Tuzla'dan Şirinevler'e nasıl gidilir ?

kararım kesin metrobüs. Kadıköy evlendirme dairesine giderim bir şekilde sıkıntı yok. Oradan metrobüse bineceğim . Bu yöntemi kullanıcam kesinlikle :)
Tuzla dan 130 ya da 130 A ya binin uzunçayır metrobüs durağında inin ordan binin metrobüse Kadıköy e kadar gitmenize gerek yok
Hatta Gebze harem dolmuşlarına da bilebilirsiniz
Akasya avm nin yanı durak söylersiniz indirirler sizi

aa 130 A bana çok yakın uzuncayır da inicem metrobüse binicem uzuncayırda metrobüse yakın mı indiriyor otobüs

kararım kesin metrobüs. Kadıköy evlendirme dairesine giderim bir şekilde sıkıntı yok. Oradan metrobüse bineceğim . Bu yöntemi kullanıcam kesinlikle :)
merhaba. metrobüse illa söğütlüçeşmeden bineceksiniz diye bir şey yok.

eğer kadıköy-kartal metrosunu kullanacaksanız ünalan durağında inin. oradan aktarma yaparak metrobüse binebilirsiniz

uygulama ismi önermek yanlış mı bilmiyorum. moovit diye bir uygulama var, telefonunuza indirin, gideceğiniz yeri yazarsanız size tüm ulaşım seçenekleri gösteriyor

Mune uygulama önermem yasak mı?

valla cok uzun zaman oldu hadi ya üzüldüm:)zevkliydi o dandik tren..gebzeye gitmiştim bikere

Valla acayip kullanisliydi. Ben her gun pendik kartal kadikoy is olsun kurs olsun surekli gittim geldim rahatca. Simdi gebzeden pendige gitmek bile sikinti. Kendi aracimla gidince de park sorunu var. Boylesine rahat bir ulasimi kaldiranlara az akil fikir diliyorum.

Yorumları okuyunca iyiki istanbulda oturmuyorum dedim
Tuzla pek istanbul sayilmaz :) coook dışı. Yani tahmin ediyorum tuzla ve sirinevler arası 60 kmden fazladır. Ama istanbulda yakın mesafeler de malesef trafik belası yüzünden çok uzun saatler aliyor

İstanbul her şeye rağmen güzel. ..oralı değilim yaşamıyorum da seviyorum.

uygulama ismi önermek yanlış mı bilmiyorum. moovit diye bir uygulama var, telefonunuza indirin, gideceğiniz yeri yazarsanız size tüm ulaşım seçenekleri gösteriyor

Mune uygulama önermem yasak mı?
Tmmdir bu uygulamayı hemen indiriyorum. Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…