Lazer Epilasyon Tüyleri daha az seansta yok ettiği söylenen gemini lazer teknolojisi

hah işte ben de onu diycektim...benim tüylerim çok kalındı..sert sert batıyodu..ayrıca beyaz tenliyim de..ama 5 seans gittim hala daha okadar çoklar ki..dediğim gibi sadece artık elime bi derece çok sert gelmiyolar..ama görüntü hala kötü..hergün kısaltıyorum erkeklerin burun kulak kıllarını aldıkları makinayla:kedi: ve o ordaki kadın dedi ki..ayva tüyü kalır,asla tam anlamıyla gitmezz ama seni rahatsız etmez dedi de..bana hiç öyle gelmedi..bitene kadar dünya para vericektim bi de yine siyah siyah ayva tüyleriyle gezicektim..ne anladım ben bu işten..ve bence 5 seansta daha umutlu olmam gerekiyodu enazından..lazerden 2 hafta sonra dökülenler oldu.güya dökülen yerden bidaha hiç çıkmıycaktı..ben buna inanmıyorum açıkçası.hiç sayı olarak azalmadı..annemler de daha önce yaptırdığı için iğneli epilasyonun kesin sonuç olduğunu biliyodum ve artık canım tak ettiği için iğneliye paşa paşa gitçem..başka çarem yok maalesef:bbo:

lazer bence kola altı bacagın dız kapaktan altı ve paket bölgesi için geçerli. malesef bunu 2milyar dökdükten sonra anladım baştan bılemıyosunuz herkes ticari amaç güdüyo gel geçer yüzde80 90 azalır dıyo yuzde 50 si bile bitmiyo

lazer yapan doktora sordum en ıyısı alex dedı gemını nd yag cınsıdır acıtmamasının nedenıde koklerı ıyı yakmaması ımıs
sonradan cıkıyormus kıllar ama alexandrat daha kalıcıymıs dedı bılgınıze

Selam teknik bilgilerden neyi ne kadar anladınız? Fizik okumadıysanız ya da tıp sanırım hiç bir şey!! Reklam falan diil; yaklaşık 5 aydır KK'dan arkadaşlarla bilgi ve tecrübelerimi '' lazer yapan doktordan bilgiler'' adı altında paylaşıyorum. Ben bilgive tecrübelerime dayanarak ve de herkesin anlayacağı8 günlük dilde anlatmaya çalışıyorum. Haaaa belki benim bilmediğim birşeyleri de paylaşmak isteyen birileri varsa buyursun; onur duyarım, amaaaaaa ansiklopedi karıştırmış gibi teknik ve tıbbı terimler kullanarak bir şeyler yapıyormuş gibi davranan arkadaşlara da bir ricam var: Kimse anlamadıktan sonra ne işe yarar ki yazdıklarınız?????:nazar: Amacımız ahkam kesmek diil, paylaşmak olmalı herhalde, yanılıyor muyum? DANIŞMAN arkadaşlar da NEYİN danışmanı olduklarını söylerlerse hep beraber aydınlanacağız?!? Sevgiyle ve bilgiyle kalın......:nazar:

helal sana dr hanım hiç bişey bilmeyipte ahkam kesenlere kapak olmuş kaydirigubbakcemile5 herkes bildiği şeyi savunsun konuşsun tek okudukları ansiklopedi o olupta yanlış basılmışta olabilir kaydirigubbakcemile3

ben gemini lazerin fiyatini ogrendim denildigi gibi biraz pahali degil tam bir servet
tum bacak 2000-23000 dolar, 8 seansi,
genital bolge 1300-1800 dolar, 8 seansi

yaz kis lazere devam edebiliyormussunuz, her turlu cilt ve tuyde etkili, ayrica batik iz ve cilt lekelerini de ortadan kaldiriyormus.

yok artık! 3-4 bin TL bi bacak için. bir de 8 seans mı sürüyomuş? hani daha az seans gerektiriyodu başka yöntemlerden. biraz çelişkili değil mi... ağdanın nesi vardı diye düşünmeye başladım...

