• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüylerimi bitirdim kızlarr :)

arkadaslar yazinizi okudum.bende bisey sormak istiyorum acaba hormon bozuklugu olan bir kiside bu karinca yagi killari yok etmesine yardimci olabilirmi?:çok üzgünüm:

cnm bwence denemeye değer ünkü karınca yumurtası yağı tamamen bitkisel fayfası olabilir ama bu kişiden kşiye değişiyor kimisi de bana yaramadı diyor bence bir denemelisin cnm kolay gelsin yerimseniben

cnm bwence denemeye değer ünkü karınca yumurtası yağı tamamen bitkisel fayfası olabilir ama bu kişiden kşiye değişiyor kimisi de bana yaramadı diyor bence bir denemelisin cnm kolay gelsin yerimseniben

tesekkur ederim canim ama ben yinede bir doktora gidip sorayim..sonra basima bisey gelmesin.cok tesekkurler cevapladigin icin canim saolasin.....opuyorumnanaktan

tesekkur ederim canim ama ben yinede bir doktora gidip sorayim..sonra basima bisey gelmesin.cok tesekkurler cevapladigin icin canim saolasin.....opuyorumnanaktan

rica ederim cnm ne demek haberlerini bekliyoruz bu arada kolay gelsin tatlım yerimseniben

arkadaslar yazinizi okudum.bende bisey sormak istiyorum acaba hormon bozuklugu olan bir kiside bu karinca yagi killari yok etmesine yardimci olabilirmi?:çok üzgünüm:

güzelim bence sen bi doktora sor çünkü kullanılan ilaçlar ne kadar bitkisel olsun hormonlar bitkisel şeylerden etkilenmez diye bişey yok ki.
yapılan işlem o bölgenin derisini we kıl köklerini etkiliyor.ama tüyler içten gelen hormonların etkisiyle çıkıyor...
ben ileriye dönük hormonal bir rahatsızlık olmasından korkuyorum....

Yağı aktarlardan, kremi parfümerilerden temin edebilirsin.
Krem hali 15 TL , karıncayağı 5-7 TL arası değişken.

Nasıl yaa.. Daha pahalı değil miydi canım bu. Senin dedğin Karınca Yuımurtası Yağı değil mi. Karınca yağı demişsin. (o nasıl oluyorsa hayvanın yağı kaydirigubbakcemile3)

Ben daha pahalı biliyordum da, bi araştırayım bakalım..süprizzzzz

tala yağsının da sahtesini yapmışlar nerden inancaz gerçek olduğuna

ben bir kez almıştım tüylerim dikdik sert sert çıktı hemen çöpe attım

güzelim bence sen bi doktora sor çünkü kullanılan ilaçlar ne kadar bitkisel olsun hormonlar bitkisel şeylerden etkilenmez diye bişey yok ki.
yapılan işlem o bölgenin derisini we kıl köklerini etkiliyor.ama tüyler içten gelen hormonların etkisiyle çıkıyor...
ben ileriye dönük hormonal bir rahatsızlık olmasından korkuyorum....

canim cok tesekkur ederim.haklisin ben gideyim doktora korkuyorum zaten bisey olursa diye:çok üzgünüm: yoksa sendemi bu sorundan muzdaripsin canim?:çok üzgünüm:

canim cok tesekkur ederim.haklisin ben gideyim doktora korkuyorum zaten bisey olursa diye:çok üzgünüm: yoksa sendemi bu sorundan muzdaripsin canim?:çok üzgünüm:

hormonal bir rahatsızlığım yok canım ama ben ilerde olursa diye korkuyorum...

buarada diğer arkadaşlarıma da şunu söyliyim.piyasada sahteleri çok fazla.ben üni deyken ew arkadaşım almıştı,aktar söyledi bize,gerçek olup olmadığını anlamak için kapağın üzerinde arapça talia yazacak dedi.
arkadaşım biraz kullandı,dedilenler gibi tüylerin çıkma süresi uzadı fakat sonra korktu hormonal bir rahatsızlık olur diye.bıraktı....

karınca yumurtası yağını kullandım,kullandığım süre içerisinde gayet olumlu sonuçlar aldım,bir hayli azaldı,ama şuan eski haline dönmüş durumda.....
yani faydasını sadece kullandığınız sürece görebiliceğiniz bir ürün bu....

