- 11 Temmuz 2017
- 644
- 235
- 103
- 32
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
-
Faydali diye icmistim oda tuz atinca fayda yerine zarar verdiHaşlanmış suyu neden içtiniz ki anlamadım? Tuzlu olduğunu fark edince de neden içmeye devam ettiniz?
Faydali diye icmistim oda tuz atinca fayda yerine zarar verdi
Arkadaslar brokoli hasladim. Haslarken icine tuz atmistim fazla olmus. Bir buyuk bardakla bu suyu ictim. Nasil aklima gelmedi boyle olucagi bildigim birsey aslinda. Kac saattir kusuyorum. Su icsem cikiyor. Ne yapmaliyim. Cok fena oldum.
Evet oyle oldu. Ama kac saattir kusuyorum oldumBrokolinin vitamini suda diye tuzlu bile olsa ictin dimi ziyan olmasin diye?
Ah canim ya kiyamam..nane limon ic iyi gelir
O kadar uzun sure kusuyorsan acile gitmelisin.Tansiyonunu etkilemis olabilirEvet oyle oldu. Ama kac saattir kusuyorum oldum
Yok hamile degilim. Kensinide yedim. Ama ibrahim saracoglunun brokoli videosunu gorunce iceyim dedim. Oda sonuc kac saattir kusuyorum halim cigerlerim kalmadiHiç tuz katmadığın zaman faydasını görürsünüz. Brokolinin kendisini yersen daha faydalı olmaz mı? Yoğurt ye,nane limon iç iyi gelebilir. Hamile miydin yanlış mı hatırlıyorum?
Yok hamile degilim. Kensinide yedim. Ama ibrahim saracoglunun brokoli videosunu gorunce iceyim dedim. Oda sonuc kac saattir kusuyorum halim cigerlerim kalmadi
Evet kafamda agriyor biraz sanirim tansiyonum yukseldi. Ne yapabilirim dr haric dusmesi icinO kadar uzun sure kusuyorsan acile gitmelisin.Tansiyonunu etkilemis olabilir
Evet kafamda agriyor biraz sanirim tansiyonum yukseldi. Ne yapabilirim dr haric dusmesi icin
Gitmedimki dr esimde iste arabada onda. Otobuste kusmaktan gidmem kendimi goturecek halim yok . Birde kizim varAcile git biran önce neden bu kadar bekledin?
Oda bulandirmaz midemi degilmiLimonlu su iç o zaman yarım limon suyunu suya koy su da yarım bardak olsun o dengeler.
Oda bulandirmaz midemi degilmi
Teşekkür ederim ictim ins ise yararZaten kusuyorsun o bulandırsa ne olucak :) tansyonun yüksek diye kusuyorsun onu içtiğinde dengeleyecek baş ağrın da geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?