- 20 Kasım 2019
- 3.784
- 4.991
Esra Ezmeci sadece sağ omuzdan dökülmeli diyor dişilik orası.Başınızdan dökmeyin önce sağ omuz sonra sol omuz . Durulanmayacaksiniz vücudunuza herhangi bir zararı olmaz .
Sol erkekler için demişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esra Ezmeci sadece sağ omuzdan dökülmeli diyor dişilik orası.Başınızdan dökmeyin önce sağ omuz sonra sol omuz . Durulanmayacaksiniz vücudunuza herhangi bir zararı olmaz .
Kaya tuzu olmak zorunda .Esra ezmecinin tavsiye ettiği tuzlu su uygulamasını yapıp olumlu sonuç alan var mı?
Komodine koymanin etkisi nedir acaba ? Ablam bu tarz bı uygulama bakindigi için ay taşı almıştık ona.Yapacak olanlar özellikle kaya tuzu ile yapsın ben çok şifalı olduğuna inanıyorum küçük kavanozlara bir tatlı kaşığı kaya tuzu üstüne su koyup komodinlerin yanına koyuyorum oda faydalı deneyin derim
Sağ omuzdan sol omuza doğru döküyorum .Esra Ezmeci sadece sağ omuzdan dökülmeli diyor dişilik orası.
Sol erkekler için demişti
Detaylı şekilde canlı yayımlarında anlatmıştı sola değmesi için uğraşmanoza gerek yok sağ omuzdan vucuda aksın yeter dedi.Sağ omuzdan sol omuza doğru döküyorum
Hep bu şekilde yaptim tüm vücuda gelecek şekilde . Uzun süredir yapıyorum . Kötü eril enerji vs hiç hissetmedim çevremden de hep meyvesini aldım söyledikleriyle. şaşkınım şuanDetaylı şekilde canlı yayımlarında anlatmıştı sola değmesi için uğraşmanoza gerek yok sağ omuzdan vucuda aksın yeter dedi.
Sol kullanmamalısınız yani
Çok teşekkür ederim uyardiginiz icin . tüm vücuda gelecek diye solda döküp bitiriyordum .Detaylı şekilde canlı yayımlarında anlatmıştı sola değmesi için uğraşmanoza gerek yok sağ omuzdan vucuda aksın yeter dedi.
Sol kullanmamalısınız yani
Canım youtube de kayıtlı canlı yayınları var genelde hepsinde anlatıyor hatta suyu dökemeyeceğiniz durumlar varsa sağ kolunuza tuzlu suyu sürün demişti önemli olan sağdan olması demişti dişilik enerjileri oradan dengeleniyormuş.Hep bu şekilde yaptim tüm vücuda gelecek şekilde . Uzun süredir yapıyorum . Kötü eril enerji vs hiç hissetmedim çevremden de hep meyvesini aldım söyledikleriyle. şaşkınım şuan
Gece uyurken tam yanı başımızda duruyor negatif enerjiyi aldığını rahatlattığını duydum bende 1 aydır yapıyorum zaten ayda bir tazelemek gerekiyor tuzu da suyuda doğal bişey sonuçtaKomodine koymanin etkisi nedir acaba ? Ablam bu tarz bı uygulama bakindigi için ay taşı almıştık ona.
Aynı işi görüyormuş
Ama baya derin bir kap olsun yoksa ortalıktan yapışmış tuz silersinizYapacak olanlar özellikle kaya tuzu ile yapsın ben çok şifalı olduğuna inanıyorum küçük kavanozlara bir tatlı kaşığı kaya tuzu üstüne su koyup komodinlerin yanına koyuyorum oda faydalı deneyin derim
İşte aradığım yorum, meslek yasası çıksa da elinden diplomasi alınsa dediklerindenNe olduğu belli bile değil bı psikolog sözde .
Siz nasil uyguluyorsunuz? Denemek isterim, denemekten zarar gelmez sonuçta.Yaklaşık 2 aydık uyguluyorum çok güzel etkisini gördüm Esra ezmecinin büyün kitaplarını okudum sıkı takipçisiyim ama tuzlu suda şöyle bir gariplik yaşadım bir hafta yapmasam eşimle tartışmalarımız oluyor aramıza soğukluk giriyor sanki
1 litre suya 2 çorba kaşığı tuz ekliyorsun iyice karıştırıyorsun duş aldıktan sonra tuzlu suyu sağdan sola omuzlarından aşağı döküyorsun sonra durulanmadan çıkıyorsun ben haftada bir yapıyorum bazen iki de oluyor bir gece tuzlu su vücudunda beklemesi gerekiyor anında eşimin bana ilgisi değişiyor arayıp soruyor üzerime düşüyor ama çok büyük beklentiye girmeden yap tamamen enerjiyle ilgili bişey Dişil enerjini açığa çıkarıyor farkı görürsün denedikten sonra yaz bakalım neler olacakSiz nasil uyguluyorsunuz? Denemek isterim, denemekten zarar gelmez sonuçta.
Tamam deneyecegim mutlaka ve buraya da yazarim. Saclarimiza dökmeyecegiz değil mi? Ertesi gün de tekrar durulanmak mı gerekiyor, farketmez mi?1 litre suya 2 çorba kaşığı tuz ekliyorsun iyice karıştırıyorsun duş aldıktan sonra tuzlu suyu sağdan sola omuzlarından aşağı döküyorsun sonra durulanmadan çıkıyorsun ben haftada bir yapıyorum bazen iki de oluyor bir gece tuzlu su vücudunda beklemesi gerekiyor anında eşimin bana ilgisi değişiyor arayıp soruyor üzerime düşüyor ama çok büyük beklentiye girmeden yap tamamen enerjiyle ilgili bişey Dişil enerjini açığa çıkarıyor farkı görürsün denedikten sonra yaz bakalım neler olacak