Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
"Kadınlarda dişilik enerjisi var. Çok aktif çalışmak, erkek gücü gerektiren şeyleri yapmak biraz bizim enerjisel dengelerimizi bozuyor. O yüzden haftada bir banyodan sonra 1 litre suya 2 kaşık tuzu ekleyip, karışımı banyodan sonra sağ tarafınızdan başlayarak tüm vücudunuza dökün. 1 gece öyle kalın. Ertesi gün kendinizi çok iyi hissediyor olacaksınız. Karşı taraftan gelen iltifatlara hazır olun. O kadar değişim yaşayanlar oldu ki, mesaj atanlar oldu"İlk defa duydum.
Ne işe yarıyor?
Esra Ezmeci kim?
Yapmaya gidiyorum"Kadınlarda dişilik enerjisi var. Çok aktif çalışmak, erkek gücü gerektiren şeyleri yapmak biraz bizim enerjisel dengelerimizi bozuyor. O yüzden haftada bir banyodan sonra 1 litre suya 2 kaşık tuzu ekleyip, karışımı banyodan sonra sağ tarafınızdan başlayarak tüm vücudunuza dökün. 1 gece öyle kalın. Ertesi gün kendinizi çok iyi hissediyor olacaksınız. Karşı taraftan gelen iltifatlara hazır olun. O kadar değişim yaşayanlar oldu ki, mesaj atanlar oldu"
Buymuş abla
Vaaaooov!!!"Kadınlarda dişilik enerjisi var. Çok aktif çalışmak, erkek gücü gerektiren şeyleri yapmak biraz bizim enerjisel dengelerimizi bozuyor. O yüzden haftada bir banyodan sonra 1 litre suya 2 kaşık tuzu ekleyip, karışımı banyodan sonra sağ tarafınızdan başlayarak tüm vücudunuza dökün. 1 gece öyle kalın. Ertesi gün kendinizi çok iyi hissediyor olacaksınız. Karşı taraftan gelen iltifatlara hazır olun. O kadar değişim yaşayanlar oldu ki, mesaj atanlar oldu"
Buymuş abla
H hayatabak bu açıklamayı da konunuza ekleseniz daha iyi"Kadınlarda dişilik enerjisi var. Çok aktif çalışmak, erkek gücü gerektiren şeyleri yapmak biraz bizim enerjisel dengelerimizi bozuyor. O yüzden haftada bir banyodan sonra 1 litre suya 2 kaşık tuzu ekleyip, karışımı banyodan sonra sağ tarafınızdan başlayarak tüm vücudunuza dökün. 1 gece öyle kalın. Ertesi gün kendinizi çok iyi hissediyor olacaksınız. Karşı taraftan gelen iltifatlara hazır olun. O kadar değişim yaşayanlar oldu ki, mesaj atanlar oldu"
Buymuş abla
Duzla beni bebeğim
İnstagram da paylaşımlar var çoğunluk işe yaradı diyorAşk olsun böyle bişey varmış hiç söylemiyosunuz
Ne diyosunİnstagram da paylaşımlar var çoğunluk işe yaradı diyor
Bende dün uygulandım bakalım işe yarayacak mıİnstagram da paylaşımlar var çoğunluk işe yaradı diyor
Kesinlikle bende çok şifalı olduğuna inanıyorum.Yapacak olanlar özellikle kaya tuzu ile yapsın ben çok şifalı olduğuna inanıyorum küçük kavanozlara bir tatlı kaşığı kaya tuzu üstüne su koyup komodinlerin yanına koyuyorum oda faydalı deneyin derim
Ne olduğu belli bile değil bı psikolog sözde .İlk defa duydum.
Ne işe yarıyor?
Esra Ezmeci kim?