Tuzla'dan Şirinevler'e nasıl gidilir ?

zamansiz_

hayata gülümse :)
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
5.577
2.439
448
kızlar merhaba,
başlıktan da anlaşıldığı gibi Tuzla'dan Şirinevler ' e nasıl gidebilirim ?
Metroyla gitme şansım var mı?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

tuzladan trenle bostancıya gidin
bostancıdan denız otobusuyle bakırköye
bakırkoyden otobüsle şirinevlere:)

kızlar merhaba,
başlıktan da anlaşıldığı gibi Tuzla'dan Şirinevler ' e nasıl gidebilirim ?
Metroyla gitme şansım var mı?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Toplu taşıma araçlarıyla ilgili bilgim yok ama şemsiyeni almayı unutma ,yağmur yağacak :)

otobüsle kartal a gidip ordan metroyla ayrılıkçeşmesi-marmaray- yenikapıdan şirinevler yapın (tamamı metro)
o kadar in bin yapmayayım derseniz 500 t ye binin cevizlibağda inip metrobüsle şirinevlere gidin.
ya da tuzladan altunizde ye gidip metrobüse binin.

Aynen katılıyorum. Yaşadığım yerde tek vesaitle her yere gidebiliyorum. Iyi ki küçük bir yerde yaşıyorum.
Bende valla daralırım ben öyle zaten ondan in oburune bin bizim aydinin en uzak yerleri arasi tutsun tutsun 1 saat tek araba

zaman kısıtın yoksa tuzla-500t cevizlibağ metrobüs sirinevler.

varsa tuzla dolmuş, metro- ünalan metrobüs sirinevler.

şimdi kadıköy'den metrobüse binsem şirinevlere kadar gidiyor mu?

Yaşayamam net istanbul severlere sözüm yok ama ben yapamam 3 gün yaşasam ölürüm o kalabalık o trafik beni mahvediyor
Burdan uçakla baska bi sehre gitsem daha kolay resmen ... Arabayla gitsen ayri dert trafik park yeri vs. Araban yoksa zaten bütün gun surunmece.

Simdi ben burdan otobusle kartala gitsem kartaldan metroyla Kadıköy'de insem Kadıköy'den tekrar metroya binsem direk Şirinevler e gidiyor mu ?

üniversitede bi arkadaşım vardı kızcagız hersabah tuzladan beylıkdüzüne geliyodu,o geldi şimdi aklıma
ne çile çekti..
güya istanbul..ama iki ucu şehirler arası yolculuktan uzun mübarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…