Lazer Epilasyon Tüyleri daha az seansta yok ettiği söylenen gemini lazer teknolojisi

Şimdi soruyorum bir tane yerde bulunan bir cihaza güvenmek mi yoksa türkiyede en fazla üniversite hastanesinde bulunan cihaz ile mi uygulama yaptırmak mantıklı gerekli döküman ve evrakları arkadaşım bana sağlıyor istediğiniz başka birşey ya da sormak istediğiniz bir şey olursa özel msj atabilirsiniz forumu takip etmek zor oluyor bu bir reklam değildir sadece araştırmaktır ve topigin ismi gemini cihazı diye yazılmışken gidip başka cihazın reklamını yapmak ya da başka cihaz hakkında konuşmak hem etik değil hemde saçma diye duşunuyorum. eger ki sciton cihazının iyi olduğunu dusunuyorsanız sizde bu kadar gemini cihazında ki kadar uygulama yaptıran birilerini bulup savundugunuz cihazın adı altında bır topık acarsınız eger biraz sert konustuysam kusura bakmayın saygılarımla

bundan 2 yıl once yaptım bıttı ayrıca bır cok kısıye de uygulama yaptım ve sonuclarını bılıyorum cıhazın sımdı calısmıyorum artık bıraktım ama cıhazla ılgılı hem egıtımlerımı tamamladım hemde 100 un ustunde hasta uygulaması yaptım

aldıgım egıtıme ve deneyımlerıme gore sıze bunu soylıyım her ınsanın kıl folıkullerı yag dokusu etnık kokenı cınsı kullandıgı kremler hatta vucudun aldıgı gunes oranı bıle bunları etkıleyebılıyor bu yuzden sabıt bır seans soylemek zordur ama genel anlamda dersenız basarı da hastaların beklentısıne gore degıstmektedır. sıfıra sıfır hıc bır cıhazla bunu yapabılmenız mumkun degıldır. ancak yuzde 80 basarılar yuz bolgesı ıcın 6 8 seans da gemını cıhazı ıle ortalama aladıgım sonuclardır yuzde 80 ı gecmeyı beklememek gerekır hatta uygunsa ya da hala rahatsızlık verıyorsa ıgnelı epılasyonla sadece rahatsız eden kıllara uygulama yapabılırsınız ama alex ıle yuz bolgesıne uygulama yapılması en son ıstenılen seydır. benım hastalarımın cogu alex den sonra yuz bolgesınde ya tuylenmenın artması ıle olusan ınsanlar yada baska lazerler ıle yapa yapa ıncelmıs ama gıtmeyen tuylerı bıtırıyordum evet pahalı ama bu suana kadar gemınıden daha ıyısı yapılana kadar en ıyı sonuc alan cıhaz olarak duruyor

yaa lütfen ankarada kı merkezlerın adını yazarmısınız? bende yaptrcam ıyısı olsun ıstıyorum.bırde seans fıyatı neydı GEMINI de soylersenız cookkk memnun olurumm.. ozeldednde msj atabılır sınız. sımndıden teşekkürler :dance:

ya millet diğer sayfalarda da yazdım
bu gemini deyince ıstanbulda MAR-MED estetik ve güzellik merkezi Bağdat caddesinde geliyor

kesinlikle buraya gitmeyin
geçen yıl ekim ayından beri gidiyordum sözde ortalama 3-4 seansta ve izsiz fln geçeceğine dair garanti verdiler

bugün gittiler kişiye göre değişir (ki tedaviye başladığımdan beri bunların yüzünden 2 kere hormon testi yaptırdım ve ikisi de normal çıktı, neye göre değişiyorsa artık) sayıklamaya başladılar paramı da vermediler
nerde garanti nerde vaad edilen şeyler
hepsi yalan
tamamen dolandırıcılar

ben yandım başkası da yanmasın
sakın gitmeyin
Tülay hanım ve Dr Kerem Baykal var sakın inanmayın bunlara
başta başka sonra başkalar
Tülay hanım haziran ayı flndı son 3 seans, geçmedi veririz paranı paran kalmaz burda dedi

ve bugün söyledikleri olmazmış
yahu yapamıyacağınız şey için niye garanti veriyon
başta değişir deseydi ben zaten başlamazdım
üstüne bir de vücudumu yaktılar o zmn fotoğrafımı çekmiştim
inanmayan olursa onu da gösteririm

tek derdim ben yandım başkası da yanmasın

aman diyim dikkat edin

benım başıma gelenlerin aynısı senın başınada gelmiş senı çok iyi anlıyorum arkadaşım üstüne üstük dudagımda bıyık görünümlü lekeyle 2 senedir dolaşıyorum

