz (bence)

:) eşim başak burcu, titiz ve düzenli o yüzden objeleri asker gibi dizdi :)
duvarımız denizkabuğu rengi ve evet ünitenin arkasında kahve tonları çok şık duracaktır. hem sade hem ekonomik olur. mor rengini çok seviyorum sanırım dediğiniz gibi renklendirip biraz farklı ebatlardaki objelerle değişiklik sağlayabilirim.
ilginize çok teşekkür ederim, hepinizin zevki ve bakış açısı çok hoş :)

cnm bencede sorun objelerde ... mesela tv nin üstündeki kitaplar olmamış aslında o kısımda dikdörtgen çok hoş bir alan var ama rengarenk kitaplar orayı öldürmüş ...

daha büyük ve modern koltuk takımınızla da uyumlu krem ağırlıklı objeler kullanılırsa çok daha farklı bir hava kazandırılabilir ... ve daha az ...

merhaba zevkli bayanlar,

klasik salonuma eşiminde zevki ile bu tv ünitesini yaptırdık. Sanki biraz spor oldu gibi ama neyse artık, önemli olan arka duvarın sadece boya olmasının verdiği sadelik... sizce arka duvarı canlandırmalı mıyım, duvar kağıdı, taş duvar panelleri vb. ( değişik fikirlere açığım ) yoksa böyle sade iyi mi bilemedim :KK43:

canım tv üniten hoş düşünülmüş ama keşke o tvnin arkasındaki ahşap ya hiç olmasaydı yada diğer rafların arkasındada olsaydı neyse olan olmuş diyelim bence o duvarı bi kaç ton koyusuna boyayabilirsin.. sonra sıra süslerinde daha az ve daha büyük süs kullanırsan daha hoş bi görünüm elde edebilirsin sadece raflarına fillerin oldugu yer kesinlikle boş kalmalı kitapları azalt hepsi orda olmak zorunda değil bence, tvnin altındaki çerçevelerin ikisinide yanyana koyabilirsin başka hiçbi süs koyma zaten yeteri kadar süs var sana kolay gelsin canım :nazar:

$FB,8796,16,lovey-tv-unitesi-modern-tv-uniteleri-191.webp

bak tatlım o ahsabın tam olması ve süslerin sadeliği çok hoş duruyo eger sansın varsa ahşabı tekrar yaptırabilirsin

Bencede objeler değişmeli, duvar kağıdı karışık gösterir, büyük ve daha hoş objeler koyabilirsiniz.
Çerçeveleride biraz daha büyük ve renk olarak değiştireblirsinz..

benim tv ünitemin arkasındaki duvar kağıdı bu, fakat şöyle bir şey var benim duvarımın rengi duvarkağıdının taban rengi ile neredeyse aynı o nedenle duvar kağıdım duvarın çiçek desenli bir bölümü gibi duruyor, desenlerde silik ve kendinden parlak olduğu için bir bütünlük oluşturuyor, bence tv üniten gayet şık duvar kağıdıda hala hoş durur diye düşünüyorum, fakat odanın tamamını görmeden biraz zor oluyor yorumlamak

birde şöyle duvar kağıtları var tabi evinin tarzınında uygun olması lazım, sadece tavan bölümlerinden aşağı doğru inen çiçekler var alt kısımları düz renk, tavandan çiçekler sarkıyormuş gibi duruyor, tam tv ünitesinin üstüne denk yetirilirse sarkan çiçekler arka fon düz renk kalır yada şunun gibi bişey düşünebilirsin

yadaa stickerla duvarı renklendirebilirsin

falan :)

msj 2 kere gitmiş, kusura bakmayın hanımlar

Son düzenleme:
Back
X