• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuzla'dan Şirinevler'e nasıl gidilir ?

şimdi kadıköy'den metrobüse binsem şirinevlere kadar gidiyor mu?

evet gidiyor, bazıları direk, bazıları zincirlikuyudan aktarmalı (tekrar akbil basmayacaksınız indiğiniz yerden bineceksiniz aynen)
yalnız bu metrobüs metro değil yanlış anlaşılma olmasın.

metroya binerseniz, ayrılıkçeşmesinden marmaraya, marmarayla yenikapıya, yenikapıdan havaalanı metrosuna binip şirinevlere gitmeniz gerekecek.

topkapıya cevizlibağa yani tuzla araçları var 500 t ona binersin tokapıdanda metrobuus hoop şirinevler

evet gidiyor, bazıları direk, bazıları zincirlikuyudan aktarmalı (tekrar akbil basmayacaksınız indiğiniz yerden bineceksiniz aynen)
yalnız bu metrobüs metro değil yanlış anlaşılma olmasın.

metroya binerseniz, ayrılıkçeşmesinden marmaraya, marmarayla yenikapıya, yenikapıdan havaalanı metrosuna binip şirinevlere gitmeniz gerekecek.
metrobüs farklımıydı :KK57:

Metrobüse nerden bineceğim of ya :(

topkapıya cevizlibağa yani tuzla araçları var 500 t ona binersin tokapıdanda metrobuus hoop şirinevler
500 t yakınımdan geçiyor. o zmn 500 t'ye bineceğim cevizlibağında inaceğimi söyleyeceğim yardımcı olurlar sanırım. Cevizlibağında indiğimde metrobüs yakın mı peki ?

Yorumları okuyunca iyiki istanbulda oturmuyorum dedim
En az 2 saatte sirinevlerde olacak dusun :) ve cabuk gittim diye sevinecek :D
Bu arada tuzla istanbul pek sayilmaz oradakilerin isi pek sirinevlere dusmez yani.

Konu sahibi metroyu birak metrobuse bin sirinevlerde in.

üniversitede bi arkadaşım vardı kızcagız hersabah tuzladan beylıkdüzüne geliyodu,o geldi şimdi aklıma
ne çile çekti..
güya istanbul..ama iki ucu şehirler arası yolculuktan uzun mübarek
hergün birde beylikdüzü .. tuzla bir uç beylikdüzü diğer uç ... cok zor olmuştur ya.

İstanbulda oturuyorum hayatımda hıc tuzlaya gıtmedım :KK31:
Mesele gitmemek degilki o kadar vesait değiştir in bin birsuru insan kalabalık trafik boğuyor beni bunlar canım tvde gördüm bu yıl karda 6 saat mahsur kaldılar yolda aç susuz benzini biten inip yürüyen hiç bana göre değil valla

En az 2 saatte sirinevlerde olacak dusun :) ve cabuk gittim diye sevinecek :KK70:
Bu arada tuzla istanbul pek sayilmaz oradakilerin isi pek sirinevlere dusmez yani.

Iki saate biz aydin denizli yapıyoruz kendi aracimizla

En az 2 saatte sirinevlerde olacak dusun :) ve cabuk gittim diye sevinecek :KK70:

metrodan vazgectim zaten .. Metrobüste hiç kulanmadım daha önce nasıl olacak bilmiyorum.

metrobüs farklımıydı :KK57:

Metrobüse nerden bineceğim of ya :KK43:

metrobüsün anadolu yakasındaki ilk durağı söğütlüçeşme,
ben altunizadeden biniyorum hep (evimden oraya direk vasıta var)
söğütlüçeşmeden 34as ye binerseniz avcılara kadar gidiyor.

otobüsten in metroya bin, metrodan in vapura bin :skandal:bu ne çile okurken darlandım. gitme bi yere daha iyi. Allah kolaylık versin

metrodan vazgectim zaten .. Metrobüste hiç kulanmadım daha önce nasıl olacak bilmiyorum.
Tuzladan metrobuse giden arabalara bin metrobusle cok kolay yaziyor zaten sorarsin ordakilere.

500 t tam iki saatte cevizlibaga ulasiyor ve o duraktan sirinevler ters.Metrobuse bindikten 50 dakika sonra sirinevlerdesin.

metrobüsün anadolu yakasındaki ilk durağı söğütlüçeşme,
ben altunizadeden biniyorum hep (evimden oraya direk vasıta var)
söğütlüçeşmeden 34as ye binerseniz avcılara kadar gidiyor.
ayrılık çeşmesinden bahsediyorsunuz değil mi? ordan metrobüse bineceğim.

Tuzladan metrobuse giden arabalara bin metrobusle cok kolay yaziyor zaten sorarsin ordakilere.

500 t tam iki saatte cevizlibaga ulasiyor ve o duraktan sirinevler ters.Metrobuse bindikten 50 dakika sonra sirinevlerdesin.
o zmn tuzladan gideceğim ayrılık çesmesine başka bir arkadas ordan metrobüs olduğunu söyledi .. ayrılık çeşmesinden metrobüse bineceğim şirinevler de ineceğim.

500 t yakınımdan geçiyor. o zmn 500 t'ye bineceğim cevizlibağında inaceğimi söyleyeceğim yardımcı olurlar sanırım. Cevizlibağında indiğimde metrobüs yakın mı peki ?
canım cevizlibağ da metrobüs gözüküyor zaten yürüme mesafesinde otobüsten iniceksin koprü var görünüyor metrobuse geçiceksin

Back
X