lazer bence kola altı bacagın dız kapaktan altı ve paket bölgesi için geçerli. malesef bunu 2milyar dökdükten sonra anladım baştan bılemıyosunuz herkes ticari amaç güdüyo gel geçer yüzde80 90 azalır dıyo yuzde 50 si bile bitmiyo

bana diod yapan bi yerden yüzde 50si biter geri kalanlar ince tüy olur rahatsız etmez dediler üst bacak için. üşenmedim hesapladım: %80 azalır dendiğinde %50 bitiyorsa, %50 biter dediklerinde... topu topu %31i bitiyor.

ya millet diğer sayfalarda da yazdım
bu gemini deyince İstanbulda MAR-MED estetik ve güzellik merkezi Bağdat caddesinde geliyor

kesinlikle buraya gitmeyin
geçen yıl ekim ayından beri gidiyordum sözde ortalama 3-4 seansta ve izsiz fln geçeceğine dair garanti verdiler

bugün gittiler kişiye göre değişir (ki tedaviye başladığımdan beri bunların yüzünden 2 kere hormon testi yaptırdım ve ikisi de normal çıktı, neye göre değişiyorsa artık) sayıklamaya başladılar paramı da vermediler
nerde garanti nerde vaad edilen şeyler
hepsi yalan
tamamen dolandırıcılar

ben yandım başkası da yanmasın
sakın gitmeyin
Tülay hanım ve Dr Kerem Baykal var sakın inanmayın bunlara
başta başka sonra başkalar
Tülay hanım haziran ayı flndı son 3 seans, geçmedi veririz paranı paran kalmaz burda dedi

ve bugün söyledikleri olmazmış
yahu yapamıyacağınız şey için niye garanti veriyon
başta değişir deseydi ben zaten başlamazdım
üstüne bir de vücudumu yaktılar o zmn fotoğrafımı çekmiştim
inanmayan olursa onu da gösteririm

tek derdim ben yandım başkası da yanmasın

aman diyim dikkat edin

Çok geçmiş olsun canım. Ben de intenetten araştırdığımda bahsettiğin yerin adıyla karşılaştım. Gitmeye niyetlenmiştim ama şimdi yazdıklarını okuyunca caydım. 1-2 seans uzaması hadi neyse de hani iz miz bırakmıyodu bu gemini?! Geçmiş olsun tekrar, paylaştığın için de teşekkürler, müşteriden olsunlar, herşey yanlarına kalmasın.

Şimdi soruyorum bir tane yerde bulunan bir cihaza güvenmek mi yoksa türkiyede en fazla üniversite hastanesinde bulunan cihaz ile mi uygulama yaptırmak mantıklı gerekli döküman ve evrakları arkadaşım bana sağlıyor istediğiniz başka birşey ya da sormak istediğiniz bir şey olursa özel msj atabilirsiniz forumu takip etmek zor oluyor bu bir reklam değildir sadece araştırmaktır ve topigin ismi gemini cihazı diye yazılmışken gidip başka cihazın reklamını yapmak ya da başka cihaz hakkında konuşmak hem etik değil hemde saçma diye duşunuyorum. eger ki sciton cihazının iyi olduğunu dusunuyorsanız sizde bu kadar gemini cihazında ki kadar uygulama yaptıran birilerini bulup savundugunuz cihazın adı altında bır topık acarsınız eger biraz sert konustuysam kusura bakmayın saygılarımla

bırakınız yazsınlar:) ben şahsen okurken faydalanıyorum. bağlantılı konular sonuçta, gemini başlığına yemek tarifi yazan yok ki...

Son düzenleme:
Şimdi soruyorum bir tane yerde bulunan bir cihaza güvenmek mi yoksa türkiyede en fazla üniversite hastanesinde bulunan cihaz ile mi uygulama yaptırmak mantıklı gerekli döküman ve evrakları arkadaşım bana sağlıyor istediğiniz başka birşey ya da sormak istediğiniz bir şey olursa özel msj atabilirsiniz forumu takip etmek zor oluyor bu bir reklam değildir sadece araştırmaktır ve topigin ismi gemini cihazı diye yazılmışken gidip başka cihazın reklamını yapmak ya da başka cihaz hakkında konuşmak hem etik değil hemde saçma diye duşunuyorum. eger ki sciton cihazının iyi olduğunu dusunuyorsanız sizde bu kadar gemini cihazında ki kadar uygulama yaptıran birilerini bulup savundugunuz cihazın adı altında bır topık acarsınız eger biraz sert konustuysam kusura bakmayın saygılarımla

