Tuzlu su işe yaradı mı?

1 litre suya 2 çorba kaşığı tuz ekliyorsun iyice karıştırıyorsun duş aldıktan sonra tuzlu suyu sağdan sola omuzlarından aşağı döküyorsun sonra durulanmadan çıkıyorsun ben haftada bir yapıyorum bazen iki de oluyor bir gece tuzlu su vücudunda beklemesi gerekiyor anında eşimin bana ilgisi değişiyor arayıp soruyor üzerime düşüyor ama çok büyük beklentiye girmeden yap tamamen enerjiyle ilgili bişey Dişil enerjini açığa çıkarıyor farkı görürsün denedikten sonra yaz bakalım neler olacak 😊
Gerçekten işe yarıyor mu anında

Gerçekten işe yarıyor mu anında
Yani direk banyodan çıkınca değil ama daha ilgili oluyor sabahta kendim daha enerjik uyanıyorum zaten o gün gün içinde devamlı eşimin ilgisi mesajları devam ediyor ama dediğim gibi çok bir beklentiye girme enerjini düşürme derim Kendiliğinden oluyor zaten

Ben bunlara hep hikaye gözüyle bakıyorum ya. İnandırıcı gelmiyor. Ha yapanlar öyle olacağına inanmak istediği için iyi geliyor olamaz mı? Olabilir. Gerçekliği tartışılır.

şöyle birsey arkadaşlar başında kendinize değer vermek kıymetinizi bilmek ve pozitif duygular vardır. :KK200: Inanmaniz gerekiyor kendi değerinizin bir nevi kıymetini anlıyorsunuz düşünce olarak. Bu büyü vs değil. Ben düzenli olarak yapıyorum cidden kendi enerjim yükseliyor . Kötü enerjilerden arınıyorum. Tuzlu su negatif düşüncelerden arındırıyor. Kendinize güveniniz geliyor hatta . Negatifleri tuzlu suyla gönderiyoruz . :KK200: :KK55:
Doğru mu kız cilveli:KK53: Allah'ım ben geçen gün conta değiştirdim evde malum şöyanlık adam falan olmadığından bana bakıyor bu işler,acabasi eril-disil enerjilerin birbirine mi nüfuz etti ondan mı bu salıklıgim:KK53::KK70:

İnstagramda denk geldim saçma sapan adamları yola getirip elde tutma dersi veriyor ablamız.Adamların yemediği halt kalmamış iki gün insan taklidi yapıyorlar diye mutlu oluyor kadınlar Bunuda büyük başarı diye piyasaya sürüyor.

İnstagramda denk geldim saçma sapan adamları yola getirip elde tutma dersi veriyor ablamız.Adamların yemediği halt kalmamış iki gün insan taklidi yapıyorlar diye mutlu oluyor kadınlar Bunuda büyük başarı diye piyasaya sürüyor.
Çok üzülüyorum bu psikolog müsveddesi yerine kendi gücüne , kendi iyilik haline odaklı terapistler keşke takip edilse

Çok üzülüyorum bu psikolog müsveddesi yerine kendi gücüne , kendi iyilik haline odaklı terapistler keşke takip edilse
Maalesef bu sosyal medya sayesinde kimse hakettiği yerde değil.Mesela bi diyetisyen var beslenme ile ilgili birşey paylaşmıyor ama yaptığı reklam sayesinde seans ücretleri dudak uçuklatıyor.Tuzlu suyun etkisi hep vardı zaten.Bu yüzden banyo tuzu diye satılıyor.Bedende ki enerjiyi dengeliyor.Bizim kadınlarda yıllarca suratına bakmayan adamları kendine bağlıyor 😂Birde marifetmiş gibi bunu paylaşıyor

Yapacak olanlar özellikle kaya tuzu ile yapsın ben çok şifalı olduğuna inanıyorum küçük kavanozlara bir tatlı kaşığı kaya tuzu üstüne su koyup komodinlerin yanına koyuyorum oda faydalı deneyin derim 🌹
İlk defa duydum bunu neden kavanoza koyup üstüne su koyuyorsunuz:KK64:

İlk defa duydum bunu neden kavanoza koyup üstüne su koyuyorsunuz:KK64:
Adını hatırlayamıyorum ama gündüz programlarının birinde duydum denemekten ne zarar gelir diye yaptım su da şifa o yüzden galiba negatif enerjiyi alıyormuş ayda bir de değişmek gerekiyormuş

Bu olay tutuyor olabilir ama sebebi tuzlu su kaynaklı değildir. Plasebo etkisi. Bunu yapanlar uygularken daha çekici olacağını düşünerek yapıyor ve haliyle hareketlerine, davranışlarına yansıyor. Daha özgüvenli, daha canlı oluyorlardır haliyle insanlarla olan ilişkileri de farklılaşıyordur.

Bu olay tutuyor olabilir ama sebebi tuzlu su kaynaklı değildir. Plasebo etkisi. Bunu yapanlar uygularken daha çekici olacağını düşünerek yapıyor ve haliyle hareketlerine, davranışlarına yansıyor. Daha özgüvenli, daha canlı oluyorlardır haliyle insanlarla olan ilişkileri de farklılaşıyordur.
Astoria o kadının hiç insta sayfasına göz attım mi ? Mesele bunu önermesi de değil sadece . 5 dk bak konusalim tekrar :)

Ayy neey
Screenshot_20211006_122023.jpg

X