- 13 Ağustos 2014
- 5.577
- 2.435
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben orda hata yaptım canımm orda.!!! ablam sen yap kahveleri o heyecvanla yapamam dedim..
ah nerden bilseydim yani.. bilseydim gider kendim yapardım artıkçeviremem de off
her iki yorumuda duymuştum..Allah nasip ederse bugün beni istemeye geliyorlar çok mutluyum bir yandanda ailemin durumu için korkuluyum.. Biz dün görümcemle telefonda konuşuyorduk..
Ben dedim ki kendisine baya bi yakınız öyle şakalaşırız
Abla artık yarın kahveleri sana yıkarız sen yaparsın felan filan dedimm
Oda yaparım ben hem oğlan hem kız tarafı olurum felan dedii ..Bende laf arasında Damada atılan tuzlu kahveyi inşallah karıştırmamm dedim.. herneyse ordan burdan konuştuk uyuduk..
Daha sonra erkek arkadaşımla konuştum oda yorgundu telaş koşuşturma derken uyuduk
Saat gece 12 görümcem mesaj atmş :)
-_Kahveye tuz atarsan istemiyorum ailemde bunu biliyor lafı uzatmadan gidin anlamındaymış..''
BEn : aa öylemiymişş çok şaşırdım bizdede damadın sabrı ölçmek için atarlar.. ''
_ herkez farklı yorum yapıyor demekki ben öyle duymuştum vs.. önce anlamındaymş diyor sonra duymuştum.
Yani bana çok garip geldi içimde tutamadım
Tuzlu kahve hepimizin bildiği adettir demii.. böyle farklı yorum yapılmasınada anlam veremedim
Atmam olur biter ama ben bu işten hiç birşey anlamadım :)
haklısınız görümcelik yapmaya yavaşdan başladı galiba bende öyle hissetim ilk defa dün peki sizce o kahveye tuzu koymalı mıyım daha çok ters tepmesin
canım senli benli olduk artk biliyomsun bende senn gibi hata yaptım ablam dedim bacım dedim cok cok yaklaştım.. hiç bir kötü niyetim olmadan ama artık nasıl düzeltecem bilmemm