• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüylerim jiletle azaldı

arkadaşın söylediği bölgelerde yani:
diz arkası ve bir karış altı-üstü
alt bacağın arka tarafı
üst bacağın iç tarafları
alt bacağın bileğe yakın kısımları
bu bölgeler nedenini bilmesem de çoğu insanda zamanla hangi yöntemi kullanırsa kullansın azalan bölgeler zaten ben de epilatör-ağda-jilet karışık kullanıyorum yani değişik zamanlarda hepsini de kullanıyorum vaktim hangisine uygunsa
ve o dediği bölgelerde benim de diğer bölgelere göre çok daha seyrek
hatta ben dikkat ediyorum bazı erkeklerde bile bu bölgelerde daha az kıl var
yani bunun kesinlikle jiletle alakası yok denemeye kalkmayın daha beter başınıza iş almayın derim ben naçizane

sakın jılet kullanmayın jılet kıl kökünü bırken iki yapar ve çoğalır.:olmaz: ben denedim pişmanım jılet sürdüğüme.:kahve:

bende azaltacağına inanarak başlamadım zaten o yüzden böyle düşünmeniz doğal-ki her kadına etki eder demiyorum.
uzun süredir,en azından 3 ay boyunca düzenli jilet kullanan arkadaşların yorumunu ciddiye alıyorum.

olur veya olmaz böyle bir iddaam yok ama azalttığını söyleyen kullanıcılar da olmuş gördüğünüz gibi.

Arkadaşım senin hormonlarında bir değişim olmuş olabilir bence...Her neden olmuş olursa olsun senin adına sevindim tüylerin azalmış olduğu için ancak ben jiletin azaltma etkisi yaptığına inanmıyorum.

ben ömrü hayaatımdaböyle şaçma bi şey dumadım...jilet azalmazkii aksinrr çogaltır sert ve klaın çıkar bence yanlış billiyosunnn.arkadaşş

jileti bikini bölgemde uygulamadım
aldı başını gitti tüyler
azaltacağına inanmıyorum
belki senin kıl yapından kaynaklanıyordur
ağda gibisi yok
bacaklarımı makina ile alırdım
1 hafta geçmeden diken diken çıkmaya başlardı
şimdi bacakalrımda yer yer boşluklar var
ve yavaş yavaş azalıyor

çok güldüm:roflol:

sağolasın ya. ömrün uzun olsun :lepi:

azaldı, rengi açıldı , geç çıkıyorlar,... demekkkkaydirigubbakcemile3

kim inanır buna :1ninca:

çok güldüm:roflol:

sağolasın ya. ömrün uzun olsun :lepi:

azaldı, rengi açıldı , geç çıkıyorlar,... demekkkkaydirigubbakcemile3

kim inanır buna :1ninca:

arkadasım pardon da kızcagız neden yalan soylesın bızle deneyımını paylasmıs belkı faydası dokunur dıye boyle yorumlar yapmamalısın cunku konuyu acan arkadasım ben de senın gıbı dusunuyorum ben de genıtal bolgemı jıletle alıyodum usttekı tuyler o kadar azaldıkı anlatamam eskıden nası sert cıkardı ve gur olurdu ama sımdı oyle degıl tuy yapımızdan kaynaklanıyo olabılır canım.tesekkurler boyle bıseyı paylastıgın ıcın a.s.

Öyle olsaydı erkeklerin kıl sorunu tamamen kökten kaybolurdu sonucta onlar kadınlar kadar özen göstermiyo özel bölgesine 2 jilet atıp geçiyolar ee haliyle kılları sertleşiyo senin nası bi tüy yapın varmış çözemedim ben doğrusu CADIARZU

bence senin tüylerin hormonlarından ya da başka bir şeyden dolayı azalmıştır,sen de jilet azalttı sanıyosundur.Jilet arttırmaz doğru ama azaltmaz da..:1closedeyes:

evet canım bende jilet kullanıyorum ve azalma oldu hatta çok çıkar diyolardı ama arka kısmında ise hiç yok denicek kadar yani ...zemuszemus

arkadasım pardon da kızcagız neden yalan soylesın bızle deneyımını paylasmıs belkı faydası dokunur dıye boyle yorumlar yapmamalısın cunku konuyu acan arkadasım ben de senın gıbı dusunuyorum ben de genıtal bolgemı jıletle alıyodum usttekı tuyler o kadar azaldıkı anlatamam eskıden nası sert cıkardı ve gur olurdu ama sımdı oyle degıl tuy yapımızdan kaynaklanıyo olabılır can
ım.tesekkurler boyle bıseyı paylastıgın ıcın a.s.

. ben inanmadım. deli saçması bu.

bilmeyenleri kandırmaya ne gerek var

kıl köküne hiçbir etkide bulunmadan nasıl değişsin kılın yapısı? akıl mantık neresinde bunun

hadi tuttu diyelim dedelerimizin sakalları niye hala duruyor ... jiletin öyle b etkisi olsaydı başta erkeklerde sakal diye birşey kalmazdı değil mi?

milletin duyguları ile oynamayın . atıyorsunuz bari mantıklı atın :olmaz:

Bende pek ınanmadım ama senın azaldıysa sÜper bıŞey
ama azalsaydı erkeklerın suratı mıs gıbı olurdu heralde

bende yıllardır bikini bölgeme kullanıyorum ama hala aynı valla bi değişiklik yok...

Back