Beni isteme hem annemden hem babamdan olduğu için 2 kere kahve yaptım....
İlki babamda idi, mutfaga gectım, kayınvalıdem gorumcemle haber gondermıs : ''oğlumun kahvesıne tuz atmasın'' dıye... Gorumcede sagolsun ''sen kendı yegenlerıne attırırıken ıyıydı ama , ogluna mı kıyamadın'' dıye soylemıs yanıma gelmıs anlatıyordu, neyse tuzu ben az atıyorum, gorumce doldurdu ıcıne, dayanamadım 1 tanede seker attım :))))..... Nedenını bılmeden, halbukı severımde kendısını kayınvalıdem cok bozuldu bu tuzlu kahve olayına.
Neyse cıktık ordan anneme gıdıyoruz (onlarla gıdıyorum ben benı ıstemeye, ayrı bır cınsız bız de hahaha :) )
Yolda yıne ''tamam attın bir kere artık annende atmak yok'' dedı..... Halbukı kayınvalıdem soyleyene kadar tuzlu kahve benım aklımda bıle yoktu, tamam dedım.... Taaa gecenlerde ogrendı, soyledık, annemde de tuzlu kahve ıctı dıye, Aşkolsun dıyor :)))))))))
Demem o ki, at sen ne bılecekler allaseeennn :) gün sizin günününz, içinde kalıcaksa öbür türlü nıye kısıtlıyorsun, gorende oglunun uzerınden arabayla gecıceksın sanır :))))))))))
Bu arada bızım cevremızdede tuzlu kahveyı ıcen, karısı ıcın herseyı yapar,çok seviyor anlamındadır