çok geçmiş olsun sana da
inşallah allahlarından bulurlar

olan bize oldu ama yapcak bişi yok
izler de geçmek bilmiyo
en kötü tarafı da o:kızgın:

merhaba arkadaşlar,ben de forumdan fikir sahibi olarak Sciton Profile CLEARSCAN lazer uygulayan istanbulda bağdat caddesinde ki T...t estetik merkezine gittim.Toplam 2 seans gittim.Tüm vücut ve tüm yüz. Fiyat olarak gerçekten çok ideal.Daha önce yine bağdat caddesinde bulunan E...m lazer de alexandrite ile tüm vücut yaptırıyodum,ordan da memnumdum ama yüzümdeki ayva tüylere ve kalın olan tüylerimede uygulama yapamadılar,sebep olarak ten rengimin koyu olduğunu söylediler.Gayet dürüst olduklarını söyleyebilirim.Ama benim kafamı karıştıran tüylerimin tekrar çıkma ihtimali oldu,forumu okuduktan sonra.Daha sonra T...t estetik merkezine görüşmeye gittim.Bana alexandrite den kendilerine gelen bir çok hasta olduğunu söylediler,tüyleri bir türlü bitmiyormuş.Kendileri oldukça emin konuşuyolar,garanti veriyolar biteceğine dair.Ayva tüylerde de çok etkili diyorlar.2 seans yüz ve 1 seans tüm vücut yaptırdım orda.Yüzümden çok memnun kaldım diyebilirim,vücut içinde 1 seansta bile azalma gördüm.Ama orda da kafamı karıştıran bir takım şeyler var.
- 2.seansımda orda lazeri uygulayan Şükran hanım,bana internet sitelerinin kapatıldığını söyledi,neden diye sorduğumda Sağlık Bakanlığının kapattığını söyledi.Daha fazla da açıklama yapmadı. bu beni çok huzursuz etti.Sciton Profile CLEARSCAN in Sağlık Bakanlığından onayı yok mu?

-3.seans zamanım geldiğinde makinenin Bursa ya bakıma gittiğini söylediler.Uzun sürede aramadılar.daha sonra ben aradım randevu için,bu defa da Şükran hanımın işten ayrıldığını söylediler.ve bütün randevuları iptal etmişler.Ne zaman randevu vericeksiniz dedim,bilmiyoruz şu anda biz sizi arayacağız dediler.

Açıkçası şu bi kaç sebepten ötürü güvenim zedelendi.sanırım aranızda oraya gidenler vardı.bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.ıstanbulda Sciton Profile CLEARSCAN i başka yapan yer var mı? eğer varsa açıkçası oraya devam etmeyi düşünebilirim.
yardımcı olursanız çok sevinirim...

Arkadaşlar ben Ankara'da yaşıyorum. Burda Gemini lazer yaptırabileceğim yerler neresidir? Hangisinin fiyatı uygun ve kısa sürede sonuç alabilirim?

merhaba arkadaşlar,ben de forumdan fikir sahibi olarak Sciton Profile CLEARSCAN lazer uygulayan istanbulda bağdat caddesinde ki T...t estetik merkezine gittim.Toplam 2 seans gittim.Tüm vücut ve tüm yüz. Fiyat olarak gerçekten çok ideal.Daha önce yine bağdat caddesinde bulunan E...m lazer de alexandrite ile tüm vücut yaptırıyodum,ordan da memnumdum ama yüzümdeki ayva tüylere ve kalın olan tüylerimede uygulama yapamadılar,sebep olarak ten rengimin koyu olduğunu söylediler.Gayet dürüst olduklarını söyleyebilirim.Ama benim kafamı karıştıran tüylerimin tekrar çıkma ihtimali oldu,forumu okuduktan sonra.Daha sonra T...t estetik merkezine görüşmeye gittim.Bana alexandrite den kendilerine gelen bir çok hasta olduğunu söylediler,tüyleri bir türlü bitmiyormuş.Kendileri oldukça emin konuşuyolar,garanti veriyolar biteceğine dair.Ayva tüylerde de çok etkili diyorlar.2 seans yüz ve 1 seans tüm vücut yaptırdım orda.Yüzümden çok memnun kaldım diyebilirim,vücut içinde 1 seansta bile azalma gördüm.Ama orda da kafamı karıştıran bir takım şeyler var.
- 2.seansımda orda lazeri uygulayan Şükran hanım,bana internet sitelerinin kapatıldığını söyledi,neden diye sorduğumda Sağlık Bakanlığının kapattığını söyledi.Daha fazla da açıklama yapmadı. bu beni çok huzursuz etti.Sciton Profile CLEARSCAN in Sağlık Bakanlığından onayı yok mu?

