- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
ay çok sağolun ya şirinevlerden sonrasını bulurum diye düşünüyorumbir de sen burdan oraya git orda kaybol
istanbul trafiğinden bahsediyruz :)500 t ile uzun mu sürüyor?
Tuzla dan 130 ya da 130 A ya binin uzunçayır metrobüs durağında inin ordan binin metrobüse Kadıköy e kadar gitmenize gerek yokkararım kesin metrobüs. Kadıköy evlendirme dairesine giderim bir şekilde sıkıntı yok. Oradan metrobüse bineceğim . Bu yöntemi kullanıcam kesinlikle :)
artık burdan yakın oturanlar olursa koşar gelirleracil kayboldum diye konu acarsin yazariz.
aa 130 A bana çok yakın uzuncayır da inicem metrobüse binicem uzuncayırda metrobüse yakın mı indiriyor otobüsTuzla dan 130 ya da 130 A ya binin uzunçayır metrobüs durağında inin ordan binin metrobüse Kadıköy e kadar gitmenize gerek yok
Hatta Gebze harem dolmuşlarına da bilebilirsiniz
Akasya avm nin yanı durak söylersiniz indirirler sizi
merhaba. metrobüse illa söğütlüçeşmeden bineceksiniz diye bir şey yok.kararım kesin metrobüs. Kadıköy evlendirme dairesine giderim bir şekilde sıkıntı yok. Oradan metrobüse bineceğim . Bu yöntemi kullanıcam kesinlikle :)
valla cok uzun zaman oldu hadi ya üzüldüm:)zevkliydi o dandik tren..gebzeye gitmiştim bikere
trafi de çok güzel bir uygulama ama metrobüs sürelerini yanlış gösteriyor. şirinevlere gitmek için moovit kullanmak daha mantıklı, sizin de aklınızda bulunsunTrafi uygulamasını indir. İstediğin yere çok kolay gidersin.
Evet hemen durağın yanında üst geçitin üstünde metrobüsaa 130 A bana çok yakın uzuncayır da inicem metrobüse binicem uzuncayırda metrobüse yakın mı indiriyor otobüs
Aynen 3 yıldır istanbulda yer yön bulmamı sağlayan şey:)Trafi uygulamasını indir. İstediğin yere çok kolay gidersin.
Tuzla pek istanbul sayilmaz :) coook dışı. Yani tahmin ediyorum tuzla ve sirinevler arası 60 kmden fazladır. Ama istanbulda yakın mesafeler de malesef trafik belası yüzünden çok uzun saatler aliyorYorumları okuyunca iyiki istanbulda oturmuyorum dedim
Ben de İstanbul'da yeniyim, tek güvencem bu uygulamaAynen 3 yıldır istanbulda yer yön bulmamı sağlayan şey:)
Tmmdir bu uygulamayı hemen indiriyorum. Çok teşekkür ederim.uygulama ismi önermek yanlış mı bilmiyorum. moovit diye bir uygulama var, telefonunuza indirin, gideceğiniz yeri yazarsanız size tüm ulaşım seçenekleri gösteriyor
Mune uygulama önermem yasak mı?
Tmmdir 130a-uzuncayir-metrobus-sirinevler :)Evet hemen durağın yanında üst geçitin üstünde metrobüs
zaten tabelalar yönlendiyor çok kolay bulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?