- Konu Sahibi tuzluçerez
gemını lazerle tamamen tuylerınden kutulan kımse yokmuuuu????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok tabi reklam yapiyorlar burda yalan soyluyorlar gemini diye bir lazer teknolojisi 2010 yilinda telafuz edilebilir mi ya? inanmayin!
angel yüz için iğneli epilasyonn başka çaresi yokk.
Bu topic bilgi amacli degil bayaa adi gecen cihazin reklam alani olmus insanlari keriz yerine koymayin burasi bilgi amacli paylasim sitesi ama masallah pazarlamacilarin istilasi altinda, tuyleri az seansda doktugu soylenen gemn lazer teknoojisi basligi kulliyen reklam kokuyor, birakin yalani dolani gidin pazarlamanizi yapin disarlarda ya rahat birakin bu forumu!
Lazerle olmuyormu yüz.Başarılı olmazmı.Ya ben yavaç yavaş düşünmeye başladımda.Bir hanım lazerle yaptırdı sanırım.Bayağı başarılı olmuşdu.Düşünmüyor değilim.
gemınıyle tamamen kurtulan yokmu
Ben lazer epilasyonu yaptırdım ve gayet memnun kaldım..Sadece 2 seansta bütün tüğlarimden kurtulmuş oldum..Tüğlerin rengine göre bu seanslar uzuyo veya kısalıyo tabiki..Benim tüğlerim sarıya dönük olduğu için bukadar kısa sürede bitti tabiki ama bana kalırsa alexsi tavsiye ederim.
MERHABA BEN ANKARA'DAN DUYGU.
Ben uzun yılardır yüz bölgem de ki tüylenme ve kıllanmadan şikayetçiyim ve bundan ileri derece de şikayetçi bir
insanım.Hormonel bir bozukluk olduğunu düşündüğümden bir hastaneye giderek hormon testleri yaptırdım ve ilaç
kullanmam ön görüldü ve doktorun verdiği ilaca başladım.O yıllarda bir lazer merkezine gittim ve kısa sürede
tüylenmeler'den kurtulabileceğimi söylediler, fakat önerdikleri seanstan daha fazla gitmeme rağmen bir sonuç
alamayıp tedavimi sonlandırdım.Tabi bu arada ben kendi kendime farklı çözüm yolları aramaya başlamıştım çünkü
yüzümdeki tüy-kıl çok fazla rahatsız ediyordu beni.tedaviyi bıraktıktan bir kaç yıl sonra tekrar doktor tedavisine
başvurdum ilaca tekrar başladım bunun yanında da İNTERNET aracılılığıyla Amerikan markası olan GEMİNİ adlı bir
makinenin olduğunu öğrendim ve denemeye karar verdim.Evet böyle bir makine var,ama nerede var?
Ankara da yaşıyorum ve yoktur diye düşünüyordum.Hani hep ilk çıkan ürünler İstanbul da olur diye bir
düşünceye sahibiz ya!Sonunda Ankara da xxxxxxx diye bir yerde GEMİNİ adlı makinenin
bulunduğunu öğrendim ve geç kalmadan gidip görüşmek istedim.Gittim ve merkezin sahibi xxxxxxxx
tanıştım.
Benden lazer olabilmem için bazı bilgiler istedi(hormon'el bozukluk yada farklı bir rahatsızlığımın olup olmadığı gibi)
Netice de lazer tedavisi görebileceğime kanaat getirdi ve tedaviye başladım kısa bir süre olmasına rağmen(3 seans)çok etkisini gördüm.tedavimi tamamlamak üzereyim ve çok memnun kaldım.Buradan benim sorunumu yaşayan
insanlara yardımcı olmak için seslenmek istedim.Ben herkese öneriyorum inanın ki çok memnun kalacaksınız.
Şimdi ben buradanxxxxxxxxeşekkür ediyorum.Ve her Amerikan markası olan ürün ün kötü olacağını düşünmemenizi rica ediyorum.En azından denemeden karar vermeyin....
gemınıyle tamamen kurtulan yokmu
korkulu günler gittiğim yerin adresini sormuşsun yalnız seninde bildiğin gibi sitede isim vermek yasaklı olduğundan yazamıyorum.ANKARA DEDEMAN OTELİNİN TAM KARŞISINDA. Gidip görüşmek de fayda olduğunu düşünüyorum.Ben 3.seansta cvp almaya başlamıştım. arkadaşlar şuanda 12.seanstayım ve bitmek üzere (yanaklar,faul,dudak üstü ,çene,çene altı ve boyun)bnm sorunumu çözen gemini sayesinde yaz kış boğazlı badiler ve flar takmaktan kurtuldum :):):) umarım sizlerede gitmek nasip olur.