şimdi kadıköy'den metrobüse binsem şirinevlere kadar gidiyor mu?
İstanbulda oturuyorum hayatımda hıc tuzlaya gıtmedımYorumları okuyunca iyiki istanbulda oturmuyorum dedim
metrobüs farklımıydıevet gidiyor, bazıları direk, bazıları zincirlikuyudan aktarmalı (tekrar akbil basmayacaksınız indiğiniz yerden bineceksiniz aynen)
yalnız bu metrobüs metro değil yanlış anlaşılma olmasın.
metroya binerseniz, ayrılıkçeşmesinden marmaraya, marmarayla yenikapıya, yenikapıdan havaalanı metrosuna binip şirinevlere gitmeniz gerekecek.
500 t yakınımdan geçiyor. o zmn 500 t'ye bineceğim cevizlibağında inaceğimi söyleyeceğim yardımcı olurlar sanırım. Cevizlibağında indiğimde metrobüs yakın mı peki ?topkapıya cevizlibağa yani tuzla araçları var 500 t ona binersin tokapıdanda metrobuus hoop şirinevler
En az 2 saatte sirinevlerde olacak dusun :) ve cabuk gittim diye sevinecekYorumları okuyunca iyiki istanbulda oturmuyorum dedim
hergün birde beylikdüzü .. tuzla bir uç beylikdüzü diğer uç ... cok zor olmuştur ya.üniversitede bi arkadaşım vardı kızcagız hersabah tuzladan beylıkdüzüne geliyodu,o geldi şimdi aklıma
ne çile çekti..
güya istanbul..ama iki ucu şehirler arası yolculuktan uzun mübarek
Mesele gitmemek degilki o kadar vesait değiştir in bin birsuru insan kalabalık trafik boğuyor beni bunlar canım tvde gördüm bu yıl karda 6 saat mahsur kaldılar yolda aç susuz benzini biten inip yürüyen hiç bana göre değil vallaİstanbulda oturuyorum hayatımda hıc tuzlaya gıtmedım
Iki saate biz aydin denizli yapıyoruz kendi aracimizlaEn az 2 saatte sirinevlerde olacak dusun :) ve cabuk gittim diye sevinecek
Bu arada tuzla istanbul pek sayilmaz oradakilerin isi pek sirinevlere dusmez yani.
Konu sahibi metroyu birak metrobuse bin sirinevlerde in.
metrodan vazgectim zaten .. Metrobüste hiç kulanmadım daha önce nasıl olacak bilmiyorum.En az 2 saatte sirinevlerde olacak dusun :) ve cabuk gittim diye sevinecek
Bu arada tuzla istanbul pek sayilmaz oradakilerin isi pek sirinevlere dusmez yani.
Konu sahibi metroyu birak metrobuse bin sirinevlerde in.
metrobüs farklımıydı
Metrobüse nerden bineceğim of ya
Tuzladan metrobuse giden arabalara bin metrobusle cok kolay yaziyor zaten sorarsin ordakilere.metrodan vazgectim zaten .. Metrobüste hiç kulanmadım daha önce nasıl olacak bilmiyorum.
Ayy illa şartmı bugün gitmen valla ven vazgeçtim bunları okuyuncametrodan vazgectim zaten .. Metrobüste hiç kulanmadım daha önce nasıl olacak bilmiyorum.
ayrılık çeşmesinden bahsediyorsunuz değil mi? ordan metrobüse bineceğim.metrobüsün anadolu yakasındaki ilk durağı söğütlüçeşme,
ben altunizadeden biniyorum hep (evimden oraya direk vasıta var)
söğütlüçeşmeden 34as ye binerseniz avcılara kadar gidiyor.
bugün gitmeyeceğim haftasonu gideceğim şimdiden alternatiflere bakıyorum . zorluk çekmemek için.Ayy illa şartmı bugün gitmen valla ven vazgeçtim bunları okuyunca
Sehir disi bize cok kolay geliyor istanbulda kolay bilmedigi icin anlatinca karisik geliyor yoksa iki vesait gelecegi yer uzak ama.Iki saate biz aydin denizli yapıyoruz kendi aracimizla
o zmn tuzladan gideceğim ayrılık çesmesine başka bir arkadas ordan metrobüs olduğunu söyledi .. ayrılık çeşmesinden metrobüse bineceğim şirinevler de ineceğim.Tuzladan metrobuse giden arabalara bin metrobusle cok kolay yaziyor zaten sorarsin ordakilere.
500 t tam iki saatte cevizlibaga ulasiyor ve o duraktan sirinevler ters.Metrobuse bindikten 50 dakika sonra sirinevlerdesin.
canım cevizlibağ da metrobüs gözüküyor zaten yürüme mesafesinde otobüsten iniceksin koprü var görünüyor metrobuse geçiceksin500 t yakınımdan geçiyor. o zmn 500 t'ye bineceğim cevizlibağında inaceğimi söyleyeceğim yardımcı olurlar sanırım. Cevizlibağında indiğimde metrobüs yakın mı peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?