Tuzlu su işe yaradı mı?

İlk defa duydum.
Ne işe yarıyor?
Esra Ezmeci kim?
"Kadınlarda dişilik enerjisi var. Çok aktif çalışmak, erkek gücü gerektiren şeyleri yapmak biraz bizim enerjisel dengelerimizi bozuyor. O yüzden haftada bir banyodan sonra 1 litre suya 2 kaşık tuzu ekleyip, karışımı banyodan sonra sağ tarafınızdan başlayarak tüm vücudunuza dökün. 1 gece öyle kalın. Ertesi gün kendinizi çok iyi hissediyor olacaksınız. Karşı taraftan gelen iltifatlara hazır olun. O kadar değişim yaşayanlar oldu ki, mesaj atanlar oldu"

Buymuş abla

"Kadınlarda dişilik enerjisi var. Çok aktif çalışmak, erkek gücü gerektiren şeyleri yapmak biraz bizim enerjisel dengelerimizi bozuyor. O yüzden haftada bir banyodan sonra 1 litre suya 2 kaşık tuzu ekleyip, karışımı banyodan sonra sağ tarafınızdan başlayarak tüm vücudunuza dökün. 1 gece öyle kalın. Ertesi gün kendinizi çok iyi hissediyor olacaksınız. Karşı taraftan gelen iltifatlara hazır olun. O kadar değişim yaşayanlar oldu ki, mesaj atanlar oldu"

Buymuş abla
Yapmaya gidiyorum 😆

Buymuş abla
Vaaaooov!!!
Neler neler varmış?
Çok teşekkürler canım bilgilendirme için.

Değişim derken birazdaha aciklarmisiniz

Buymuş abla
H hayatabak bu açıklamayı da konunuza ekleseniz daha iyi

Duzla beni bebeğim
RewardingSlimIbadanmalimbe-max-1mb.gif

Yapacak olanlar özellikle kaya tuzu ile yapsın ben çok şifalı olduğuna inanıyorum küçük kavanozlara bir tatlı kaşığı kaya tuzu üstüne su koyup komodinlerin yanına koyuyorum oda faydalı deneyin derim 🌹

şöyle birsey arkadaşlar başında kendinize değer vermek kıymetinizi bilmek ve pozitif duygular vardır. :KK200: Inanmaniz gerekiyor kendi değerinizin bir nevi kıymetini anlıyorsunuz düşünce olarak. Bu büyü vs değil. Ben düzenli olarak yapıyorum cidden kendi enerjim yükseliyor . Kötü enerjilerden arınıyorum. Tuzlu su negatif düşüncelerden arındırıyor. Kendinize güveniniz geliyor hatta . Negatifleri tuzlu suyla gönderiyoruz . :KK200: :KK55:

Daha önce bir üye açmıştı, hatta şu anda sayfa altında önerilen konularda çıkıyor.

X