Toplu taşıma araçlarıyla ilgili bilgim yok ama şemsiyeni almayı unutma ,yağmur yağacakkızlar merhaba,
başlıktan da anlaşıldığı gibi Tuzla'dan Şirinevler ' e nasıl gidebilirim ?
Metroyla gitme şansım var mı?
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Yorumları okuyunca iyiki istanbulda oturmuyorum dedim
Bende valla daralırım ben öyle zaten ondan in oburune bin bizim aydinin en uzak yerleri arasi tutsun tutsun 1 saat tek arabaAynen katılıyorum. Yaşadığım yerde tek vesaitle her yere gidebiliyorum. Iyi ki küçük bir yerde yaşıyorum.
+1000Yorumları okuyunca iyiki istanbulda oturmuyorum dedim
şimdi kadıköy'den metrobüse binsem şirinevlere kadar gidiyor mu?otobüsle kartal a gidip ordan metroyla ayrılıkçeşmesi-marmaray- yenikapıdan şirinevler yapın (tamamı metro)
o kadar in bin yapmayayım derseniz 500 t ye binin cevizlibağda inip metrobüsle şirinevlere gidin.
ya da tuzladan altunizde ye gidip metrobüse binin.
500 t ile uzun mu sürüyor?zaman kısıtın yoksa tuzla-500t cevizlibağ metrobüs sirinevler.
varsa tuzla dolmuş, metro- ünalan metrobüs sirinevler.
tuzladan trenle bostancıya gidin
bostancıdan denız otobusuyle bakırköye
bakırkoyden otobüsle şirinevlere:)
ne güzel yaaaa ... gerçekten burdan karşıya geçmek eziyet in bin in tekrar binBende valla daralırım ben öyle zaten ondan in oburune bin bizim aydinin en uzak yerleri arasi tutsun tutsun 1 saat tek araba
aynen ya treni kaldırdılarUzun suredir banliyoye binmemissiniz sanirim. Banliyoyu kaldirdilar
Yaşayamam net istanbul severlere sözüm yok ama ben yapamam 3 gün yaşasam ölürüm o kalabalık o trafik beni mahvediyorne güzel yaaaa ... gerçekten burdan karşıya geçmek eziyet in bin in tekrar bin
Burdan uçakla baska bi sehre gitsem daha kolay resmen ... Arabayla gitsen ayri dert trafik park yeri vs. Araban yoksa zaten bütün gun surunmece.Yaşayamam net istanbul severlere sözüm yok ama ben yapamam 3 gün yaşasam ölürüm o kalabalık o trafik beni mahvediyor
Uzun suredir banliyoye binmemissiniz sanirim. Banliyoyu kaldirdilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?