- 13 Haziran 2014
- 1.155
- 1.106
sözlünüz kahvesine tuz istemiyor bile olsa bunu ablası aracılığıyla size iletmiş olmamalı, artık evlilik aşamasındasınız her şeyi sizinle paylaşıyor olması gerekir...
benimde nişanlım tuz atmamı istemedi, içemem midem hassas biliyorsun rezil oluruz herkese falan filan bir sürü söylendi...
tamam dökmem ama aramızda kalacak herkese tuzluydu diyeceksin bu bir adet dedim..
anlaştık ... tuzsuz olacak fakat tuzluymuş gibi davranacaktı...
geldi çattı isteme akşamı, kahveler yapılıyor... aldım tuzu döktüm kahvesine ...
başlarım anlaşmasına adettir bu içecek dedim... bozdum anlaşmayı falan.
kahveleri ikram ettim...
bakıyorum benimki içiyor, gayet de içiyor...
hiçbir tepkisi yok, hayır zaten rol yapması gerekirdi, rolü geçiyorum kahve zaten tuzluydu...
yok tık yok afiyetle içti kahvesini ...
sonra ortam kaynaşınca sordum; tuzlu muydu ki, ne içtiğimin farkında değilim dedi ..
bu da böyle bir cinsti :) heyecandan hissetmemiş...
bunlar tatlı şeyler, telaşlar, anılar...
görümce başlamış görümcelik etmeye hemen ortalığı bulandırmaya.
tabi ki de onu dinlememelisiniz ...
benimde nişanlım tuz atmamı istemedi, içemem midem hassas biliyorsun rezil oluruz herkese falan filan bir sürü söylendi...
tamam dökmem ama aramızda kalacak herkese tuzluydu diyeceksin bu bir adet dedim..
anlaştık ... tuzsuz olacak fakat tuzluymuş gibi davranacaktı...
geldi çattı isteme akşamı, kahveler yapılıyor... aldım tuzu döktüm kahvesine ...
başlarım anlaşmasına adettir bu içecek dedim... bozdum anlaşmayı falan.
kahveleri ikram ettim...
bakıyorum benimki içiyor, gayet de içiyor...
hiçbir tepkisi yok, hayır zaten rol yapması gerekirdi, rolü geçiyorum kahve zaten tuzluydu...
yok tık yok afiyetle içti kahvesini ...
sonra ortam kaynaşınca sordum; tuzlu muydu ki, ne içtiğimin farkında değilim dedi ..
bu da böyle bir cinsti :) heyecandan hissetmemiş...
bunlar tatlı şeyler, telaşlar, anılar...
görümce başlamış görümcelik etmeye hemen ortalığı bulandırmaya.
tabi ki de onu dinlememelisiniz ...