• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüylerimi bitirdim kızlarr :)

bana pek inandırıcı gelmedi ama neyse :delphin:

cnm sana inandırıcı gelmeyebilir senin şahsi görüşün tutup ta burada kimseye yalan söyleyecek halim yok sormak isteyen varsa yardımcı olayım diye açtım zaten kimseyi inandırmak gibi bir amacım da yıok zaten

Karınca yumurtası yağını bende denedım ancak üşengeçliğimden sadece bir kez kulandım ama o bile işe yaradı. Tabıkı tamamen yok olmadı ama seyreldı ve güçsüzleşti. Önceleri jilet kullanıordum makinayada dönunce iyice seyreldı aralarda tek tük çıkıyor. Demekki bu karınca yumurtası yağı herkeste işe yarayacak die birşey yok.
Yarayana Yarıo zemuszemus

aktardan mı aldınız karıncı yumurtası yağını...off güvenilmiyorki artık herşein sahtesi var...malum geçenler de çıktı tw de sahtesini yapmışlar

kzlar bu konuyu sizlere yardımcı olmak için açtım ben bacaklarımdan çok sorunluydum çünkü bacaklarıma makine yapıyordum ve kıl dönmesi dolmuştu ufak ufak sonra da ayak bileğimden bir karış ykarı kadar tüylerim bir kalınlaştı ki simsiyah gür afedersinizi erkek bacağına benzedi ama şimdi biraz karınca yumurtası yağı biraz da kendi yöntemlerimle vçözüm buldum artık o kadar gür olan bacaklarımda tüy çıkmıyo diyebilirim :))) sorusu ollan arkadaşlar varsa cevaplayabilirim a.s.

Canımcım, sana destek olabilirim.
kaydirigubbakcemile2
Ben de 2 aydır karınca yumurtası yağını kullanıyorum.
Haftada 3 kere kullanın diyorlar, aşırı faydasını gördüm. Herkese tavsiye ederim...
Hala da kullanıyorum.
Özellikle bacaklarımda şu an 1 ay geçmesine rağmen çok çok az tüy kaldı.
Onlar da 1 sene içinde ayva tüyüne benzeyecek hissedebiliyorum :dance::dance::dance::dance:

Bu arada sen nasıl kullanıyosun 1 ay 12 sefer kullanın dediler ama ben 3 kere filan kullanıyorum ayda. Kokusu biraz kötü midem bulanıyor da a.s

Canımcım, sana destek olabilirim.
kaydirigubbakcemile2
Ben de 2 aydır karınca yumurtası yağını kullanıyorum.
Haftada 3 kere kullanın diyorlar, aşırı faydasını gördüm. Herkese tavsiye ederim...
Hala da kullanıyorum.
Özellikle bacaklarımda şu an 1 ay geçmesine rağmen çok çok az tüy kaldı.
Onlar da 1 sene içinde ayva tüyüne benzeyecek hissedebiliyorum :dance::dance::dance::dance:

aynen cnm ya vallahi küs olduğum bacaklarımla artık çooook barışığım yaa hiç tüy çıkmıyo ve çoook güzel bir duygu bence etkisi kişiden kişiye değişir çünkü ben de senin gibi etkisini fazlasıyla gördüm cnm yerimseniben

cnmm ben düzenli olarak kullanmıyorum bacaklarımı ağda ya da epilasyonla aldıkça o gün ve ertesi günü sürüyorum o kadar ama ilk sürdüğümde iki gün bacaklarımı yıkamıyorum :)))))

Bu arada aktardakine güvenmeyenler için tavsiye; kozmetikçilerde karınca yağının 'kremi' satılıyor artık...
Kokusundan iğrenenler için önerebilirim...
Ben kullanmadım ama denemeniz için şans

cnmm ben düzenli olarak kullanmıyorum bacaklarımı ağda ya da epilasyonla aldıkça o gün ve ertesi günü sürüyorum o kadar ama ilk sürdüğümde iki gün bacaklarımı yıkamıyorum :)))))

Ben düzenli olarak kullanmak istiyorum ama artık gerçekten odam bakım kremleriyle doldu... Yüzüme bak saçıma bak göğüs sağlığıma bak derken çıldırcam artık.
Bu aydan sonra kararlıyım, ayda 12 sefer yapacağım kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

arkadaslar merhaba , kremin yada yagin fiyati ne kadar ? Nerelerden temin edebilirim?? lütfen yardim edin kurtulmak istiyorum bu tüylerden lütfennnn :( :(

Yağı aktarlardan, kremi parfümerilerden temin edebilirsin.
Krem hali 15 TL , karıncayağı 5-7 TL arası değişken.

kızlar iyi hoş da bu kılların çıkmaması hormonal bir rahatsızlığa neden olmasın daha sonra.
bende lazerle köklerini yaktırmak istiyorum ama bi yandan da korkuyorum.
ablam söylemişti bana da tüyler hormonlarımızın çalışmasıyla ilgiliymiş galiba we bunların çıkmaması hormonal dengesizliğe yol açıp allah korusun sonra karşımıza bir hastalık olarak çıkmasın...

Bişey olmaz, isterseniz araştırın...
Lazerdense bu biyolojik birşey kimyasal değil, tamamen karıncayumurtası yağından yapılma.
Yenilen onca kimyasal ve kanserojen maddeden sonra bu inanın çok masum kalır.

arkadaslar yazinizi okudum.bende bisey sormak istiyorum acaba hormon bozuklugu olan bir kiside bu karinca yagi killari yok etmesine yardimci olabilirmi?:çok üzgünüm:

Back