- 26 Haziran 2009
- 1.932
- 107
- Konu Sahibi tuzluçerez
ya hacettepeyı aradım ilgilenen yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar,ben de forumdan fikir sahibi olarak Sciton Profile CLEARSCAN lazer uygulayan istanbulda bağdat caddesinde ki T...t estetik merkezine gittim.Toplam 2 seans gittim.Tüm vücut ve tüm yüz. Fiyat olarak gerçekten çok ideal.Daha önce yine bağdat caddesinde bulunan E...m lazer de alexandrite ile tüm vücut yaptırıyodum,ordan da memnumdum ama yüzümdeki ayva tüylere ve kalın olan tüylerimede uygulama yapamadılar,sebep olarak ten rengimin koyu olduğunu söylediler.Gayet dürüst olduklarını söyleyebilirim.Ama benim kafamı karıştıran tüylerimin tekrar çıkma ihtimali oldu,forumu okuduktan sonra.Daha sonra T...t estetik merkezine görüşmeye gittim.Bana alexandrite den kendilerine gelen bir çok hasta olduğunu söylediler,tüyleri bir türlü bitmiyormuş.Kendileri oldukça emin konuşuyolar,garanti veriyolar biteceğine dair.Ayva tüylerde de çok etkili diyorlar.2 seans yüz ve 1 seans tüm vücut yaptırdım orda.Yüzümden çok memnun kaldım diyebilirim,vücut içinde 1 seansta bile azalma gördüm.Ama orda da kafamı karıştıran bir takım şeyler var.
- 2.seansımda orda lazeri uygulayan Şükran hanım,bana internet sitelerinin kapatıldığını söyledi,neden diye sorduğumda Sağlık Bakanlığının kapattığını söyledi.Daha fazla da açıklama yapmadı. bu beni çok huzursuz etti.Sciton Profile CLEARSCAN in Sağlık Bakanlığından onayı yok mu?
-3.seans zamanım geldiğinde makinenin Bursa ya bakıma gittiğini söylediler.Uzun sürede aramadılar.daha sonra ben aradım randevu için,bu defa da Şükran hanımın işten ayrıldığını söylediler.ve bütün randevuları iptal etmişler.Ne zaman randevu vericeksiniz dedim,bilmiyoruz şu anda biz sizi arayacağız dediler.
Açıkçası şu bi kaç sebepten ötürü güvenim zedelendi.sanırım aranızda oraya gidenler vardı.bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.İstanbulda Sciton Profile CLEARSCAN i başka yapan yer var mı? eğer varsa açıkçası oraya devam etmeyi düşünebilirim.
yardımcı olursanız çok sevinirim...
hımm bende iğneliye gitcem lazerle geçmiyo ama şuan ergenlık donemınde çıkarmadığım kadar sivilce çıkardım o yüzden gitmiyorum
a-aaaa...!!!vay be neler olmuş..ben oraya 5 seans yüzüm için gittim..bu sitede de hep orayı savundum,memnundum.ama araya yaz girince uzun zaman gitmedim..bayağı rahatlatmıştı beni lazer ama yine de bi türlü bitmek bilmedi..dünya para ödedim sonuçta hala daha gitmedi.ilk seanslar dökülüyo..bidaha çıkmıycak sandım ama yazın hiç kökten almadan bekletince tekrar çıktı.inceldi sadece.aynı zamanda lazerde mutlaka ayva tüyü gibi kalıyo..sadece inceltiyo lazer.oyuzden ben yüzüm için lazerden vazgeçtim.yıllarca iğneliden kaçtım kaçtım ama mecburen artık iğneli epilasyona gidicem.benim yeni gittiğim güzellik merkezi biz yüze lazer yapmak hiç istemiyoruz çünkü işe yaramıyo dediler...iğneli gerçekten kesin çözüm arkadaşlar...ama vücutta işe yarıyomuş lazer...kol ve yüzde sadece inceltip azaltıyo.burda sction nd yag lazeri çok övmüştüm arkadaşlar biliyorum ama napıyım..gerçekten döküldü zannettim..:sinifsinif: