Tuzlu su işe yaradı mı?

Yapacak olanlar özellikle kaya tuzu ile yapsın ben çok şifalı olduğuna inanıyorum küçük kavanozlara bir tatlı kaşığı kaya tuzu üstüne su koyup komodinlerin yanına koyuyorum oda faydalı deneyin derim 🌹
Komodine koymanin etkisi nedir acaba ? Ablam bu tarz bı uygulama bakindigi için ay taşı almıştık ona.
Aynı işi görüyormuş

Detaylı şekilde canlı yayımlarında anlatmıştı sola değmesi için uğraşmanoza gerek yok sağ omuzdan vucuda aksın yeter dedi.

Sol kullanmamalısınız yani
Hep bu şekilde yaptim tüm vücuda gelecek şekilde . 😳 Uzun süredir yapıyorum . Kötü eril enerji vs hiç hissetmedim çevremden de hep meyvesini aldım söyledikleriyle. 🙈 şaşkınım şuan

Hep bu şekilde yaptim tüm vücuda gelecek şekilde . 😳 Uzun süredir yapıyorum . Kötü eril enerji vs hiç hissetmedim çevremden de hep meyvesini aldım söyledikleriyle. 🙈 şaşkınım şuan
Canım youtube de kayıtlı canlı yayınları var genelde hepsinde anlatıyor hatta suyu dökemeyeceğiniz durumlar varsa sağ kolunuza tuzlu suyu sürün demişti önemli olan sağdan olması demişti dişilik enerjileri oradan dengeleniyormuş.

Sol ile alakalı eğer kötü bir sonucu olsa zaten bınu üstünü basarak söylerdi kesinlikle soldan olmayacak diye falan ama soranlara sol eril enerjiler içindir siz sadece sağdan yapacaksınız demişti.

Komodine koymanin etkisi nedir acaba ? Ablam bu tarz bı uygulama bakindigi için ay taşı almıştık ona.
Aynı işi görüyormuş
Gece uyurken tam yanı başımızda duruyor negatif enerjiyi aldığını rahatlattığını duydum bende 1 aydır yapıyorum zaten ayda bir tazelemek gerekiyor tuzu da suyuda doğal bişey sonuçta 🌹

Ne gibi etkiler gördünüz uygulayan arkadaşlar anlatır mısınız biraz? Kadını instagramda biraz inceledim de gerçekten söylediği etkiler yaşanıyor mu?

O kadını ben de takip ediyorum, herkes işe yarıyor falan demiş. Ben de kitabını alacağım kadının. Denemekten zarar gelmez heralde. 🙂

Yaklaşık 2 aydık uyguluyorum çok güzel etkisini gördüm Esra ezmecinin büyün kitaplarını okudum sıkı takipçisiyim ama tuzlu suda şöyle bir gariplik yaşadım bir hafta yapmasam eşimle tartışmalarımız oluyor aramıza soğukluk giriyor sanki

Bende pek işe yaramadı. 1 aydır , haftada iki kere yapıyorum

Yaklaşık 2 aydık uyguluyorum çok güzel etkisini gördüm Esra ezmecinin büyün kitaplarını okudum sıkı takipçisiyim ama tuzlu suda şöyle bir gariplik yaşadım bir hafta yapmasam eşimle tartışmalarımız oluyor aramıza soğukluk giriyor sanki
Siz nasil uyguluyorsunuz? Denemek isterim, denemekten zarar gelmez sonuçta. 🥰

Siz nasil uyguluyorsunuz? Denemek isterim, denemekten zarar gelmez sonuçta. 🥰
1 litre suya 2 çorba kaşığı tuz ekliyorsun iyice karıştırıyorsun duş aldıktan sonra tuzlu suyu sağdan sola omuzlarından aşağı döküyorsun sonra durulanmadan çıkıyorsun ben haftada bir yapıyorum bazen iki de oluyor bir gece tuzlu su vücudunda beklemesi gerekiyor anında eşimin bana ilgisi değişiyor arayıp soruyor üzerime düşüyor ama çok büyük beklentiye girmeden yap tamamen enerjiyle ilgili bişey Dişil enerjini açığa çıkarıyor farkı görürsün denedikten sonra yaz bakalım neler olacak 😊

1 litre suya 2 çorba kaşığı tuz ekliyorsun iyice karıştırıyorsun duş aldıktan sonra tuzlu suyu sağdan sola omuzlarından aşağı döküyorsun sonra durulanmadan çıkıyorsun ben haftada bir yapıyorum bazen iki de oluyor bir gece tuzlu su vücudunda beklemesi gerekiyor anında eşimin bana ilgisi değişiyor arayıp soruyor üzerime düşüyor ama çok büyük beklentiye girmeden yap tamamen enerjiyle ilgili bişey Dişil enerjini açığa çıkarıyor farkı görürsün denedikten sonra yaz bakalım neler olacak 😊
Tamam deneyecegim mutlaka ve buraya da yazarim. Saclarimiza dökmeyecegiz değil mi? Ertesi gün de tekrar durulanmak mı gerekiyor, farketmez mi?

X