Rica etsem hangi üniversiteler kullanıyormuş yazarmısınız? Bu konuyu araştırmam gerek. Bu forumda şu yazdıklarınız hep geçiyor ama bir ben ulaşamadım hangi üniversitelerde olduğuna? Böylece tüm forumu bu konu ile tam olarak aydınlatayım.

selamm arkadaşlar işlerden dolayı uzun süredir yoktuumm.....her bi yüzle ilgili bi tartışma varr bakın eğer aileden gelen genetik olarak kıllanma varsa yüzdee bunu sıfırlamak lazerle mümkün değildir aslaaaaa....iğneli daha etkili olsadaa o bile kalıcı değildir ömür boyuu giderr bu iş....lazer özellikle alex. teknolojiye sahip olan lazer uykuda die tabir edilen kılları harekete geçirir ve yoğun bir ayva tüyü die tabir edilen kılları etkiler...buda yüzde rahatsız edici kıllardan kurtulamadığını görülür...hayal kırıklığına uğrarsınız....ama yüz hariç tüm vucutta etkilidir lazer epilasyon..okurken şunu gözlemledim unutmayın dünyada en çok etkili deri altına inan lazer nd yağ dır unutmayıınn....ne kadar deri altına inilirse etkisi okadar artar...şuan hatırladığım kadarıyla bazı arkadaşlar alex ağrı oluo daha etkili demiş ne kadar saçma bi mantıktır buu en güçlü aletle bile ağrı sıfırlanabilir önemli olan soğutma sistemidirrr...nd yağ en çok acı verendir ama soğutma sistemleri okadar güçlüdür ki bunu farkedemezsinizz......mantıklı düşüneliimm lütfeeen türkiyede bu işin pazarıı cidddeen çook fazla herkesi bi kandırma çabasıı varrr....kanmayıın kimseye daha öncede dediiiiimm araştırınn araştırıınn araştırııııınn.........

canım tüylerinden tam olarak kurtulabildin mi. Ankara'da dedeman'ın karşısındaki yere mi gidiyorsun. Deneme atışı yaptırmak istersek yapıyorlar mı?Bilgin var mı?

evet canım bahsi geçen yere gidiyorum... tüylerimden kurtuldum.... mutluyum... deneme atışı yapıyorlar mı pek emin değilim.. ama yapıcaklarını da sanmıyorum... sen yine de sor tabi canım...

merhaba arkadaşlar,geçtiğimiz haziran da bu forumdaki iyi yorumlara dayanarak bağdat caddesinde sciton profil nd yağ lazer uygulayan merkeze gittim.toplam 4 seans gittim,çene bölgemdeki kalın siyah tüyler oldukça inceldi,ama diğer ayva tüylerim kalınlaştı ve yüzümün her yerine yayıldı.inanılmaz mutsuzum.kfc üzerinde bulunan merkez rezalet bir sisteme sahip,hem uygulayanlar hem de sahibi söyledikleri herşeyi şimdi söylememiş gibi davranıyorlar.nasıl bir reklamı yapıldıysa burda oranın bende buna kandım.sakın ama sakın başlamayın.ben şimdi çok pişmanım.şu anda tek umudum artan kılları gemini ile azaltabilmek...

kızlar ben bugün ankarada ki dedeman karşındaki gemini lazer uygulayan merkezi aradım,ordaki bayan ayva tüyleri gören tek makinanın gemini olduğunu söyledi ve istanbul da size dr emre çiçek i öneriyorum dedi.emre çiçek i aradım bilgi almak için,şu anda alet bakımdaymış ne zaman geleceği hakkında bilgi vermediler,gelince arayacaklarmış.tüm yüz 180 tl dediler,seans başı.

bende sun rıse lazere gıdıyorum, tavsıye ederım..
bır cok kısıye onerdım cevremden. herkes sonuc aldı :) benımde koltuk altı bıttı tamamen, fakat yuz bıtmek bılmıyor :KK43:

benım gıbı uzun suren kısıler var mı acaba ??
annemde gıttı ve bıtmek uzere..
bı zavallı ben kaldım valla

X