• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüylerimi bitirdim kızlarr :)

bayan1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.827
3
0
İstanbul
kzlar bu konuyu sizlere yardımcı olmak için açtım ben bacaklarımdan çok sorunluydum çünkü bacaklarıma makine yapıyordum ve kıl dönmesi dolmuştu ufak ufak sonra da ayak bileğimden bir karış ykarı kadar tüylerim bir kalınlaştı ki simsiyah gür afedersinizi erkek bacağına benzedi ama şimdi biraz karınca yumurtası yağı biraz da kendi yöntemlerimle vçözüm buldum artık o kadar gür olan bacaklarımda tüy çıkmıyo diyebilirim :))) sorusu ollan arkadaşlar varsa cevaplayabilirim a.s.

kızlar kusura bakmayın uzun olur okumaktan sıkılırsınız diye yazmadım...
anlatayım şimdi...
ben bitkisel şeyler kullanmadım sadece hepimizin vildiği şeyleri düzenli olarak uyguladım o kdar...
şimdi bnm bacaklarım mkine yapmaktan gürleşmişti ve kıl dönmesi doluydu ben bunları malum kıl zaten bayağı bir almadım... sonra banyoya girdiğğim bir gün o şekilde sert bir kese yaptım ardından jilet...
çıktıkça biraz uzatıp tekrar jilet...
ama yalnızaca bir kez kese yaptım çok yapınca cilt tahriş oluyo..zaten bir kerelik de yetiyo
daha sonra karınca yumurtası yağı aldım önce bacaklarımı bir güzel ağdayla temizledim daha sonra karınca yumurtası yağını masaj yapa yapa sürdüm bir güzel iki gün boyunca bacaklarımı hiç yıkamadım...
ardından iki gün sonra banyo yapıp bir kere daha yapı sürdüm uzamasını bekledim...
ilk denemede farkediyo zaten tüylerin inceldiği
uzayınca tekrar ağda yapıp tekrar yağı sürdüm zaten daha sonra bayağı bir inceldi ve yaklaşık bir ay sürdü bunların hepsi...
şimdi tüylerim tek tük çuıkıyo aklıma geldikçe tekrar sürüyorum yağı ve bacaklarımda ka ç haftadır tüy çıkmıyo
çıkanları da sadece makine ile tek tük .ekiyorum o kadar...
yani kızlar bunları uygulayınca gerçekten tylerinizin bittiğini göreceksiniz..
bri de devamlı ağda yapmayın ara ara jilwet vurun ki tüylerinizin dipleri rahatlasın
işe yarıyor gerçekten zamanında orman gibi olan bacakalrımı şimdi kaç haftadıraklmıyorum daha ufak ufak bile çıkmadılar :)))) hiç bitmez diyordum ama btii vallahi.
umarın sizin de işinize yarar kızlar :teytey:

cnm bir bir buçuk ayda hepsini hallettim diyebilirm ama gerçekten bacaklarım çok kötüydü bakmak bile istemezdim çok sıktı ama şimdi bitti neredeyse tamamen zaten ilk ağdada farkediyosun aradaki farkı alkisalkisalkis

tamamen bittimi ,yani artk bacaklarında hiçmi tüy çıkmıyor,öyle birbucuk ayda nasıl anlaşılıyor bittiği..
karınca yumurtası yağıyla hemde ,ilginç..

cnm bir bir buçuk ayda hepsini hallettim diyebilirm ama gerçekten bacaklarım çok kötüydü bakmak bile istemezdim çok sıktı ama şimdi bitti neredeyse tamamen zaten ilk ağdada farkediyosun aradaki farkı alkisalkisalkis

ama 1,5 ay konuşmak için erken değil mi acep:uhm:

neyse biraz daha zaman geçsin ben gene bakıcam bu topiğe..

paylaşımının devamını bekleriz a.s.

cnm tabii ki tek tük çok çok az ve çok çok ince çıkıyo ama o kadar da olur değil mi :)))))
önceki haline göre ben şu an çoook memnunum yani hiç almak zorunda kalmıyorum öyle söyleyeyim yüzümüzdeki tüyler olur ya incecik gözükmez öyle oldular yani :))))))))
naptıysam artık kökünü kuruttum herhalde :)))

ama 1,5 ay konuşmak için erken değil mi acep:uhm:

neyse biraz daha zaman geçsin ben gene bakıcam bu topiğe..

paylaşımının devamını bekleriz a.s.

cnm öyle söylüyosun haklı da olabilirsin ama bnm bacaklarım bir haftada çıkardı kökten alsam bile şu an iki ay olmuştur almayalı ve bütün yaz sadece tek tek çıkanları makineyle çektim o kadar normalde o sürede elli kere çıkması lazımdı :)))))) hala tüy yok bir buçuk ayda halletim dediğim gibi... gelişmleri yazarım cnm

bence bu jiletten sonra ağdaya geçmenin vermiş olduğu bi oley.
bilirsiniz ki uzun süren jiletten sonra ilk ağdada bile kıllar incelir ve seyrelir

bence bu jiletten sonra ağdaya geçmenin vermiş olduğu bi oley.
bilirsiniz ki uzun süren jiletten sonra ilk ağdada bile kıllar incelir ve seyrelir

ama cnm ben ağda yaptığım zaman aksine bilek kısmımdaki tüyler daaha da set çıkardı bence bu onunla ilgili değil de karınca yumurtası yağı bu konuda çok işimi gördü

bir de şöyle birşey var ağdadan olsa da iki ayda tüy çıkmaz mı hiç cnm ya küçücük bile yok birkaç tane dışında :sm_confused:

karınca yumurtasını deneyen biri olarak hiç bi işe yaramıyorr..boşuna ugraşıpta hayalleinizi yıkmayın...

Back