- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Aynen oyle hatta kafan karismasin ordan avcilar yazana bin 34 as sirinevlerde in hic arac degistirmemis olursun.o zmn tuzladan gideceğim ayrılık çesmesine başka bir arkadas ordan metrobüs olduğunu söyledi .. ayrılık çeşmesinden metrobüse bineceğim şirinevler de ineceğim.
Tuzladan metrobuse giden arabalara bin metrobusle cok kolay yaziyor zaten sorarsin ordakilere.
500 t tam iki saatte cevizlibaga ulasiyor ve o duraktan sirinevler ters.Metrobuse bindikten 50 dakika sonra sirinevlerdesin.
ayrılık çeşmesinden bahsediyorsunuz değil mi? ordan metrobüse bineceğim.
metrobüse binmeden şirinevlere gitmek istediğimi söylersem orada yardımcı olurlar sanırım. Çok teşekkür ederim ya en kısa yöntem bu sanırım.Aynen oyle hatta kafan karismasin ordan avcilar yazana bin 34 as sirinevlerde in hic arac degistirmemis olursun.
O kopru cok yakin degil bilmeyene ters ustelik 500 t tam iki saatte gidiyor ordan kopruyu gecip otobus veya metrobuse bulinip sirinevler 20 dakikasini alir.duraktan şirinevler nasıl ters oluyor canım yürüyüp köprüye gelecek şirinevler istikameti metrobüse binecek neyi ters
yine devrelerim yandıhayır ayrılıkçeşmesi metronun durağı, metrobüsünki söğütlüçeşme :)
Bende valla daralırım ben öyle zaten ondan in oburune bin bizim aydinin en uzak yerleri arasi tutsun tutsun 1 saat tek araba
Olurlar herkes birbirine soruyor cekinme yanlis olsada inip binersin duraktan cikma gerisi bedava :)metrobüse binmeden şirinevlere gitmek istediğimi söylersem orada yardımcı olurlar sanırım. Çok teşekkür ederim ya en kısa yöntem bu sanırım.
kaybolmam inşallah :) teşekkürlerOlurlar herkes birbirine soruyor cekinme yanlis olsada inip binersin duraktan cikma gerisi bedava :)
Rica ederim iyi yolculuklar sana.
Şirinevler nasıl ters olur?Tuzladan metrobuse giden arabalara bin metrobusle cok kolay yaziyor zaten sorarsin ordakilere.
500 t tam iki saatte cevizlibaga ulasiyor ve o duraktan sirinevler ters.Metrobuse bindikten 50 dakika sonra sirinevlerdesin.
yine devrelerim yandısöğütlüçeşme diye bir durak yok ama geçen kadıköy e gittim
Son durak kadıköy orası söğütlüçeşmemi oluyor . Saçma sorular soruyor olabilirim . Şuan beynim yandı çünkü
Cevizlibag sirinevler 50 dakika demedim iyi okursaniz.sogutlucesme sirinevler 50 dakika.Şirinevler nasıl ters olur?
Hergün metrobüs ile işe gidip geliyorum, hangi durak kaç dk. sürüyor bilirim.
Cevizlibağdan Haramidereye 40 Dakika da gidiyorum, Şirinevler nasıl 50 dakika olur?
Cevizlibağ - Şirinevler 10 Dk. Durağa girdim çıktım 4 dakika daha ekle işte bu kadar.
konu sahibi yerinizde olsam in bin yapacağıma 500T ile Cevizlibağa uyuyarak yada kitap okuyarak gelirim. Ben çantamda fındık fıstık bulundurmayı tercih ederim.
Otobüsten indikten sonra başınızı azıcık kaldırın üst geçit metrobüs durağını göreceksiniz.
Metrobüs ile 10 dakika sonra Şirinevlerdesiniz.
çıktı çok sagolun. Söğütlüçeşmeden geçiyormuş. Söğütlüçeşme metrobüsü buldum mu gerisi kolay olacak sanırım.http://www.metrobus-duraklari.com/metrobus-duraklari-34as-avcilar-sogutlucesme-metrobus-hatti/
zamansiz_
Link cikar umarim duraklarin bunlar.
As yazana bin sirinevlerde in.Sirinevlrden sonrasinida tarif edelim :)çıktı çok sagolun. Söğütlüçeşmeden geçiyormuş. Söğütlüçeşme metrobüsü buldum mu gerisi kolay olacak sanırım.
öyle mi dersiniz .. YA pek bilmiyorum en kısa yöntem daha dogrusu kolay yöntem arıyorum tuzla 500 tlerin geçtiği yere yakınım aslında sonrası için ter olur dediler ondan vazgectim.Şirinevler nasıl ters olur?
Hergün metrobüs ile işe gidip geliyorum, hangi durak kaç dk. sürüyor bilirim.
Cevizlibağdan Haramidereye 40 Dakika da gidiyorum, Şirinevler nasıl 50 dakika olur?
Cevizlibağ - Şirinevler 10 Dk. Durağa girdim çıktım 4 dakika daha ekle işte bu kadar.
konu sahibi yerinizde olsam in bin yapacağıma 500T ile Cevizlibağa uyuyarak yada kitap okuyarak gelirim. Ben çantamda fındık fıstık bulundurmayı tercih ederim.
Otobüsten indikten sonra başınızı azıcık kaldırın üst geçit metrobüs durağını göreceksiniz.
Metrobüs ile 10 dakika sonra Şirinevlerdesiniz.
kararım kesin metrobüs. Kadıköy evlendirme dairesine giderim bir şekilde sıkıntı yok. Oradan metrobüse bineceğim . Bu yöntemi kullanıcam kesinlikle :)şimdi son karar metrobüs mü :)
metrobüs için anadolu yakasındaki ilk durak söğütlüçeşme, o da kadıköy evlendirme dairesinin orda.
söğütlüçeşme avcılar metrobüsüne binip şirinevlerde iniyorsunuz o kadar :)
eğer metroya bineceğim derseniz, o zaman ayrılıkçeşmesinden marmaraya, ondan da yenikapıda inip, havaalanı metrosuna binmeniz lazım.
yani söğütlüçeşme metrobüsün, ayrılıkçeşmesi metronun durağı.
umarım netleşmiştir.
Süre kısmını yanlış okumuşum. Yiyecek konusunda sizinle hemfikirim ama 2 saatlik yolculukta arada bir ağzımıza fındık atmamız kimseyi rahatsız etmez diye düşünüyorum.Cevizlibag sirinevler 50 dakika demedim iyi okursaniz.sogutlucesme sirinevler 50 dakika.
500 t nin karikaturu bile var dunyayi dolasan otobus diye tam cevizbaga 120 dakika suruyor.
Toplu tasimalarda yemek yemek yasak koku ve ses yapiyor lutfen bu kurallarada uyalim.Buradan kamu spotumuda yapayim.
ay çok sağolun ya şirinevlerden sonrasını bulurum diye düşünüyorumAs yazana bin sirinevlerde in.Sirinevlrden sonrasinida tarif edelim :)
kararım kesin metrobüs. Kadıköy evlendirme dairesine giderim bir şekilde sıkıntı yok. Oradan metrobüse bineceğim . Bu yöntemi kullanıcam kesinlikle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?