-3.seans zamanım geldiğinde makinenin Bursa ya bakıma gittiğini söylediler.Uzun sürede aramadılar.daha sonra ben aradım randevu için,bu defa da Şükran hanımın işten ayrıldığını söylediler.ve bütün randevuları iptal etmişler.Ne zaman randevu vericeksiniz dedim,bilmiyoruz şu anda biz sizi arayacağız dediler.

Açıkçası şu bi kaç sebepten ötürü güvenim zedelendi.sanırım aranızda oraya gidenler vardı.bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.İstanbulda Sciton Profile CLEARSCAN i başka yapan yer var mı? eğer varsa açıkçası oraya devam etmeyi düşünebilirim.
yardımcı olursanız çok sevinirim...

a-aaaa...!!!vay be neler olmuş..ben oraya 5 seans yüzüm için gittim..bu sitede de hep orayı savundum,memnundum.ama araya yaz girince uzun zaman gitmedim..bayağı rahatlatmıştı beni lazer ama yine de bi türlü bitmek bilmedi..dünya para ödedim sonuçta hala daha gitmedi.ilk seanslar dökülüyo..bidaha çıkmıycak sandım ama yazın hiç kökten almadan bekletince tekrar çıktı.inceldi sadece.aynı zamanda lazerde mutlaka ayva tüyü gibi kalıyo..sadece inceltiyo lazer.oyuzden ben yüzüm için lazerden vazgeçtim.yıllarca iğneliden kaçtım kaçtım ama mecburen artık iğneli epilasyona gidicem.benim yeni gittiğim güzellik merkezi biz yüze lazer yapmak hiç istemiyoruz çünkü işe yaramıyo dediler...iğneli gerçekten kesin çözüm arkadaşlar...ama vücutta işe yarıyomuş lazer...kol ve yüzde sadece inceltip azaltıyo.burda sction nd yag lazeri çok övmüştüm arkadaşlar biliyorum ama napıyım..gerçekten döküldü zannettim..:sinifsinif:

hımm bende iğneliye gitcem lazerle geçmiyo ama şuan ergenlık donemınde çıkarmadığım kadar sivilce çıkardım o yüzden gitmiyorum

iz kalmasından çok korkuyorum ben acısına katylanırım yeterkı geçsin bitsin şu tüyler. delik delik izler kalıyo bı tanıdığımın yuzunde kalmış üstelik 2 seans gitmiş iğneliye

yaa evet doğru aslında yeter ki iz kalmasın..ama annemle ananem 4-5 seans iğneliye gittiler beyaz tüyler olduğu için..ama hiç öyle iz miz kalmadı..kabuk bile tutmadı..hatta ben mi yanlış hatırlıyorum diye anneme sordum:yoo öyle bişey olmadı sadece biraz acıyo dedi..ama dayanılmıycak gibi değil dedi.

a-aaaa...!!!vay be neler olmuş..ben oraya 5 seans yüzüm için gittim..bu sitede de hep orayı savundum,memnundum.ama araya yaz girince uzun zaman gitmedim..bayağı rahatlatmıştı beni lazer ama yine de bi türlü bitmek bilmedi..dünya para ödedim sonuçta hala daha gitmedi.ilk seanslar dökülüyo..bidaha çıkmıycak sandım ama yazın hiç kökten almadan bekletince tekrar çıktı.inceldi sadece.aynı zamanda lazerde mutlaka ayva tüyü gibi kalıyo..sadece inceltiyo lazer.oyuzden ben yüzüm için lazerden vazgeçtim.yıllarca iğneliden kaçtım kaçtım ama mecburen artık iğneli epilasyona gidicem.benim yeni gittiğim güzellik merkezi biz yüze lazer yapmak hiç istemiyoruz çünkü işe yaramıyo dediler...iğneli gerçekten kesin çözüm arkadaşlar...ama vücutta işe yarıyomuş lazer...kol ve yüzde sadece inceltip azaltıyo.burda sction nd yag lazeri çok övmüştüm arkadaşlar biliyorum ama napıyım..gerçekten döküldü zannettim..:sinifsinif:

Mrb canım,bana yüz epilasyonunda başarının ancak 8-10 seansta sağlanacağını söylediler,hemen bi sonuç bekleme,ama %90 ını bitiricez dediler.sen az gitmiş olmuyomusun bu durumda? acaba seansların tamamlansa bitermiydi tüylerin?

vben 17 seans gittim yüz bölgesi lazerle bitmiyo eger erkek sakalı gibi değilse. paket bölgendekı tüyler gibi olursa yüzündekı tüyler işde o zamn bitiyo hatta tam sıfır olmuyo ayva tüyü olarak kalıyo

X