Eskiden cariyeler de bunları kullanırlarmış...
Ayrıca karınca yumurtası yağı evet doğru adı, ama kısaca karınca yağı da diyorlar. Merak etmeyin....
Her ay bunu kullanmak daha mantıklı, toptan hallolacak ise lazere buyrun 1000 TL den başlıyor en az :dilcikar:

Eskiden cariyeler de bunları kullanırlarmış...
Ayrıca karınca yumurtası yağı evet doğru adı, ama kısaca karınca yağı da diyorlar. Merak etmeyin....
Her ay bunu kullanmak daha mantıklı, toptan hallolacak ise lazere buyrun 1000 TL den başlıyor en az :dilcikar:

karınca tumurtası yağıda kullandığınız müddetçe faydasını gördüğünüz bir yöntem kalıcılığı yok yani....
1000 ytl ye lazer bulsam bugün başlalrım ya....

offffffffffffff benim kafam cok karisti ya annem 40 gunluk bebekken surulunce olmaz diyo.sizde boyle diyorsunuz benim kafam fena halde karisti.....senağlama
neyse ben en iyisi bir doktora sorayim offfffffffff ya kafamin ici bir milyon oldu:çok üzgünüm:

Arkadaşlar,

Karınca yumurtası satan firmayı aradığımda yeni doğan bebeklerde kullanılmaması gerektiğini söylediler. Mutlaka tüyler kökünden alındıktan sonra sürülmeliymiş.

Eşimin sırtında çok fazla tüy vardı. 3 aydır düzenli ağda yapıyorum. Önce buradan öğrendiğim limon ve tuz karşımını sürüp yediriyorum. Sonra da 5 gece boyunca karınca yumurtası kremini masaj yaparak sürüyorum. Ciddi anlamda tüylerde azalma oldu. Normalde 1 haftada tüyler çıkarken bu süre 3 haftaya kadar uzadı. Arada bir banyoda iyice kese yapıyorum sırtına, böylece batık oluşmuyor.

Ben bacaklarım için kullanmıştım karınca yumurtası yağını, fena halde batık yaptı. Kremi, eşimin sırtındaki tüylere çok iyi geldi. Şimdi teşekkür ediyor bana.

Bu arada karınca yumurtası kremini aktardan 25 liraya satın aldık. 3 seanstır uyguluyoruz, hala bitmedi. Bence yağa göre daha daha ekonomik.

yani krem cok daha yararlı ve ekonomik öylemi lülülülülülükaydirigubbakcemile5

3 haftadır haftada en az 3 defa sürdüm bunu tüyler daha çok kısa ki, ağdadan bu yana 20 gün geçti...
ıyi değil mi sizce?
Karıncayağı işe yarıyor kesinlikle.

kıslar karınca yumurtası yağının kesinlikle etkisi var. ben özel bölgeye uyguladım ve neredeyse yarı yarıya bir azalma oldu. ama piyasada sahteleri çok fazla yani etki görmek için orijinal ürün kullanmak gerekiyor. ilk bi kere aldım sahte çıktı ve hiçbir etkisi olmadı zaten resmen benzin kokuyordu dikkat edin yani.... ben orijinalini özdilekten aldım 'TALA karınca yumurtası yağı' sarı bir kutusu var ve şişesi 10 ytl.. başta şişe küçük geliyor insanın gözüne ama içinde oldukça var hatta şöyle söyliyeyim 3 seans özel bölgeye ve 2 seans bacajlarıma uyguladım şişe öyle bitti... bide bacaklarımda henüz net bir azalma göremedim bakalım tüyler imin çıkmasını bekliyorum...
özel bölgede daha çabuk etki etmesini de orada emilimin daha hızlı ve daha etkili olmasına bağlıyorum.
he bide ben şöyle kullandım:ağda yaptığım günden itibaren 5 gün boyunca geceleri yatmadan önce masaj yaparak uyguladım .zaten kutuda yazıyor kullanılışı... hepinize kolay gelsin kızlar umarım herkes etkisini görürhihoyyyt

Back