arkadaşlar şuan için geminiyi bile geçen tek bir cihaz var o da super nd yag..geminiye bişey demiyorum o da çok iyi ama bu alet ondan da iyi yani düşünün..
ben daha önce istanbul da bagdat caddesinde gemini laser yapan yere mail atmıştım.tam 5 gün sonra anca cevap verebildiler bana,o da önemsemeyerek attıkları bir cevaptı.neyse ben tüm yüz bölgem için fiyat sordum,bitene kadar 950-1250 $ dediler..içimden yuhh dedim tabii..:uhm: ama yine de el mahkum para biriktirip gidicektim.sonra buraya bi arkadaş super nd yag hakkında yazı yazmıştı..gerçekten de gemini den daha iyi olduğunu düşündüm ben de.tüm dünya çapında ödüllü.1 numara seçilmiş.sadece kılın köküne kadar etki etmesini bırakın,kılın büyümesine etken olan bilmemne maddesine de etki edio ve hiç çıkarmıo bir daha.neyse sonra ben istanbul da tek bir yerde olan merkeze tel açtım.fiyat sordum.nakit 120,kredi kartıyla 150 dediler.hesapladım 8 seans bile gitsem 960 ytl tutuyo.yani gemini den baya ucuz oluyo.ben ilk seansıma gittim.şimdi size deneyimimi paylaşıyım:
-tüm yüz bölgeme uygulattım,alnım,kaş üstüm,kaş arası,boynum,bıyığım,çenem,boyunla kulağımın birleştiği yere kadar inceleyip lazer uyguladı bayan.çok titiz çalıştı.
-uygulama olduktan sonra kıllar alexandrite gibi hemen dökülmüyo.çünkü bu sadece köke etki ediyo.oyuzden ben de jiletle alıyorum hep.ama çok ilginçtir ki,kıllar çok geç çıktı jiletle almama rağmen.hem de yüzüm hiç öyle sert sert olmadı.ilk seans olmasına rağmen,şuan 1 ay geçmesine rağmen,yüzüm yumuşacık,jiletle alınmış gibi değil.bazı tüyler elimde kaldı.yani 1 hafta ve 1 ay arasında dökülen dökülüyor ve birdaha o dökülen yerden asla çıkmıyor ve tedavi de bu gidişatla tamamlanıyor.yani demek istediğim tedavi süresince istadiğiniz kadar jiletle alabilirsiniz.tüyler kalınlaşmıyor.
-bir sonraki randevuyu 1,5 ay sonraya verdiler.ödemelr de rahat oluyor.buarada bronz tene uygulanması,ince ve sarı tüyleri de görmesi en güzel özelliği.
-acısına gelince.hiç hiç acımıyor değil.ama inanın ben gıdıklandım diyebilirim.okadar ince ince sivrisinek ısırığı gibi ki..nerde o alext.ın acısı..ne çektim ben o cihazdan..inanın çok rahat..uygulama sonrası çok az kızarıklık oluyor.tabii ciltten cilde değişir.ama hemen üzerine makyaj yapabiliyorsunuz.zaten ertesi gün geçiyor kızarıklık.
işte böyle arkadaşlar..bn çok mutluyum bu konuda..memnunum.sizde araştırın isterseniz..google a super nd yag istanbul yazın..orda t....t güzellik ve
estetik merkezi ni görüceksiniz.bi arayın sorun belki daha da kampanya yapmışlardır fiyatlara.