arkadaslar yazinizi okudum.bende bisey sormak istiyorum acaba hormon bozuklugu olan bir kiside bu karinca yagi killari yok etmesine yardimci olabilirmi?:çok üzgünüm:
cnm bwence denemeye değer ünkü karınca yumurtası yağı tamamen bitkisel fayfası olabilir ama bu kişiden kşiye değişiyor kimisi de bana yaramadı diyor bence bir denemelisin cnm kolay gelsin yerimseniben
tesekkur ederim canim ama ben yinede bir doktora gidip sorayim..sonra basima bisey gelmesin.cok tesekkurler cevapladigin icin canim saolasin.....opuyorumnanaktan
arkadaslar yazinizi okudum.bende bisey sormak istiyorum acaba hormon bozuklugu olan bir kiside bu karinca yagi killari yok etmesine yardimci olabilirmi?:çok üzgünüm:
Yağı aktarlardan, kremi parfümerilerden temin edebilirsin.
Krem hali 15 TL , karıncayağı 5-7 TL arası değişken.
güzelim bence sen bi doktora sor çünkü kullanılan ilaçlar ne kadar bitkisel olsun hormonlar bitkisel şeylerden etkilenmez diye bişey yok ki.
yapılan işlem o bölgenin derisini we kıl köklerini etkiliyor.ama tüyler içten gelen hormonların etkisiyle çıkıyor...
ben ileriye dönük hormonal bir rahatsızlık olmasından korkuyorum....
canim cok tesekkur ederim.haklisin ben gideyim doktora korkuyorum zaten bisey olursa diye:çok üzgünüm: yoksa sendemi bu sorundan muzdaripsin canim?:çok üzgünüm:
Eskiden cariyeler de bunları kullanırlarmış...
Ayrıca karınca yumurtası yağı evet doğru adı, ama kısaca karınca yağı da diyorlar. Merak etmeyin....
Her ay bunu kullanmak daha mantıklı, toptan hallolacak ise lazere buyrun 1000 TL den başlıyor en az :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?