• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüylerimi bitirdim kızlarr :)

ben dolunayın,limon ve tuzun yararını gördüm.dolunayda ağda yaptım.idrar tiksinç geldiği için yapamadım malum.limon ve tuz sürdüm.normalde 2-3 günde ufak ufak çıkarlarken şimdi bir haftadır tık yok zemuszemus tavsiye ederim

evet kızlar mucize adeta.hemen ufak ufak çıkarlardı.ama hala niyetleri yokkkk.dolunaya inanarak yaptım, limonu da önceden yapmıştım yer yer açılmalar vardı.şimdi dolunayda denedim tam oldu yani

Adet bitiminden tam 2 gün sonra ağda önerilir.

Ağdadan sonra 1 ay boyunca toplam 12 defa olacak şekilde karınca yumurtası yağı ya da limon-tuz sürerseniz sizi 3,5 hafta idare eder...

Tabii, adet dönemi yaklaşınca birden tüyler çıkar ama eskisine göre daha az dik ve daha az...
Kimi yerler de tabiri caizse kelleşir.
:1ninca:

slm kızlar..
benimde yüzümde çok ince tüyler vardı.. lazer görmüyor ve iğeli epilastonda leke yapıyordu..
bende sir ağda ile alıp karınca yumurtası yağı kremini kullanmaya başladım...
hem daha geç çıkıyor hemde gözle görünen bir fark var...
umarım bittiğini de görürüm..:))

iyi güzel bayan1903 de keske bide kendi yöntemlerini de yazsaydın=)bide bu yöntemlerini genital bölge temizligi icin de kullanabilir miyiz?veya bu bölgede etkili olabilcek yöntemler neler olabilir?yardımcı olursanız sevinirim=):kedi:

ben de alıcam bu karınca yağından hemen.. ama biri kötü kokuyor demiş ya benim midem bulanmaya başladı.. çok kötü mü kokuyor?.. öyleyse ister tüyleri sıfırlasın kullanamam ben

ben de alıcam bu karınca yağından hemen.. ama biri kötü kokuyor demiş ya benim midem bulanmaya başladı.. çok kötü mü kokuyor?.. öyleyse ister tüyleri sıfırlasın kullanamam ben

O biri dediğin benim.
kaydirigubbakcemile5
Evet biraz kötü ama cilt 5 ila 10 dakika arası emiyor bunu...
O yüzden dert etme.

ben ne dolunayın ne limon tuzun ne karınca yumurtası yağının bir faydasını görmüş değilim .. çok ilginç yani .. Bende çok uzun süre jilet kullanım şimdi ağda ile alıyorum, ağda ile almaya başlayınca doğal olarak kıllarda bir zayıflama ve uzun sürede çıkma durumu oluyor

kzlar bu konuyu sizlere yardımcı olmak için açtım ben bacaklarımdan çok sorunluydum çünkü bacaklarıma makine yapıyordum ve kıl dönmesi dolmuştu ufak ufak sonra da ayak bileğimden bir karış ykarı kadar tüylerim bir kalınlaştı ki simsiyah gür afedersinizi erkek bacağına benzedi ama şimdi biraz karınca yumurtası yağı biraz da kendi yöntemlerimle vçözüm buldum artık o kadar gür olan bacaklarımda tüy çıkmıyo diyebilirim :))) sorusu ollan arkadaşlar varsa cevaplayabilirim a.s.

Enaamm ne güzelmiş bebikk
Çok ümitlendim bak şimcik.
Hemen deneyeyim baree :dance: :1hug:

ben dolunayın,limon ve tuzun yararını gördüm.dolunayda ağda yaptım.idrar tiksinç geldiği için yapamadım malum.limon ve tuz sürdüm.normalde 2-3 günde ufak ufak çıkarlarken şimdi bir haftadır tık yok zemuszemus tavsiye ederim

şimdi ne durumda tüyler yanma yapıyo diyolar bide limon için ben bıyık bölgeme sürmüştüm dayanamadm sildim çok yanıyo :/

Back