bana pek inandırıcı gelmedi ama neyse
cnm sana inandırıcı gelmeyebilir senin şahsi görüşün tutup ta burada kimseye yalan söyleyecek halim yok sormak isteyen varsa yardımcı olayım diye açtım zaten kimseyi inandırmak gibi bir amacım da yıok zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana pek inandırıcı gelmedi ama neyse
bacımm tşkr ederim bende denicem inş benimde olur bi olsun buraya yazıcam opuyorumnanaktan
aktardan mı aldınız karıncı yumurtası yağını...off güvenilmiyorki artık herşein sahtesi var...malum geçenler de çıktı tw de sahtesini yapmışlar
pekı her bolgeye surebılırıyız acaba.... ???
kzlar bu konuyu sizlere yardımcı olmak için açtım ben bacaklarımdan çok sorunluydum çünkü bacaklarıma makine yapıyordum ve kıl dönmesi dolmuştu ufak ufak sonra da ayak bileğimden bir karış ykarı kadar tüylerim bir kalınlaştı ki simsiyah gür afedersinizi erkek bacağına benzedi ama şimdi biraz karınca yumurtası yağı biraz da kendi yöntemlerimle vçözüm buldum artık o kadar gür olan bacaklarımda tüy çıkmıyo diyebilirim :))) sorusu ollan arkadaşlar varsa cevaplayabilirim a.s.
Canımcım, sana destek olabilirim.
kaydirigubbakcemile2
Ben de 2 aydır karınca yumurtası yağını kullanıyorum.
Haftada 3 kere kullanın diyorlar, aşırı faydasını gördüm. Herkese tavsiye ederim...
Hala da kullanıyorum.
Özellikle bacaklarımda şu an 1 ay geçmesine rağmen çok çok az tüy kaldı.
Onlar da 1 sene içinde ayva tüyüne benzeyecek hissedebiliyorum :dance::dance::dance::dance:
cnmm ben düzenli olarak kullanmıyorum bacaklarımı ağda ya da epilasyonla aldıkça o gün ve ertesi günü sürüyorum o kadar ama ilk sürdüğümde iki gün bacaklarımı yıkamıyorum :)))))