- Konu Sahibi tuylucerceve
umarımmmmmm hepimizzzz şu kilolardan kurtuluruzzzzz
amiiinnnn

amiiinnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Problem görünmüyor burdan kahvaltında. Sadece az olmuş, artık bugün de öyle olsun ne yapalım. Yani çok mu yediğini düşündün de üzüldün. Öyleyse öyle değil yani :) Ne güzel cümle kurdum![]()
Benim metabolizmam inanılmaz yavaş. ayrıca PKO var bende.. O yüzden biraz sıkıntılı bir durum.. Metabolizma zayıf olunca kabızlık kaçınılmaz oluyor bu da kilo vermeyi zorlaştırıyor. Şanssızım bu konuda bayaa
O yüzden yeşilçay ve bu tip bitkisel çaylara ağırlık veriyorum. Metabolizmayı çalıştırıcı etkileri varmış..![]()
Akşam:
1 kase tavuk çorbası
3 yemek kaşığı yoğurt
ara:
2 adet kuru kayısı
1 bardak tarçınlı sıcak süt
Öncelikle hem geçmiş olsun hemde azmin daim olsun demek istiyorum
Bende de pcos var. pcoslular zor kilo verir evet asla pes etme
Ben 1 ayda 6 kilo vermeyi başardım.Senin de başarabileceğine inanıyorum
Ayrıca kabızlığın için günde 3-4 kayısı yada sabah öğününde müsli tüketmen yararlı olacaktır![]()
Menün iyi özellikle süt çok iyi olmuş... Hem uyumaya yardım ediyor, hemde kalsyum açısından çok yararlı
Neden acıktın söyleyim ben sana ,05/01/2010
sabah:
2 adet haşlanmış yumurta
1 ince dilim çavdar ekmeği
avuç içi kadar beyaz peynir
ara:
2 kupa yeşil çay
5 adet fındık
öğle:
yarım tabak mercimek yemeği
avuç içi kadar kıymalı yumurta (sadece yumurtasını yedim)
1 kase makarna salatası
ara:
1 kupa yeşil çay
1 adet salatalık
1 adet mandalina
akşam:
1 kase tavuk suyuna çorba
1 adet muz
akşam ara için de tarçınlı süt ve muz yerim
(yaa bugün pek doymadım gibi günlük... ama sanırım öğlen çok az yediğim ve erken yediğim için ara öğünü fazla yedimm :26: neyse telafi etçez artık)
Neden acıktın söyleyim ben sana ,
öğlen az filan yemedin gayet iyi ama mercimek ve makarna korbonhidrat değerleri yüksek besinler.makarna, mercimek yada kuru fasülye yediği zaman yanında salata yada yoğurt tercih et .
akşam öğünlerin çok zayıf bir tabak çorba - yoğurt seni gece boyu tok tutmaz, en son öğünün meyve- süt -ayran vb şeyler bile kurtarmaz.
Öyle gece boyunca açlıktan kıvranırsın.çok açken yediğin besinler yağ olarak depolanırmış. zayıflayacağım diye kendini aç bırakma
Akşam öğünlerin çok zayıf. imkanların doğrultusunda akşam öğünlerine sebze- salata eklemeye gayret et.
kabızlık yaşıyorsun madem muzu biraz azalt en azından günde 1 tane ile sınırla .
Birde hem 2 haşlanmış yumurta , hemde öğlen kıymalı yumurta bu eder günde 3 yumurta
sabah 2 haşlanmış yumurta olabilir ,bir günde 3 yumurta fazla değil mi ?
Her şeyin fazlası zarar .en azından gün aşırı yemeye dikkat et. ( bir gün ye bir gün yeme :)
Canim simdi 63 kilomusun.. bn 63 kiloyum 85 den 54 de dustum ama iki senedir 60 63 oluyorum karar verdim 52 olcam bana gore cok yiyosun sen oyle gibi geldi simit kilo yapar bn puan diyeti ypmistim bugun basliycm ins.. ikimizde 52, olaalliiiimm
Canım 69,9 ile başladım 1 haftada 67,4 'e indim. Yani 2,5 kilo verdim. Aslında çok yemiyorum buraya yazınca öyleymiş gibi duruyor ama işin aslı öyle değil.. Ki aç kalmak zaten iyi değil metabolizmanı durduruyorsun.. Ben olması gerektiği gibi yiyorum. paketlenmiş olan her üründen uzak durmaya, doğal olan şeylere yönelmeye çalışıyorum. ama çalıştığım için maalesef simit, poğaça gibi şeylere maruz kalabiliyorum ondan da az yiyorum zaten. eğer onu yediysem akşama muhakkak dengeliyorum..
burada önemli olan aç kalmadan kilo verebilmek.. ikimiz de 52 olalım süperrrrr olalım birbirimize destekkkkk olalımmmmmmmmm :)))):129: