- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen resmen uydurmada niye böyle birşeyi uydurdu birde gecenin 12 sinde onu anlamadımuydurmuşlar nerdeyse ülkenin tamamında yapılan bi hoşluktur hatta bazı yerlerde damadın ayakkabısına yumurta konur falan
tuz bişey mi eşimin kahvesini nikah şahidimiz de olan arkadaşımız hazırladı tuz kara biber pul biber kimyon tarçın eline ne geçtiyse kattı
konu sahibi sende görümceye inat böyle yap Eclipsse_tuz bişey mi eşimin kahvesini nikah şahidimiz de olan arkadaşımız hazırladı tuz kara biber pul biber kimyon tarçın eline ne geçtiyse kattı
yapacan aslındakonu sahibi sende görümceye inat böyle yap Eclipsse_
yap yap ne çekiniyosun amann sanki ne kiyapacan aslında
mangallık baharat mıBen tüm mangallik baharaylari katmistim
Nazi yörelerde olumsuz anlamda olduğunu ben de duymuştum. Sen de ne yap bak nisanlin tuzlu beklerken bol şekerli yap
tuzlu kahve değil şekersiz kahve seni istemiyorum demektir. daha doğrusu verileceği gün şekerli kahve yapılır.normalde sade veya orta yapılır eğer kız verilmeyecekse veya istemiyorsa kahve şekersiz yapılır :)Allah nasip ederse bugün beni istemeye geliyorlar çok mutluyum bir yandanda ailemin durumu için korkuluyum.. Biz dün görümcemle telefonda konuşuyorduk..
Ben dedim ki kendisine baya bi yakınız öyle şakalaşırız
Abla artık yarın kahveleri sana yıkarız sen yaparsın felan filan dedimm
Oda yaparım ben hem oğlan hem kız tarafı olurum felan dedii ..Bende laf arasında Damada atılan tuzlu kahveyi inşallah karıştırmamm dedim.. herneyse ordan burdan konuştuk uyuduk..
Daha sonra erkek arkadaşımla konuştum oda yorgundu telaş koşuşturma derken uyuduk
Saat gece 12 görümcem mesaj atmş :)
-_Kahveye tuz atarsan istemiyorum ailemde bunu biliyor lafı uzatmadan gidin anlamındaymış..''
BEn : aa öylemiymişş çok şaşırdım bizdede damadın sabrı ölçmek için atarlar.. ''
_ herkez farklı yorum yapıyor demekki ben öyle duymuştum vs.. önce anlamındaymş diyor sonra duymuştum.
Yani bana çok garip geldi içimde tutamadım
Tuzlu kahve hepimizin bildiği adettir demii.. böyle farklı yorum yapılmasınada anlam veremedim
Atmam olur biter ama ben bu işten hiç birşey anlamadım :)
Canım sana tecrübe edinmiş ablamı arkadaşmı dersin ne istersen tavsiye aslamı aslaaaa görümcenle içli dışlı olma mesafe koy arana bende anlamadım ablam onlar benim canlarım sevdiğim adamın ablaları benimde ablalarım dedim meğer her dediğim her yaptığım kayıt edilir faiziyle toplanılıyormuş kardeşiyle tartışırken hiçbir alakam yokken o çok güvendiğin karın sana kırıldığını şöyle böyle üstede 10 katıp eşime dediiiii şokaaa girmiştim abla ablacığım dediğim insan meğer nasılda nefret ediyormuş benden yaşadım tecrübe ettim sakın sakınnn senli benli olma sizli bizli olve ben üstelik o kadar yolun başındayım ki.. tamam küçük birşey ama bugün böyle yapan yarın kim bilir napar diye düşnüyorum..
yada günahını alıyorum sözlüm sırf tuzlu kahve atmasın diye birşeyler bul dedi oda öyle birşey yaptı..
yani ben daha tulzu kahve için böyle yorum yapıldını ne gördüm ne işitttim
Aynen kardesim. Buralara takildigimdan beri bi kv gorumce elti paronayasi var. Sunu ailemizden bi akrabamiz soylese olur abla deriz ama is bu sifatlari tasiyan birine gelince mangalda kul birakmiyoruz.bende takmıcam zaten ya.. valla aman değmez yni atmıyorum arkadaş
haklısınız enisi kafamdan silip atmak..Hic kahvesine tuz falan atmadim.Bana cok sacma gelir o adet.Kiyamam da tuzlu tuzlu icsin.
Buraz mesafeli durun gorumcenizle, siz fazla samimi olmussunuz.Daha yolun basindasiniz.
Birde bunu dusunup guzel gununuze golge dusurmeyin.
canım senli benli olduk artk biliyomsun bende senn gibi hata yaptım ablam dedim bacım dedim cok cok yaklaştım.. hiç bir kötü niyetim olmadan ama artık nasıl düzeltecem bilmemmCanım sana tecrübe edinmiş ablamı arkadaşmı dersin ne istersen tavsiye aslamı aslaaaa görümcenle içli dışlı olma mesafe koy arana bende anlamadım ablam onlar benim canlarım sevdiğim adamın ablaları benimde ablalarım dedim meğer her dediğim her yaptığım kayıt edilir faiziyle toplanılıyormuş kardeşiyle tartışırken hiçbir alakam yokken o çok güvendiğin karın sana kırıldığını şöyle böyle üstede 10 katıp eşime dediiiii şokaaa girmiştim abla ablacığım dediğim insan meğer nasılda nefret ediyormuş benden yaşadım tecrübe ettim sakın sakınnn senli benli olma sizli bizli ol
ve ben üstelik o kadar yolun başındayım ki.. tamam küçük birşey ama bugün böyle yapan yarın kim bilir napar diye düşnüyorum..
yada günahını alıyorum sözlüm sırf tuzlu kahve atmasın diye birşeyler bul dedi oda öyle birşey yaptı..
yani ben daha tulzu kahve için böyle yorum yapıldını ne gördüm ne işitttim
Birden bire mesafe koyamazsiniz, o kadar samimiyetten sonra virde soguk davranmak ters tepebilir, sizi haksoz duruma dusurebilir.Mesela abla demek yerine x/abla demeyi deneyin.Ozelinizi anlatmayin.Sevginiz,sayginiz devam.etain ama belli cercevede kalsin.canım senli benli olduk artk biliyomsun bende senn gibi hata yaptım ablam dedim bacım dedim cok cok yaklaştım.. hiç bir kötü niyetim olmadan ama artık nasıl düzeltecem bilmemm
Ayyyy bide nikahhh kıyldıkdan ayağa basma işinide çözemedim tam attık imzaları eşimin arkadaşları bassss bassss diye bağırıyorlar bende ne duydum ne gördüm o zamanlar neyeeee bascaz aşkımmmm dedim adam ayağıma bastı işte buna dedi bir kızdım 2 saat trip attım ayagıma bastı diyeee amaaaa fossss çıkdııııı ben ne dersem oooo evde hele itiraz etsin çıngar çıkarırımTuzlu kahvenin mantigini anlamamisimdir hic. Ne gerek varsa boyle abudik gubidik seylere?